Bir umut var mı?

Ayse870

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
13
1
1
25
Merhaba Arkadaşlar
Mds diye bir kan hastalığına yakalanmıştım 15 yaşımda bu yüzden ilik nakli olmam gerekti. 10 gün boyunca yüksek dozda kemoterapi tedavisi uygulandı. Bu yüzden Yumurtalıklarım çok hasar görmüş. 20 yaşımdayım ama doktor yumurtalıklarımın 40-50 yaşındaki bir kadından farksız olduğunu söyledi. Hap kullanmadan adet olamıyorum suni adet gibi yani. İlerde çocuk sahibi olmamın çok zor olduğu söylendi. O kadar kafam karışık ki belki evlensem ileride eşim bunu çok sorun edecek ve evliliğim etkilecek :(
Hayatında bu tarz şeyler geçirip hamile kalabilen var mı? Sizce yine de her şeye rağmen bir umut var mıdır?

Merhaba Arkadaşlar
Mds diye bir kan hastalığına yakalanmıştım 15 yaşımda bu yüzden ilik nakli olmam gerekti. 10 gün boyunca yüksek dozda kemoterapi tedavisi uygulandı. Bu yüzden Yumurtalıklarım çok hasar görmüş. 20 yaşımdayım ama doktor yumurtalıklarımın 40-50 yaşındaki bir kadından farksız olduğunu söyledi. Hap kullanmadan adet olamıyorum suni adet gibi yani. İlerde çocuk sahibi olmamın çok zor olduğu söylendi. O kadar kafam karışık ki belki evlensem ileride eşim bunu çok sorun edecek ve evliliğim etkilecek :KK43:
Hayatında bu tarz şeyler geçirip hamile kalabilen var mı? Sizce yine de her şeye rağmen bir umut var mıdır?
Sen doktorların her dediğine bakma cnm Rabbimin taktirine bağlı herşey . Çevremde çok gördüm doktorlar umutsuz demesine rağmen hamile kalanları

Merhaba Arkadaşlar
Mds diye bir kan hastalığına yakalanmıştım 15 yaşımda bu yüzden ilik nakli olmam gerekti. 10 gün boyunca yüksek dozda kemoterapi tedavisi uygulandı. Bu yüzden Yumurtalıklarım çok hasar görmüş. 20 yaşımdayım ama doktor yumurtalıklarımın 40-50 yaşındaki bir kadından farksız olduğunu söyledi. Hap kullanmadan adet olamıyorum suni adet gibi yani. İlerde çocuk sahibi olmamın çok zor olduğu söylendi. O kadar kafam karışık ki belki evlensem ileride eşim bunu çok sorun edecek ve evliliğim etkilecek :KK43:
Canım çocuk sahibi olman zor demiş imkansız dememiş .sen şimdi önce bir kaç kadın doğum uzmanına git tüm hormonlarına rezervlerine baktır sonra doktorlar ona göre bir tablo çizerler .şuan bekarsin ve şimdi dr a gitmeyi anlamsız bulabilirsin ama eğer yapılabilecek bir şey varsa yapmaya baslarsin belki yumurta dondurma vs olabilir artık tıp düşündüğünden çok daha iyi seviyede yani yumurtan var ama hiç gelismiyorsa buna bile çare var Allah a şükür o yüzden sakın sakın karamsar olma . Hayatında başına hiç bişey gelmemiş rahmi sağlıklı yumurtaları sağlıklı buna rağmen çocuk sahibi olamayan hanımlar var . İnan imkansız diye bile birşey yoktur . Kime bi melek vereceğini Allah bilir.🙏🏻

Merhaba Arkadaşlar
Mds diye bir kan hastalığına yakalanmıştım 15 yaşımda bu yüzden ilik nakli olmam gerekti. 10 gün boyunca yüksek dozda kemoterapi tedavisi uygulandı. Bu yüzden Yumurtalıklarım çok hasar görmüş. 20 yaşımdayım ama doktor yumurtalıklarımın 40-50 yaşındaki bir kadından farksız olduğunu söyledi. Hap kullanmadan adet olamıyorum suni adet gibi yani. İlerde çocuk sahibi olmamın çok zor olduğu söylendi. O kadar kafam karışık ki belki evlensem ileride eşim bunu çok sorun edecek ve evliliğim etkilecek :(
Allah ol derse olur canım korkma benim kuzenimde adet olamıyordu ilaçlarla adet oluyordu doktor kesin bir şekilde çocuğu olmaz büyük ihtimalle demişti evlendi evlenirken de hatta aciba olmazsa sorun yaşarmıyım evliliğimde diye çok korkmuştu hamile kaldı ama düşükle sonuçlandı stresli bir hayatı vardı büyük ihtimalle ondan dolayı düşük yaptı ama kaldı hamile Rabbim ol derse olur sen dua et yeter kontrollerini de yaptır yumurta rezervine baktır hormon testlerini yaptır beslenmene dikkat et olur inşallah

Back