Bir türlü orgazm olamıyorum

drjekyll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2019
49
23
4 senelik evliyiz. Hiç ilişki sırasında orgazm olmadım. Ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman eşim erken geliyor. Ön sevişme olmayınca da ben pek havaya giremiyorum. Kısır bir döngüye girdik bu şekilde. Eşim oral seks yapıyor o şekilde orgazm oluyorum ama vajinal orgazmdan ne derece farklı bilmiyorum.

Bir de ben çok ıslandığım zaman pek hissedemiyorum. İlişki sırasında sanki girmiş yada dışarda fark etmiyor gibi eğer çok ıslandıysam. Nasıl çözücez bu sorunu yada bu saatten sonra çözülür mü? Yardım ederseniz çok sevinirim.

Belki de orgazmın ne olduğunu bilmiyorsunuzdur . Sonuçta zevk alıyorsunuz

Vicudunu iyi tanıman gerek. Birde kontrol sende olursa daha iyi olur mesela senin üstte oldugun pozisyonla dene konsantrede cok onemli.

Hayır oral seks yaptığı zaman orgazm oluyorum. Ama ilişki sırasında olmuyor bir türlü
Eğer orgazm oluyorsanız ne şekilde olduğunun bir önemi yok derim. Kafanıza takmayın, rahat olun zevk almaya bakın.

Çok kafama takmıyorum zaten ama orgazma yaklaşacak kadar zevk alamıyorum işte nedense

4 senelik evliyiz. Hiç ilişki sırasında orgazm olmadım. Ön sevişmeyi uzun tuttuğumuz zaman eşim erken geliyor. Ön sevişme olmayınca da ben pek havaya giremiyorum. Kısır bir döngüye girdik bu şekilde. Eşim oral seks yapıyor o şekilde orgazm oluyorum ama vajinal orgazmdan ne derece farklı bilmiyorum.

Bir de ben çok ıslandığım zaman pek hissedemiyorum. İlişki sırasında sanki girmiş yada dışarda fark etmiyor gibi eğer çok ıslandıysam. Nasıl çözücez bu sorunu yada bu saatten sonra çözülür mü? Yardım ederseniz çok sevinirim.
Fazla ısladıgıınzda esnızın cınsel organını ara ara kuru bişeyle silin ıslaklık azalacaktır.test edılmıştir:)

Fazla ısladıgıınzda esnızın cınsel organını ara ara kuru bişeyle silin ıslaklık azalacaktır.test edılmıştir:)
Olabilir bunu deneyebilirim. Çok ıslandığım zaman his tamamen kayboluyor içerde mi değil mi onu bile anlayamıyorum bazen

Pozisyonlara hakim olun. Onun sadece gir çık yapmasıyla yetinmeyin. Sizde hareketlenin misyonerdeyseniz kıvrak olun kalçanızla ona eşlik edin, üstteyseniz enerjik olun, yüzüstü yattığınızda bacaklarınız kapalı poponuz hafif yukarda olsun. Bitti gittiye değil, eğlenceye dönüştürün. İnternete seksle ilgili pozisyon aratmaktan çekinmeyin, seksi ve vücudunuzu keşife çıkın. Bizleri hep bastırdılar bu konularda neyseki bilgi çağındayız her şey elimizin altında.

Kadınlar genelde kontrol elindeyken daha rahat orgazm olduğunu söylüyor ama ben en yükseklerini hep yüzüm yatağa dönük bacaklarım kapalı olan pozisyonda yaşıyorum. Hatta bazen kendimi yükseltmek için altıma yastık koyuyorum. Bu şekildeyken erkek arkadaşımın özellikle üstüme doğru eğilip başımı hafif yana çevirerek dudaklarımı öptüğü anda zaten zevkten dört köşe oluyorum 😂 benim için o an dudak dudağa olmam bana inanılmaz bir duygusal tatmin de veriyor. Hatta bazen dudaklarımız dipdibeyken birbirimizle konuşuyoruz mesela bu beni etkiler. Bunların hepsi zamanla oturdu bizde o benim neyden zevk aldığımı çok iyi çözdü ve benim zevk aldığım zamanlarda kendisinin de daha çok zevk aldığını farketti sanırım.
Bir de ben de çok ıslandığım zaman erkek arkadaşım da siliyor çok ıslanırsan beni daha az hissedersin ve benim boşalma sürem kısalıyor ıslaklıkta diyor. Çok ıslanıyorsanız bu yönetimi deneyebilirsiniz.
Ne kadar çok farklı pozisyon denerseniz o kadar kolay olur çözmek. Mesela en çok söylenen kadınlar üstteysen orgazm olur sözü ama ben de işlemiyor mesela.
Konuşmak da beni en çok tahrik eden şeylerden biri.

Tüm pozisyonlara hakimim, hangı pozısyonda zırveye cıkıyorum, hangısınde kendımı tutabılıyorum, az daha zorlarsam sadece dusunce gucuyle orgazm bıle olabılırım ama bıl bakalım ne eksık :KK53: :KK8:
Zevk almaya odaklanım orgazm beyın ısı yanı o zaman bellı bır sure kendınızı ısınma noktasına getırın, sonra önsevıme ve bırlesme bakalım o zamanda boyle olacak mı?

X