How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bir umut bekleyenlerdeniz :(

Jaguarxc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2018
246
59
98
mutlu haberler almak sevinç gözyaşları dökmek bizimde hakkımız . Allah nasip kısmet edicek her birimiz birgün bu duyguyu tadıcaz inşallah . Belirtileriniz süpheleriniz varsa paylaşıp destek ve yardımcı olalım birbirimize hepimizin dileği duası bir .
Kendimden başlıyım pek bi belirtm yok regl günüme var bi kaç gün tam gün veremem çnkü düzensiz tek şikayetim mide bulantım mide ekşimem ve göğüs hassasiyeti ama yalan yok gerçekten hiç hissetmiyorm sanki hiç çoçuğum olmiycak gibi .

Umutsuz olma insallah olur.bende bu ay sag yumurtaligim aciyor ayagima vuruyor ve gogus uclarim cok hassas.bu gun adetimin 18 gunu.bu kadar erken olmazdi bence belirti yumurtlamadim diye dusunuyirum hala yunurtluycam diye aciyor ola bilirmi acaba :cry:

Umutsuz olma insallah olur.bende bu ay sag yumurtaligim aciyor ayagima vuruyor ve gogus uclarim cok hassas.bu gun adetimin 18 gunu.bu kadar erken olmazdi bence belirti yumurtlamadim diye dusunuyirum hala yunurtluycam diye aciyor ola bilirmi acaba :cry:
Canım inanki öok kez kafamdan belirti yarattım kendime öyle psk olarak adetimi 20 gün geçirdiğim bile var inşallah bu ay yüzümüz güler bee

ahh bu ateşimizi ölcmekten de bi kesin birşey çikmiyo sanki :KK51: ovul gunumu de bi anlamadim gitti, normalde yumurta aki gibi akinti oluyo diyolar ve ateş duşup kalkiyo ama bende iko kez oldu
14- 36.3
15- 36.3
16- 36.4
17- 36.4
18- 36.4
19- 36.1
20- 36.4
21- 36.4
22- 36.4
23- 36.1
24- 36.4
25- 36.5
26- 36.5
27-
yumurta aki en son 22 si de yogun bi geldi bitti sandim bugunde geldi, anlamadimki ovul gun bittiydi sanki

ahh bu ateşimizi ölcmekten de bi kesin birşey çikmiyo sanki :KK51: ovul gunumu de bi anlamadim gitti, normalde yumurta aki gibi akinti oluyo diyolar ve ateş duşup kalkiyo ama bende iko kez oldu
14- 36.3
15- 36.3
16- 36.4
17- 36.4
18- 36.4
19- 36.1
20- 36.4
21- 36.4
22- 36.4
23- 36.1
24- 36.4
25- 36.5
26- 36.5
27-
yumurta aki en son 22 si de yogun bi geldi bitti sandim bugunde geldi, anlamadimki ovul gun bittiydi sanki
Ben akıntıyla bi alakası olduğunu sanmıyorum mesela sürekli yoğun akıntısı olanlar var onların her günü mü ovul. Günü bence saçma ama senin ateşler iyi gibi regl ne kadar var senin

bende akinti olmuyo o yuzden yapişkan uzayan akinti gelince ovul diye duşunuyorum, adetime 10 gun var 35 dan sayarsak :) çunku benimkide duzensiz oldu heyecan ve galiba bu konulari fazla duşunmektan :D

bende akinti olmuyo o yuzden yapişkan uzayan akinti gelince ovul diye duşunuyorum, adetime 10 gun var 35 dan sayarsak :) çunku benimkide duzensiz oldu heyecan ve galiba bu konulari fazla duşunmektan :KK70:
10 gün baya varmış tabiki heycandan ve stresten başka bi açıklamsı yok çok istiyoruz çoook

:KK51: evet, benim mesela adet sancilarim çok nadir olur bazi aylarda o da reglimin ilk gunu kan geldikten sonra sanci olur bi gun gecer sonra. hamile olsam acaba her kez gibi adet sancisi dan anlarlarya, ya bende sanci olmazsa cunku adetken zor oluyo nasil olur bilemedim

:KK51: evet, benim mesela adet sancilarim çok nadir olur bazi aylarda o da reglimin ilk gunu kan geldikten sonra sanci olur bi gun gecer sonra. hamile olsam acaba her kez gibi adet sancisi dan anlarlarya, ya bende sanci olmazsa cunku adetken zor oluyo nasil olur bilemedim
Kafan allak bullak dimiii

Adetime 7 gün daha var ama akintim başladı ve 1 2 gündür sağ kasigimda çok nadir batma var bu normalmi acaba

Back