Bu olmaz
çok tehlikeli
kızı okuldan bile alabilirler
bütün güvenleri gider
yolu bu değil
başka bir şey olmalı
bencede kızın ailesi hayatını cehenneme çevirse derhal bu işi toplamak için evlendirelim vs. deseler ne yapacaklarKonu Sahibi ailesini aramak gibi bir hata yapmayacaksin değil mi ?
lütfen yapma
sonuçları çok yıkıcı olur
Amaç aileyle tanıştırmak bile olsa bu şartlar altında yatılı misafir olarak kalmamalıydı bence.
Keşke ailen bu konuda daha önceden sınır koymuş olsaydı kardeşin ona göre
günü birlik bir plan yapardı ya da farklı bir şeyler düşünürdü.
Kız bayağı rahat çıkmış yalnız. Sizin söylemenize alınması mümkün.
Kardeşin açık net konuşmalı okulunu ihmal ediyorsun bu kadar uzun kalışın ikimizin ailesi açısından da doğru olmaz artık diye, ona alınsa da çabuk unutulur barışırlar aşık neticede
benimde iki oğlum var büyük 25 yaşında bi kızı alıp getirse ben şahsen kabul etmem kızın başına bişey gelse siz sorumlu oluşunuz anladığım kadarıyla elbebek gülbebek ağırlanıyor evdeben olsam ne yapar eder ailesine ulaşırdım bilmeye hakları var kızlarının nerde olduğunu evlenmek istiyorlarsada gidin isteyin
Konu Sahibi ailesini aramak gibi bir hata yapmayacaksin değil mi ?
lütfen yapma
sonuçları çok yıkıcı olur
ben bu kiz nerde uyyor yatip kalkiyor onu merak ettim
annene soyle butun gun evin gelini gibi i$ buyursun , mutfaga soksun Alalh ne verdiyse hiç bi hizmeti eksik ettirmesin :)))
belki oyla kaçar gider :))
Ailesiyle gün içinde konuştuğunda ne diyor? "Okuldayım anne baba" mı?
merak ettim aynı odayı mı paylaşıyorlar...
Bu arada Ayşe çok şanslı bir kızmış bence mükemmel bir ailen var.
Bence yinede gitmezmadem kendi gitmiyor hayatını cehenneme çevirin o zaman.. oda kirası isteyin, haftada 2 gün temizlik yapsın, yemeğe girsin, market alışverişi yapsın, faturaları ödesin, köpeği çişe çıkartsın, çiçekleri sulasın, ağaçları budasınciddi söylüyorum sağlam mobbing yapın nasıl kaçacağını şaşırsın..