- 30 Ekim 2019
- 1.477
- 1.107
Merhaba ballar dün muayane oldum sürekli enfeksiyon falan oluyordu meğer bende enfeksiyon falan yokmuş tek problem vajinal mantarmıs sevinsem.mi uzulsem mi bilemedim o ayrı bı kafa tabi psikolojim bozulmaya başlamıştı iyice şükür ki enfeksiyon yokmusta rahatladım mixovul fitil ve ornisid Ford adlı bı ilaç verdi eşime de bı sprey ondan bana benden ona bulasmamasi adına spreyi özel bolgesine sıkınca yaktı dedi sanırım ondan bana bulaştı olabilir bilmiyorum bende fitili koyunca eepy bı acıdı bir haftalık bir süreç daha sonra da yumurtlama günlerine denk gelmeden biter diye düşünüyorum bütün umudum bitmek üzereydi ama halen teselli edecek forumlar okudum bu süreçte folik asit kullansam mi kullanmasam mi doktor reglken gel hormonlara bakalım ek ilaca başlayalım dedi tahmini folik asit başlayacak başka ilaç kullanan oldu.mu hamilelik için rahmimde bı problem yok çok şükür elhamdülillah maya bakterisinden de ne olabilir ki sonuçta düzeltebilir bı problem çok uzun yazdım lütfen kusura bakmayın desteklerinizi bekliyorum