bir umut yolculugu... Ve yasananlar .. Gebe kalamayanlar buyrun yasadiklarimizi emeklerimizi paylas

kizlar hsg yi universte hastnesinde para vererekmi cektordiniz tuplerdekinsorun yayginmidir ben bir yildir istyorum hafif kistim var baskansorunumuz yok amanolmuyor bebekdoktor hsg cektirblorsin dedi balikesirde hsg yok ozelde var oda 500 lira bze pahali geldi izmire yda bursaya gtsem sigorta karsilarmi

canım ya zaten dua dua başka elimizden bir şey gelmiyor Hz. mevlananın bugün bir sözünü okudum çok hoşuma gitti Yeter ki yüreğinden gelsin sesler.. Çünkü Allah her duayı dinler Rabbim inşallah verecek ama az sabır canım benden sonra evlenenler benden küçükler hamile inan çok üzülüyorum içim acıyor geçecek bugünler biliyorum ama sabretmek çok zor işte:KK43: canım şuan yapsan çıkar kanda bence idrar bir daha yapma ya da adet gününü bekle o zaman yap tüp bebek mi oldu bu ay senin canım pko falan var mı sende
Yok canim bu ay iğne tedavisi olmuştuk subatta tüp bebek yaptırdik düşük oldu. Beklemeye devam canım çok kötüyüm zaten elim ayağım tutmuyor bacakları m korkunç ağrıyor ya adet olucam yada hayırlı haberden bilmiyorum inşallah 2. Demdir. O sözü bende duymuştum gerçekte n çok güzel inanmak ta çok güzel bir gün olacak☺

Yok canim bu ay iğne tedavisi olmuştuk subatta tüp bebek yaptırdik düşük oldu. Beklemeye devam canım çok kötüyüm zaten elim ayağım tutmuyor bacakları m korkunç ağrıyor ya adet olucam yada hayırlı haberden bilmiyorum inşallah 2. Demdir. O sözü bende duymuştum gerçekte n çok güzel inanmak ta çok güzel bir gün olacak☺
canım inşallah olmuştur ya bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır Allah gönlüne göre versin düşüklerde o kadar arttı ki canım yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu hiç sağlıklı beslenmiyoruz insan hamile olduğuna sevinemiyor bile Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah

Canim

Canim cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlerede gostersin en yakin zamanda:anneadayı:
Allah dert vermis ama dermaninida vermis sana canim 8 sene kolay bi sure degil ama En aazindan simdi melegin seninle...
insallah bizde dermanimizi buluruz ...
Canım 8 sene kolay değil elbet sabirrrr sabirrrr edin sukut edin dua edin Rabbim tez vakitte evlat Hasretiyle yananlara hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin dualarim sizinle.

canım inşallah olmuştur ya bir kaç gün daha bekle kan testi yaptır Allah gönlüne göre versin düşüklerde o kadar arttı ki canım yediğimiz içtiğimiz her şey hormonlu hiç sağlıklı beslenmiyoruz insan hamile olduğuna sevinemiyor bile Rabbim hayırlısını versin hepimize inşallah
Gerçekten öyle canım eskiden herkesin bebeği olurmus bizim kadar ugrasan çok az. Şimdi hormondan hazır gidadan bunyemiz sarsılıyor. Bacakları m çok fena internette araştırdım çok oluyormuş gebelikte. Hayirlisi canım Rabbim hepimize nasip etsin

canım ben de 7 aydır istiyorum bebek ama olmuyor her ay aynı hüsranı yaşıyorum bazen çok yorulduğumu hissediyorum ama sabır ve dua Rabbim ne zaman isterse o zaman olacak bunu biliyorum beklemek sabretmek çok zor ama bekleyecez Rabbim hepimize nasip eder inşallah
inşallah .. daha tenisin canımTedavi e başladın mı

Ahhhh canım okuyunca kendimi gördüm 8 senelik evliyim eklediğim ilk yıl hamile kaldım 8 ay 20 gün karnımda taşıdım ama malesef ölü doğum yaptım ve birdaha çocuğum olmadı maddi sıkıntılardan dr gidemedim yada gittim hep yarım kaldı 1 buçuk sene evvel tedavi olucam artık dedim çünkü gördüğüm bütün çocuklar canımı yakmaya başladı ve çevre m çok baskı yapmaya başladım özel bi klinige tedaviye başladım esiminde benimde tetkiklerimiz yapıldı eşimde sorun yoktu bende polip çıktı ameliyat la polip alındı 4 ay önce ve suan 2 buçuk aylık hamile asla olmayacak diye kafayı yemiştim ama Rabbim yüce mevlam melegimi gönderdi sakin ama sakın umutsuzluga kapilmayin lütfen ne gebelik testleri ne kan tahlilleri hep negatifi gördüm ama içimde biyerde umudumu yitirmedim çok şükür sabrim selamette erdi Rabbim tez vakitte meleginizi gondersin çok dua edin çok heran içinizden nezaman geçerse .
Rabbim tamamına erdirsin en kötüsü umutsuzluk bence Katılıyorum biEde dua edin lütfen .. şimdi insan geçmişe bakınca geçmiş ama anı yaşarken o kadar zoraki sizde az seyler yaşamamışsınız. Rabbim hayırlı evlatlar versin

