Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde oyle oluyor ya. Kumasindan midir ipliginden midir anlamadim. Utuluyorum yine ayniHangi yumuşatıcıyı kullandıysam nafile. Kazık gibi havlularNe yapmak gerek? var mı bir püf noktası? önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar.
Hangi yumuşatıcıyı kullandıysam nafile. Kazık gibi havlularNe yapmak gerek? var mı bir püf noktası? önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar.
Yumusatıcı gözüne dolana kadar sirke dök tercihen elma sirkesi bak gör yumuşacık olur ben evlendiğimden beri hiç yumuşatıcı kullanmam vucuda yapışıyor sağlıksız sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma kokmuyorda bunu söylediğim herkes aaa kokmuyor mu diyor da![]()
Yumusatıcı gözüne dolana kadar sirke dök tercihen elma sirkesi bak gör yumuşacık olur ben evlendiğimden beri hiç yumuşatıcı kullanmam vucuda yapışıyor sağlıksız sirke hem mikrop kırıyor hemde yumuşacık yapıyor korkma kokmuyorda bunu söylediğim herkes aaa kokmuyor mu diyor da![]()
Aynen!
Saclarimi bile sirkeyle yikiyorum arada. Yumusacik oluyor :)
Bi de zeytinyag ile bakim yapiyorum, kivircik maruldan salata gibi oldum:))
Konu sahibi sebeke suyunuz da cok kirecli olabilir. Ben bi ara deterjanla kutulari karistirip kirec cozucu de koymustum yumusamisti)
Aynen bende bunu kullanıyorum kokusu dışarıdan eve kadar geliyor hemde herşey yumuşacık oluyorYumoş konsantre var yumuşacık yapıyor biraz bol koyarsan hem kokusuna hem yumuşaklığına doyamazsın
yumusatici gozunun dogru calistigindan eminmisiniz bizdede oyle oluyordu meger koyuyoruz goze akip gidiyormusservis geldi cozdu sirke isini deneyecegim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yumoş konsantre var yumuşacık yapıyor biraz bol koyarsan hem kokusuna hem yumuşaklığına doyamazsın
Hangi yumuşatıcıyı kullandıysam nafile. Kazık gibi havlularNe yapmak gerek? var mı bir püf noktası? önerilerinizi merakla bekliyorum kızlar.
Yazılmış mı bilmiyorum ama havlular sertleştikten sonra geri dönüşü yok diye biliyorum. Yumuşak kalmasını sağlamak basit. Öncelikle hiç bir şekilde ütülemiyoruz havlularımızı. Ütüledikçe serleşir.
İkincisi ilk aldığımızda ılık tuzlu, sirkeli suya basıyoruz. İki saat bekleyip makinaya atıyoruz. Havluları hangi programda, ne kadar deterjanla yıkıyorsak öyle yıkıyoruz. Tebrikler artık her daim yumuşak havlularımız var.
Yazılmış mı bilmiyorum ama havlular sertleştikten sonra geri dönüşü yok diye biliyorum. Yumuşak kalmasını sağlamak basit. Öncelikle hiç bir şekilde ütülemiyoruz havlularımızı. Ütüledikçe serleşir.
İkincisi ilk aldığımızda ılık tuzlu, sirkeli suya basıyoruz. İki saat bekleyip makinaya atıyoruz. Havluları hangi programda, ne kadar deterjanla yıkıyorsak öyle yıkıyoruz. Tebrikler artık her daim yumuşak havlularımız var.
Sanirim sulariniz kirecli bu kadar yunuşatici ise yaramadiysa kireç çözücü kullaniyor mudun
Bence kumaş kalitesi en büyük etken bursadan getirdiğimiz havlular hala o kadar güzel ki ama diğerleri hemen katilasiyor...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.