Ettim canım benim inşallah huzurlu rahat bir kafayla ders çalışır başarılı olursun
Alttaki arkadaşım bana da güzel mutlu hayırlı bir aşk için dua eder misin?:)
Ettim canım benim inşallah huzurlu rahat bir kafayla ders çalışır başarılı olursun
turkuaz8 çok teşekkür ederim, ikrar ettiğin dualar dilinden Rabbime ulaşsın inşallah,
bilmukabele, ben de senin dileğin için fatiha da dahil tüm duaları okuyorum şu an hayırlısı ile olsun
tüm kardeşlerin dileği gönlüne göre olsun inşallah
turkuaz8 çok teşekkür ederim, ikrar ettiğin dualar dilinden Rabbime ulaşsın inşallah,
bilmukabele, ben de senin dileğin için fatiha da dahil tüm duaları okuyorum şu an hayırlısı ile olsun
tüm kardeşlerin dileği gönlüne göre olsun
canım Allah razı olsun ben de aynı sekılde sana ve genele okudum
Rabbim hepsini kabul etsin insallah gonlumuzden gecırdıgımızı hayrılsıyla elimize versin amim amin aminn
Allah razı olsun hepinizden arkadaşlar gerçekten çok duygulandım inşallah hepimizin gönlündekiler en hayırlı şekilde kabul olur.Sana da aynı şekilde fatiha ve ayetel kürsi okudum arkadaşım çok teşekkür ederim :)
Teşekküre gerek yok kızlar:)
Rabbim kabul etsin inşallah.
Ağrım geçsin diye gönlümden geçirmiştim, sanki geçti şu an:) (sayenizde)
Allah razı olsun sizlerden.
aynen Allah razı olsun dua edenden etmeyenden de.
cok sıknıtılıym ders konusunda imkanım olmuyor imkan olsa istek gelmiyor calısmak icin. ınsallah Rabbim sizin sayenizde calısmamı saglayacak.aminnnnn
aynen Allah razı olsun dua edenden etmeyenden de.
cok sıknıtılıym ders konusunda imkanım olmuyor imkan olsa istek gelmiyor calısmak icin. ınsallah Rabbim sizin sayenizde calısmamı saglayacak.aminnnnn