selamun aleykum kizlar bendebir yildir istiyorjm. ama olmadi olmadigi gibi 2 aydir yumurtalik kisti olustu ve bugun dogum kontrol hapo kullanmaya basladim ins. kist gider ve bebek calismalarina devam ederiz hem bu surec icinde braz kafam rahat eder her ay aglamak cok zor allahim yasatmasib
canım kuru SOĞAN kürünü mutlaka dene kestin için Allah yardımcımız olsun

Canimm ne guzel bi konu acmissin... infertiliteden muzdarip olan herkes hemen hemen ayni seyleri yasiyor bu yuzden birbirimize yasadiklarimizi paylasmak hem bilgi kazandiriyor hemde derdini anlayan insanlarla konusmak ilac gibi geliyor insana... bizde 1.5 senedir cocuk icin ugrasiyoruz gerci son iki aya kadar cok etkili bi tedaviye baslamadik ama gecen ay erdem hast.ne gittik ilk gittigimiz doktorlar hepesimin spermlerinin dusuk oldugunu soylemislerdi bizde esimin tedavisine yogunlasmistik ama bu doktor sperm degerlerinde dusuklugun cok az oldugunu bunun cok da onemli olmadigini eger bende bi sorun yoksa hamile kalmayi engellemiyecegini soyledi Tabii ben biraz uzuldum hem gecirdigimiz bosa giden zaman hemde bendeki sorunun ne olabilecegini dusunmek uzdu beni simdi hsg cekincem hormon ve smear testlerim normaldi bundan sonra ne olur ne biter hic bilmiyorum ama gecen surecte sabiri ogrendim. Onceden bi hamile haberi alsam yada bi bebek gorsem icim yanardi gunlerce deli gibi hickira hickira agladigimi bilirim Simdi diyorumki basindan beri derdim ama simdi idrak edebildim her şerde bi hayir var. Rabbim gorelim neyler neylerse guzel eyler....
canım benimde eşim muamele olmuştu sıkıntı olmamasına rağmen keçi boynuzu kürü kullandı çok iyi geliyor eminim faydasını Göreceksiniz .

Bazı şeyler psikolojik nedenden dolayıda olmuyor.Bende istiyorum 2 yıldır ama hiç bir sonuç yok bütün testlerim herşey normal temiz, yumurtlamam süper hatta ama olmayınca olmuyor.Herşey allah tan verende o alanda demekki zamanı değilmiş diyorum.Bazen bir bebek görünce duygusallaşıyorum ama sonradan benimde elbet birgün olacak diyip kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Çok fazla düşünme her ay adet zamanı aklına getirme test yapma özellikle bu forumdaki gebelik sayfalarından bi at kendini bakma eskiden bende oyle yapardım ama artık girmiyorum bile konulara.Şimdi senin konun gözüme çarptı sırf bunun için yazmak istedim.İnternette bebekle ilgili yazılan konulardan uzak dur belirtileri sayfalarına hiç girme bile.Ben yaptım sonra çok hayal kırıklarına uğradım.
Haklısın henüz bunu atamadım ama .ama alıştım artık

Rabbim tamamına erdirsin en kötüsü umutsuzluk bence Katılıyorum biEde dua edin lütfen .. şimdi insan geçmişe bakınca geçmiş ama anı yaşarken o kadar zoraki sizde az seyler yaşamamışsınız. Rabbim hayırlı evlatlar versin
Aminnn her namazim da dualarım dasiniz en iyi ben anlarım duygularınız i Rabbim yardımcınız olsun .

Canim şimdi gördüm hamileymissin çok sevindim. Belirti oldu mu hiç birde idrar testi silik çıktı demişsin ama değerin çok yüksek markası neydi testin. Benimde yarım saat sonra silik çıkıyor adete 3 gün var seni görünce umutlandim. Ihtimal yok diyordun☺

Canim şimdi gördüm hamileymissin çok sevindim. Belirti oldu mu hiç birde idrar testi silik çıktı demişsin ama değerin çok yüksek markası neydi testin. Benimde yarım saat sonra silik çıkıyor adete 3 gün var seni görünce umutlandim. Ihtimal yok diyordun☺
canım ben de inanamadım inan ki hala şoktayım bu ay hiç ümidim yoktu dün veriyim de ona göre tarlusal alıyım diyordum çok şaşırdım canım kan testi yaptım ben idrar değil değerim 322,55 doktor normal dedi ama bakalım inşallah sağlıklı kucağıma alırım keseyi bebeği de görürsem inanacam sanırım :) canım adet gününü bekle bir de idrar testi yapma sakın inşallah sana herkese nasip olur

X