Bir türlü karar veremedim...bu gelinliğe kolye,gerdanlık olur mu?

pembeveduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
134
2
46
Ankara
resim ekleyemedimçok kararsız kaldım....gelinliğim alt tarafı hafif kabarık,ortasından dantel görünüyor.az toplamaları var eteğinde.rengi kırık beyaz.üst tarafı V yakalı.kollarda dirseklerimi geçiyor.yarım kollu gibi.kollar yaka tamamen dantel yani....sizden ricam fikir verin böyle kapalı gibi olan bir gelinliğe kolye,gerdanlık olur mu?yoksa sadece küpe mi?küpe sallantılı mı olsun,düz mü?bir de saçıma çiçek mi taç mı? bu arada saçlarım topuz olacak,duvak normal boyda...

Benim bildiğim,gelin kendi aksesuarlarını takmaz.
Eşin veya annen-kayınvalden kolye takarsa onu çıkarmazsın.

gerdanlık neden olmasın ki dantelli diyorsun ben de o zaman çiçek derim.çok yakışır hayalime göre

canım kesınlıkle kolye takma madem onu kapalı,kupe tak ama su damla seklınde olanlar var ya onlardan yanı cok sallantılı da degıl cok kucuk de degıl ,aslında gelınlıgı koysan daha ıyı olurdu

Bence gelinlige fazla taki yakismiyor ya.Gelinin sade ve sik olmasi taraftariyim.Inci gerdanliklar var,gayet asil durdugunu düsünüyorum.Son karar senin tabi.
ALLAH mesut etsin

resim var sandım ama yokmuş.resim olsa daha iyi fikir verirdik belki ama yinede kafamda canlandırdım.v yakaymış gelinliğin ucunda altın veya farklı bi detayı olan inci kolyeler var o detayı öne de getirebilirsin sevmessen arkada da kalabilir bir sıra inci olarak da kullanablirsin.tek inci küpe de takarsın çok hoş durur bence.. inci orjinallari 200-600 lira arasında değişiyor.geline inci çok yakışıyor altından daha çok hem de çok seviyorum inciyi

ben izniniz ile dikkatimi çeken bişeyi söylemek istiyorum. tamam cok kararsız kalıp fikir almak isteyebilirsiniz ama burada ne dertler ne sıkıntılar var, daha 2 ay evli kalıp boşananlar var buraya konu açmak yerine dügün topiklerine hatta sohbet bölümüne sorsanız daha hoş olmazmı?
lafım sadece size değil daha öncede kayınvalidesinin aldıgı yüzüğü soran olmuştu güzel mi diye?
hem o topiklerdekiler daha yakından alakalı oldukları için net bir cevap alırsınız,ne bileyim belki sizin gibi yapacak olan vardır, modellerde görmüşlerdir..

bence inci kolye takmalısın ve tabiiki tacını da kesinlikle kullanmalısın saçta:nazar :

hepinize teşekkür ederim...ama gelinliğimde inci işlemesi yok hiç.gri rengi boncuklar var üzerinde...kolye takmazsam çokmu sade olur acaba? boş gib mi gözükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…