Merhaba öncelikle.
Kızlar benim doğal saç rengim koyu kestane gibi bir şeydi. Böyle çok esmer değilim buğday tenli sayılırım. Koyu saç rengi sevmiyorum küllü tonlar böyle tenlere çok yakışıyor bence. İlk Syoss un küllü kahvesine boyadım açıldı biraz rengi hoş olmuştu. İki kez üst üste aynı renge boyadım. Sonra Kolestonun küllü kumralına boyadım. Pek farketmedi ama bunun üstüne tekrar Syoss küllü kahveye boyadığımda saçlarım çok koyu oldu koyu kahve gibi resmen hep küllü boyadım ama açıkcası hiçbirinin küllü tonlarla bir alakası yoktu. Böyle çikolata kahve gibi olmuştu ama bu nerdeyse siyah hiç öyle çok koyu tonlarada boyamadım hep aynı tonlardan gittim neden böyle oldu dersiniz? Aktıkça düzelir mi acaba Kuaförüm önce açmak, sarı yapmak lazım. Öyle tutturabiliriz küllü tonları dedi ama ben saçımı öyle şeylerle yıpratmak istemiyorum zaten çok dökülüyor. Bana fikir verin birazcık zarar vermeden nasıl açabilirim ve şu aşağıdaki tonu tutturabilirim? :26: Eki Görüntüle 522733
jnm bnde küllü tonlarına bayılıyorum istediğim renk de sütlü kahve küllü tonlarında ...yılbaşında saçımı çok açık üllü sarıya boyattım kuaförde ertesi gün beğenmeyip kolestonun büyüleyici kahve tonunu aldım sürdum 10-15 dakka bekledim ve enfes olduuuuu
benim saçlarımda kestane rengi sarı buğday tenliyim. direkt saçımın üstüne açmadan natural color kolestonun açık küllü kumral rengine boyadım saçım bi kaç ton açıldı ve doğal durdu. ama küllü renk almadı turumcumsu bir açıklık oldu. ve zamanla akarak renk daha da açılmıştı. zamanla akabilir boyan biraz beklemelisin..
jnm bnde küllü tonlarına bayılıyorum istediğim renk de sütlü kahve küllü tonlarında ...yılbaşında saçımı çok açık üllü sarıya boyattım kuaförde ertesi gün beğenmeyip kolestonun büyüleyici kahve tonunu aldım sürdum 10-15 dakka bekledim ve enfes olduuuuu
benim saçlarımda kestane rengi sarı buğday tenliyim. direkt saçımın üstüne açmadan natural color kolestonun açık küllü kumral rengine boyadım saçım bi kaç ton açıldı ve doğal durdu. ama küllü renk almadı turumcumsu bir açıklık oldu. ve zamanla akarak renk daha da açılmıştı. zamanla akabilir boyan biraz beklemelisin..