Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

Yahu bunun günahı nerede tecavüz mü etmiştir sizce ? Kız geniş rahat ki en başta ciddi değillermiş alkol sorunu varnış kızın cinsellik kesin var ama kız da akıllı yerini yapmış zor gider

üniversitede vardı bi arkadas, kız arkadaşı bunlarda kalıyodu aile kızı yurtta sanıyo, çocuğun anne hemşire babayla ayrılar anne nöbetçi falan oluyo hastanede, ortam çok musait yani, sonra ayrıldılar kız epey bunalım yaptı, cinselliği kız kendince bağlayıcı görebilir de erkek görmüyorsa. ..

Yahu bunun günahı nerede tecavüz mü etmiştir sizce ? Kız geniş rahat ki en başta ciddi değillermiş alkol sorunu varnış kızın cinsellik kesin var ama kız da akıllı yerini yapmış zor gider
O anlamda demedim.
AdAm_OLaCaK_KIZ dediği gibi kızlar cinselliği bağlayıcı unsur görebiliyorlar.
hele ki küçük yerden büyük şehirlere gelenler o iş olunca garanti sanıyorlar birşeyleri.
herkesi genellemiyorum ama okuduğum ilde neler duydum ,şahit oldum.

Zamanında konu sahibi eve erkek ark. gelip 1 saat durabilmiş mi ... niye kız olunca namus oluyor da erkek yapınca bazı şeyler hafifletiliyor ailede ona kızdım ben.

valla ben pek yabaniyim demek ki aklım çıkar hala kv de lavaboya giderken duş alırken yatarken hele salyam sümüğüm çarşaflara akar mı diye, çamaşırlarımı kirliye atarken falan pfff

canım kendimi bu ailenin yerine koydum da cidden git demek de zor ne bileyim insan kırar mıyım diye düşünüyo, ailede sanmam ki oğlumuz yaptı o zaman is değişir demiyo dur

Yanlış algıladım özür dilerim

Bazı kızlar arkadalın dediğide dahil bunu bağlayıcı görmeyenler de çoğunlukta bende çok şey gördüm bu kızlar saf vs gördümü nikahı kıydırırım mantığındalar anladınız mı ?

Benim çok arkadaşım vardı öyle sürekli takılan o bar bu bar gezdn son sene özellikle yüzüne bakmadıklarına atladılar hatta biri vardı ankarada nişanlısı vardı ama gününü gün ediyordu garantideydi artık yani

Namus iki taraf için geçerli elbet ki ama cinsellik kişinin kararı namus görüyorsa gerçekten yaşamaz yaşım 32 bizim devir de bi nebze seviştik evlencez mantığı da bu devir de yok öyle bişey canım

kız ne demiş onca lafa söze

Gidicem ben zaten diyormus.

Kardesime daha sert konusmus babam. Detay vermiyor ama soyle birsey var babam kolay kolay sert konusmaz ama konusunca da dovse daha iyiydi dersiniz. Ama gidecek diyor baska birsey demiyor.

benım merak ettıgımse, aılenızın yanında, hiç kızın anne baba veya bır akrabası arıyor mu, ne dıyor onlara?

Yalan soyluyormus. Okulda biliyormus herkes.

canım kendimi bu ailenin yerine koydum da cidden git demek de zor ne bileyim insan kırar mıyım diye düşünüyo, ailede sanmam ki oğlumuz yaptı o zaman is değişir demiyo dur
Eve gelen insana git bi yerde denilmez zaten baba karşısına oğlunu çekip ilk ayar vermesi lazım..
al kızı okuluna götür vs.
Ben oğluna diyemediği şeyleri kızın yüzüne demelerini hoş bulmuyorum. Çünkü kız zaten görgüsüz ve düşüncesiz.utanması olsa kalamaz zaten.
Ben kendi annemlere yatılı gittiğimde bile garipsiyorum. Bunun bir de banyosu var reglisi var zaten bu haftada kalsa 1 ay olcak.
çarşaflara birşeyler çıkar mı taşar mı hiç mi çekince olmaz yahu

ya kızın ailesi çok sorumsuz kızın arkasına hiç düşmüyor kız kafasına göre yaşıyor yada bu kız evden kaçmış.

Yalan soyluyormus. Okulda biliyormus herkes.[/QUOTE]

onlar arayıp, kızda okuldayım dıyorsa, uzun surelı bır mısafırlık bence, rest cekıp kacsa, arayanı soranı olmaz, hadı oldu okuldayım demez.
sizin kızın durumu biraz rahatlıktan.:)

Babam kiza dedigi seylerin on katini kardesime demis zaten... Bu arada kardesim ne olur kalsin modunda degil. Kiz gitmiyor ve anladigim kadariyla kardesim kiz ayrilir falan diye git diyemiyor. Kardesim kizin yaninda da pek rahat degil yani. Kiz her hareketine mudahale ediyor.

Tehlikeli tip rahatlığı yüksek bu kızın aman aman dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…