Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

ben bu kiz nerde uyyor yatip kalkiyor onu merak ettim

annene soyle butun gun evin gelini gibi i$ buyursun , mutfaga soksun Alalh ne verdiyse hiç bi hizmeti eksik ettirmesin :)))
belki oyla kaçar gider :))

mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bu olmaz
çok tehlikeli
kızı okuldan bile alabilirler
bütün güvenleri gider
yolu bu değil
başka bir şey olmalı

okul kızın umurunda değil ki zaten. önemseseydi şuan orada olmazdı. Bir şekilde kızın ailesinin durumdan haberdar olması gerekir. Güven meselesi önemli tabi ama bu şekilde de WOLFROG un ailesinin başına iş açılacak.
Belki kızın ailesi her yerde kızı arıyor, kız nerede olduğunu söylemiyor.[/QUOTE]

kızın ailesi okulda biliyormuş. aradaki yorumları yeni okudum. ama ne olursa olsun kızın ailesi durumu bilmeli

Misafir diyip susmazdim ..

Oyle misafirmi olurmus , yarin oburgun basiniza bela alirsiniz acikca soyleyin gitsin.
Bune dusuncesizlik ..
Oyle bir zamandayizki insan nerden bela gelecegini bilmiyor ..
Ortada ne bir resmiyet var nede baska birsey ..

kardeşinizle konuşmaya çalışın..gerekirse kavga edin..kardeşler barışır nasılsa..ama yok olmuyorsa kızı karşınıza çekin kardeşimin sevdiği benimde sevdiğimdir artık sende bende kardeşimsin bende senin ablanım bu durumu ne yaşadığımızı bana bi anlat deyin bence..anlat ki bende size destek olabiliyim filan gibi alttan alltan girin bence konuşmaya..anlatırsa bu durumunn bu şekilde devam etmesinin zor olduğunu buna başka iki aileye de daha uygun olacak bir çözüm bulmalıyız filan deyin..benimde erkek kardeşim var..ben olsam bu şekilde yapardım..belki kızın ailesi kardeşinizle evlendirmek istemiyordur..belki kızları için kendi tanıdıkları bir ailenin oğlunu istiyolar ne biliyim..onlara tepki olsun die eviden çıkıp size gelmiş olabilir..ama 3 hafta olmuş biraz hızlı olmalısınız bence..kızın ailesi öğrenirse aile olarak iyi niyetiniz sizi zor durumlara sokabilir..

Cok cok gec kalinmis.
Hemen 2 inci gun konusulmasi lazimdi kardesinizle. Nikah yok bisey yok bu kiz ne demeye geldi brya amaciniz ne diye.

Ya ben kendi babamı düşündümde 2 gün sonra kolundan tutar atardı zatende abimi 17 yaşında sözlendi karısıyla benimde kızım var kimseyi oyalayamayız diye iyimi oldu hayır ama oldu işde sizin bu işde başka bi iş varda sizin haberiniz yok gibimi ne anlamadım yada bu kız kaçdı geldi Ailesi'de biliyor kardeşiniz size söyleyemiyor

Kızın ailesini aramaktan başka bir çare yok.
Gerçekten ilerde başınıza çok büyük iş açılır, o kızla kardeşinizi evlendirmezseniz kızın ailesi üstünüze yürür, bir nevi emri vaki olmuş kız kendini sizin eve atmış kaçmış yanii....

Diyemez sanirim. Anlamiyorum ben bu cocugu.

Mardesim ise daha yeni basladi evlenecek durumu yok ki. Bunu kiz da biliyor.

Konu Sahibi ailesini aramak gibi bir hata yapmayacaksin değil mi ?
lütfen yapma
sonuçları çok yıkıcı olur

Yapamam, numarasini bulamam zaten. Ileride is ciddiye binip ailesi buraya geldiginde bosbogazlinin biri "sizin kiz buraya iki kere geldi hem de ikincisinde 1 ay kaldi" derlerse yikici olmaz umarim.

ben bu kiz nerde uyyor yatip kalkiyor onu merak ettim

annene soyle butun gun evin gelini gibi i$ buyursun , mutfaga soksun Alalh ne verdiyse hiç bi hizmeti eksik ettirmesin :)))
belki oyla kaçar gider :))

Annem hizmet beklemiyor ama Ayse surekli ev isi yapayim modunda. Artik goze mi girmek istiyor yoksa normal hali mi bu bilmem.

Ailesiyle gün içinde konuştuğunda ne diyor? "Okuldayım anne baba" mı?

Sanirim...

madem kendi gitmiyor hayatını cehenneme çevirin o zaman.. oda kirası isteyin, haftada 2 gün temizlik yapsın, yemeğe girsin, market alışverişi yapsın, faturaları ödesin, köpeği çişe çıkartsın, çiçekleri sulasın, ağaçları budasın ciddi söylüyorum sağlam mobbing yapın nasıl kaçacağını şaşırsın..

Yorumlari şoyle bi goz ucuyla okudum da hayret ettim. Arkadaslar konu sahibinin kardesi bu kizi evine getirmese davt etmese ona o yuzu vermese kiz hamgi cesaretle gelebilir? Burda aileye iş dusuo madem rahtsizlik duyuyo oglunla hallet. Bilemioruz belkide erkek kiza birsuru vaatlerde bulundu. Kiz masum demiorum ama burda ahlak dersi verenlerden erkek arkadasinin ailesiyle tanismaya giden hicmi olmadi. Ak kasik modunda herkes

Bence yinede gitmez
Bir evlenelimde ben bunların acısını çıkartırım diyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…