Hayır oral seks yaptığı zaman orgazm oluyorum. Ama ilişki sırasında olmuyor bir türlüBelki de orgazmın ne olduğunu bilmiyorsunuzdur . Sonuçta zevk alıyorsunuz
Eğer orgazm oluyorsanız ne şekilde olduğunun bir önemi yok derim. Kafanıza takmayın, rahat olun zevk almaya bakın.Hayır oral seks yaptığı zaman orgazm oluyorum. Ama ilişki sırasında olmuyor bir türlü
Boşalma oluyor mu peki oraldeHayır oral seks yaptığı zaman orgazm oluyorum. Ama ilişki sırasında olmuyor bir türlü
Boşalma derken ne kastediyorsunuz? Islanma oluyorBoşalma oluyor mu peki oralde
Fazla ısladıgıınzda esnızın cınsel organını ara ara kuru bişeyle silin ıslaklık azalacaktır.test edılmıştir:)4 senelik evliyiz. Hiç ilişki sırasında orgazm olmadım. Ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman eşim erken geliyor. Ön sevişme olmayınca da ben pek havaya giremiyorum. Kısır bir döngüye girdik bu şekilde. Eşim oral seks yapıyor o şekilde orgazm oluyorum ama vajinal orgazmdan ne derece farklı bilmiyorum.
Bir de ben çok ıslandığım zaman pek hissedemiyorum. İlişki sırasında sanki girmiş yada dışarda fark etmiyor gibi eğer çok ıslandıysam. Nasıl çözücez bu sorunu yada bu saatten sonra çözülür mü? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Olabilir bunu deneyebilirim. Çok ıslandığım zaman his tamamen kayboluyor içerde mi değil mi onu bile anlayamıyorum bazenFazla ısladıgıınzda esnızın cınsel organını ara ara kuru bişeyle silin ıslaklık azalacaktır.test edılmıştir:)
Aynı şeyi bende yaşıyorum hiç zevk almıyorum kurulama işlemini deneyeceğimOlabilir bunu deneyebilirim. Çok ıslandığım zaman his tamamen kayboluyor içerde mi değil mi onu bile anlayamıyorum bazen