Bir türlü verilemeyen kilolar :(

Bu arada günde 3 buyuk karam yerken şimdi hiiiç yemiyorum ve bunu ben yaptıysam sende yaparsın su içemiyorsan turşu ye susatır su içmeye başlarsın bende hiç su içemiyorum günde bir bardak anacak

Ben verdiysem KIlanlarımı herkes verir diye düşünüyorum.. Geçen sene Ekim Ayında 72 kilo idim. Ve de kilom sabitti yıllardır, şu an 57.5 kiloyum ve çok mutluyum .. Irade en önemlIsi .. Ve de dikkat Karatay Yaptım genelde .. 55 oluncaya kadar devam edeceğim :)

çünkü limonun kalorisi yüksek. ben limonu çok severim. portakal gibi bile yerim. :) bi kase salataya 1 limon sıkardım. bu zevkimi hardal ve sirkeyle bastırdım :)

yağı yemeklerden alıyordum zati :)
affınıza sığınarak bir tavsiye versem kilo verme maratonunda olan biri olarak
zeytinyağı gibi yağları çiğ tüketmek çok daha faydalıdır, mesela yemeklerinize yağ yerine su koyup buharda pişirseniz ve o yağı salatanıza koysanız.
çünkü ısıtılmış yağ, artık kalitesiz bir yağ haline geliyor.

sana gelince konu sahibi
yapacağın şey yaşam şeklini değiştirmek, zor oluyor ama oluyor.
tatlı da, sütlü tatlı ve bitter çikolta iyidir, faydalıdır.
ama şeker zehirdir, fazla yememeye dikkat et.
meyveleri akşam saatleri yerine gün içinde kahvaltı, öğle yemeği gibi tüketmeye bak.
süt, yoğurt, ayran vazgeçilmezin olsun.
paketli ürün alma, kullanma, sana da zarar çocuklarına da.
kola, limonata bunlar hep mısır şurubu uzak dur.
mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalış köy tavuğu, köy yumurtası gibi.
kuru yemişi ihmal etme, beynin gıdasıdır, özellikle ceviz, badem tok tutar. çok yememek kaydıyla hurma hem kan şekerini dengeler, hem tok tutar.
karnın mı acıktı, sütün içine tarçın karıştır iç.
yoğurdun içine maydanoz, pul biber koy, bir ara öğünün olsun. hem metabolizmanı hızlandırır, hem tok tutar.
ılık suya, yarım limon karıştır, sabah kahvaltısından yarım saat önce iç, hem az yedirir, hem metabolizman önceden çalışmaya başlar, kış aylarında içine bir çay kaşığı doğal bal da koy, günlük tatlı ihtiyacının bir bölümünü al.
günde 45 dk, 1 saat yürü ama benim tavsiyem ağırlık çalış, hem kilo verdirir, hem sıkılaşırsın, hem kastan değil, doğrudan yağdan verirsin.
araştır, oku, youtubeda bir sürü hoca var, hem beslenme hem spor konusunda
bir sürü blog var incele ve kendine uygun olan bir yaşam şekli seç, sen beynini hazırla, vücudun ona uyar.

affınıza sığınarak bir tavsiye versem kilo verme maratonunda olan biri olarak
zeytinyağı gibi yağları çiğ tüketmek çok daha faydalıdır, mesela yemeklerinize yağ yerine su koyup buharda pişirseniz ve o yağı salatanıza koysanız.
çünkü ısıtılmış yağ, artık kalitesiz bir yağ haline geliyor.

sana gelince konu sahibi
yapacağın şey yaşam şeklini değiştirmek, zor oluyor ama oluyor.
tatlı da, sütlü tatlı ve bitter çikolta iyidir, faydalıdır.
ama şeker zehirdir, fazla yememeye dikkat et.
meyveleri akşam saatleri yerine gün içinde kahvaltı, öğle yemeği gibi tüketmeye bak.
süt, yoğurt, ayran vazgeçilmezin olsun.
paketli ürün alma, kullanma, sana da zarar çocuklarına da.
kola, limonata bunlar hep mısır şurubu uzak dur.
mümkün olduğunca doğal beslenmeye çalış köy tavuğu, köy yumurtası gibi.
kuru yemişi ihmal etme, beynin gıdasıdır, özellikle ceviz, badem tok tutar. çok yememek kaydıyla hurma hem kan şekerini dengeler, hem tok tutar.
karnın mı acıktı, sütün içine tarçın karıştır iç.
yoğurdun içine maydanoz, pul biber koy, bir ara öğünün olsun. hem metabolizmanı hızlandırır, hem tok tutar.
ılık suya, yarım limon karıştır, sabah kahvaltısından yarım saat önce iç, hem az yedirir, hem metabolizman önceden çalışmaya başlar, kış aylarında içine bir çay kaşığı doğal bal da koy, günlük tatlı ihtiyacının bir bölümünü al.
günde 45 dk, 1 saat yürü ama benim tavsiyem ağırlık çalış, hem kilo verdirir, hem sıkılaşırsın, hem kastan değil, doğrudan yağdan verirsin.
araştır, oku, youtubeda bir sürü hoca var, hem beslenme hem spor konusunda
bir sürü blog var incele ve kendine uygun olan bir yaşam şekli seç, sen beynini hazırla, vücudun ona uyar.

hepsine katılmakla beraber buradaki ağırlık çalışma kısmının altını çizmek istiyorum. kadınlar kadınlarımızz ağırlıktan kaslanmaktan korkmayın. ağırlık çalışmak sizin metabolizmanızı en çok hızlandıracak şeydir. büyüme hormonu salgılatır. kemikleri korur. yaşlılıkta da size çok faydası olur. kasları kaybedip tartıda gördüğünüz kiloda azalma, kilolu bedeninizden daha kötü çökelek gibi bir vücut demek. hiç bi zaman östrojenden dolayı sandığınız gibi kaslı görünmeyeceksiniz . squat,lunges,deadlift yapın. dumbella omuz ve kol çalışın.

Azicik bogazimizi tutunca cok da guzel oluyor valla aslinda:) ben de bir azimlenmistim ama ramazanda malesef zayıflaamıyorum sadece oldugum kiloyu koruyabiliyorum

105,5 kg' dan 66 kg' ya düştüm. Boyum 1.78. Diyete başladığımda bebeğim 4 aylıktı. Aynı zamanda çok yoğun çalışıyordum. Yine de tek çare irade. Kendinize bir motivasyon sebebi bulun. Ben hep kızıma örnek bir anne olmak istemiştim, her konuda. O sebeple beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve sonuç ortada. Kısa süreli diyetler yerine beslenme alışkanlığınızı değiştirmeyi göze alırsanız, hem çocuklarınız için sağlıklı olur hem de ideal kilonuza ulaşırsınız.
Maşallah tebrik ederim :)

Youtube de 40 dakikada 500 kalori diye bi video var
Bi kadın bi de siyahi bi erkek
Onun 20 dakikasini bile yapsanız her gün size kalori yakimi olarak döner
Video çok çok hareketli çünkü
Tabi onun öncesinde ısınma hareketleri yapmanız lazım

Bendede kola ve ckolata delisiydim kolasiz gunum gecmiyordu... zayiflamaya karar verdim spora ve diete basladim kola ve ckolata otomatikmn cikti hayatimdan ... cunku fazladan yedigim tek bir lokma bile bana vicdan azabi cektiriyordu ... yaptigim sporu bosa gitmis gibi hissettiriyordu emegime kiyamayip agzima zararli tek lokma koymadim ...Sende basla diyet ve spora klo verdigini gor sende asla agzina surmezsin ...

X