- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
-
- Konu Sahibi cicikizsinem
sporla zayıflamak bir yere kadar. çünkü spor bırakılınca kilolar tekrar alınıyor. spor sıkılaşmak için gerekli. kiloyu nasıl aldınız? yiyerek :) demek ki yemeyerek de vereceksiniz :) her şeyden yiyin ama azar azar! kalori sayımı yapın. merak etmeyein 1 haftada yiyeceklerin kalorisini hesaplamayı öğrenirsiniz. birde gün içinde ne yediklerinizi devamlı not edin. 1 lokma ekmeğe varasıya, bir parça çikolataya varasıya not edin :)kızlar kendimi çok kötü hissediyorum her konuda başarısızım.
2 çocuk annesiyim hiç bir şeye yetişemiyorum çalışıyorum eve yetişemiyorum
çocuklarıma yetemiyorum
zayıflamak istiyorum spora gidemiyorum çocuklarımdan dolayı
onu bile başaramıyorum
iradesizim ne yapıcam bilemiyorum yardım edin
sporla zayıflamak bir yere kadar. çünkü spor bırakılınca kilolar tekrar alınıyor. spor sıkılaşmak için gerekli. kiloyu nasıl aldınız? yiyerek :) demek ki yemeyerek de vereceksiniz :) her şeyden yiyin ama azar azar! kalori sayımı yapın. merak etmeyein 1 haftada yiyeceklerin kalorisini hesaplamayı öğrenirsiniz. birde gün içinde ne yediklerinizi devamlı not edin. 1 lokma ekmeğe varasıya, bir parça çikolataya varasıya not edin :)
ye arkadaşım ye ama bitter ye. kahveni şekersiz yapıp 2 parça at ağzına bişicik olmaz. ama abartma :))ya bir çikolayı yenebilsemaz önce bir tane gömdüm çok mutsuzum sonrası pişmanlık beni mahvediyor
ben 6,5 ayda 19 kilo verdim. ben verebildiysem sende verebilirsin. ben yıllardır balık etliydim. şimdi normal kiloluğa doğru ilerliyorum :))ya bir çikolayı yenebilsemaz önce bir tane gömdüm çok mutsuzum sonrası pişmanlık beni mahvediyor
ye arkadaşım ye ama bitter ye. kahveni şekersiz yapıp 2 parça at ağzına bişicik olmaz. ama abartma :))
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum her konuda başarısızım.
çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum
evet. telefonuma bi uygulama indirdim. adı fatsecret. bütün gün yediklerimi programa kaydettim. bol su içtim. yaklaşık 2,5 lt. çayı kahveyi zaten şekersiz içerdim devam ettim. gün geldi hamburger yedim, gün geldi pizza. ama nasıl? öğlen yediysem akşama salatayla geçiştirdim. akşam yiyeceksem öğleni geçiştirdim. normal yemek yediysem bile mümkün mertebe akşamları salata cacıkla geçiştirdim. salatalarıma sadece hardal ve sirke koydum. yağ ve limon yok. hafta da 3 - 4 gün koşu bandına bindim. bazen 10 dk bazen 1 saat. ama muhakkak bindim.sen bu şekilde mi zayıfladın kalori hesabı ?
evet. telefonuma bi uygulama indirdim. adı fatsecret. bütün gün yediklerimi programa kaydettim. bol su içtim. yaklaşık 2,5 lt. çayı kahveyi zaten şekersiz içerdim devam ettim. gün geldi hamburger yedim, gün geldi pizza. ama nasıl? öğlen yediysem akşama salatayla geçiştirdim. akşam yiyeceksem öğleni geçiştirdim. normal yemek yediysem bile mümkün mertebe akşamları salata cacıkla geçiştirdim. salatalarıma sadece hardal ve sirke koydum. yağ ve limon yok. hafta da 3 - 4 gün koşu bandına bindim. bazen 10 dk bazen 1 saat. ama muhakkak bindim.
çünkü limonun kalorisi yüksek. ben limonu çok severim. portakal gibi bile yerim. :) bi kase salataya 1 limon sıkardım. bu zevkimi hardal ve sirkeyle bastırdım :)Neden limon yok? Kullanılmaması gerekenbi sos mu sadece onu bilmek istiyorum..
Bu arada vucuda yag almak gerekir.. Cok az miktarda da olsa..
çünkü limonun kalorisi yüksek. ben limonu çok severim. portakal gibi bile yerim. :) bi kase salataya 1 limon sıkardım. bu zevkimi hardal ve sirkeyle bastırdım :)
yağı yemeklerden alıyordum zati :)
nar ekşisindense limonu tercih et. nar ekşisinde nişasta var :)vur benı bende aynı durumdaydım Ama bunu yatıstırabılecegımı sanmıyorum.. Bide limon ekşiliği kesmezse Nar ekşisi ekliyormusum demek.. Vay kendıme yaptıklarıma bak..Altın vurus :)
maşallah105,5 kg' dan 66 kg' ya düştüm. Boyum 1.78. Diyete başladığımda bebeğim 4 aylıktı. Aynı zamanda çok yoğun çalışıyordum. Yine de tek çare irade. Kendinize bir motivasyon sebebi bulun. Ben hep kızıma örnek bir anne olmak istemiştim, her konuda. O sebeple beslenme alışkanlığımı değiştirdim ve sonuç ortada. Kısa süreli diyetler yerine beslenme alışkanlığınızı değiştirmeyi göze alırsanız, hem çocuklarınız için sağlıklı olur hem de ideal kilonuza ulaşırsınız.
kaç kilosun bi de boyun kaç?kızlar kendimi çok kötü hissediyorum her konuda başarısızım.
çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum
kızlar kendimi çok kötü hissediyorum her konuda başarısızım.
çocuklarıma yetemiyorum
onu bile başaramıyorum