• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tüy meselesi

sevdiksevdalandik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2017
345
360
23
İyi akşamlarrr
Ya bir derdim var ama cildiye ye gitmeden bir de size danışayım dedim belki dr luk bir şey yoktur diye:110:
Bikini bölgemde tüylerin bir kısmı deri altında uzuyor,bir kısmı da sivilce gibi bir şey oluyor.
Ağda yapıyorum hatta 1 senedir aynı kuaförde,aynı kıza aldırıyorum hiç değiştirmedim fakat son 2 aydır iyice arttı tüylerimde artma yok ama deri altında çıkanlar ağda da gitmediği için 15 günde bir gitmek zorunda kalıyorum artık :bicak: Kıza sordum ağdayı değiştirmedik sesi ama böyle bir durumla karşılaşan var mı? Napmam lazımo_O Şimdiden teşekkürler:)

Muhtemelen batik olusuyorsur. Baska vozumu var mi bilmiyotum ama lazer yaptirin uzun sure cikmaz ve puruzzsuz olur
aslında koltuk altı için gittim lazere fakat Doğumda hücreler yenilendiği için tekrar tüyü çıkan birkaç kişiyle o yüzden düşünmüyorum çocuk sahibi olana kadar

bende de çok batık oluyordu, onları çıkarmaya çalışırken de sivilce... lazer yaptırdım kurtuldum, en kesin çözüm bu.

bende de çok batık oluyordu, onları çıkarmaya çalışırken de sivilce... lazer yaptırdım kurtuldum, en kesin çözüm bu.
Ya lazer için doğumdan sonra yenileniyor tüyler diyorlar kararsız kaldım çok koltuk altı için gidip yarı da bıraktım geri istikrarsızım biraz :/ Kaç seansta bitti peki senin?

Tekrar ağda zamanım geldiğinde mi yapmalıyım peki jileti?
Hemen agda üstüne olmasın tahriş olur agda zamanı gelince yapın bir iki güne zaten yenileri cikar... Banyoda kuru kese ya da köpüklü kese sonrasında ters jilet yaparsanız düzelme görülür.. tabi önce düz vurup sonra ters vurun ... İnşallah düzelir...

Hemen agda üstüne olmasın tahriş olur agda zamanı gelince yapın bir iki güne zaten yenileri cikar... Banyoda kuru kese ya da köpüklü kese sonrasında ters jilet yaparsanız düzelme görülür.. tabi önce düz vurup sonra ters vurun ... İnşallah düzelir...
Ay inşallah çok teşekkür ederim

Back