Babanız o kadar uygun lafı kıza değil oğluna diyecek bu arada...
Kız zaten düşünceli olsa 3 hafta kalmaz bi yerde.
Alcak kardeşini yolunu yordamını anlatacak. Madem ilişkileri ciddi değilse birinin günahına giriyor kardeşiniz şuan.
Kız da belki garantiye aldı kendini.
Belki de aralarında cinsellik oldu.
Alcak kardeşini yolunu yordamını anlatacak. Madem ilişkileri ciddi değilse birinin günahına giriyor kardeşiniz şuan.
Bide kendi tecrübeme dayanarak şunu söylüyorum ailesi muhafazakâr olan insanlar cozutmaya daha müsait oluyo
hele üniversite ayrı şehir falan ohooo
benım merak ettıgımse, aılenızın yanında, hiç kızın anne baba veya bır akrabası arıyor mu, ne dıyor onlara?
O anlamda demedim.Yahu bunun günahı neredetecavüz mü etmiştir sizce ? Kız geniş rahat ki en başta ciddi değillermiş alkol sorunu varnış kızın cinsellik kesin var ama kız da akıllı yerini yapmış zor gider
çok mantıklı bir soru
O anlamda demedim.
AdAm_OLaCaK_KIZ dediği gibi kızlar cinselliği bağlayıcı unsur görebiliyorlar.
hele ki küçük yerden büyük şehirlere gelenler o iş olunca garanti sanıyorlar birşeyleri.
herkesi genellemiyorum ama okuduğum ilde neler duydum ,şahit oldum.
Zamanında konu sahibi eve erkek ark. gelip 1 saat durabilmiş mi ... niye kız olunca namus oluyor da erkek yapınca bazı şeyler hafifletiliyor ailede ona kızdım ben.
Sanırım kaçmış haberimiz yok.
Hatta kardeşinin bile haberi olmayabilir bu durumdan
Yoksa neden gelip 3 hafta kalsın ki.
O anlamda demedim.
hele ki küçük yerden büyük şehirlere gelenler o iş olunca garanti sanıyorlar birşeyleri.
Zamanında konu sahibi eve erkek ark. gelip 1 saat durabilmiş mi ... niye kız olunca namus oluyor da erkek yapınca bazı şeyler hafifletiliyor ailede ona kızdım ben.
O anlamda demedim.
kız ne demiş onca lafa söze
benım merak ettıgımse, aılenızın yanında, hiç kızın anne baba veya bır akrabası arıyor mu, ne dıyor onlara?
Eve gelen insana git bi yerde denilmez zaten baba karşısına oğlunu çekip ilk ayar vermesi lazım..canım kendimi bu ailenin yerine koydum da cidden git demek de zor ne bileyim insan kırar mıyım diye düşünüyo, ailede sanmam ki oğlumuz yaptı o zaman is değişir demiyo dur
Eve gelen insana git bi yerde denilmez zaten baba karşısına oğlunu çekip ilk ayar vermesi lazım..
al kızı okuluna götür vs.
Ben oğluna diyemediği şeyleri kızın yüzüne demelerini hoş bulmuyorum. Çünkü kız zaten görgüsüz ve düşüncesiz.utanması olsa kalamaz zaten.
Ben kendi annemlere yatılı gittiğimde bile garipsiyorum. Bunun bir de banyosu var reglisi varzaten bu haftada kalsa 1 ay olcak.
çarşaflara birşeyler çıkar mı taşar mı hiç mi çekince olmaz yahu
Gidicem ben zaten diyormus.
Kardesime daha sert konusmus babam. Detay vermiyor ama soyle birsey var babam kolay kolay sert konusmaz ama konusunca da dovse daha iyiydi dersiniz. Ama gidecek diyor baska birsey demiyor.
Yalan soyluyormus. Okulda biliyormus herkes.