Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

3 hafta çok fazla bence, aileleri bu kadar işin içine sokacak gayriresmi bir bağ bile yok. üstelik kızın ailesinin de haberi yok kim bilir ne kadar üzülürler, bir şekilde göndermeye bakın.

ben bilemedim şimdi
bu kızı annesi babası arayıp sormuyor mu?
hani bazı aileler vardır başımızdan gitsin ne olursa diye
ondan mı aldırmıyorlar diyeceğim ama

kıza açıkça söyleyin herkes laf ediyor biletini aldım yarın git herkes laf ediyor diye

bu ne rahatlık ya. bence yollayın gitsin. gitmiyosa da ailene haber vercez deyin. alkol sorunu olan kızdan da birşey olmaz bence tabi düzelmediyse. şu davranışları ile pek düzelmiş görünmüyor karakter olarak

Hala gitmedi mi kız ? Hayır o değil ailenizide bu yalana teşvik ediyorlar ve ileride nasıl bakacaklar yüzyüze. Bende 22 yaşındayım ve erkek arkadaşımın ailesine gittiğim zaman babaannem bi arasa benim elim ayağıma dolanır. O kadar utanırım ki onların yanında. Bu ne rahatlık yahuu :) bence kızın ailesi ile ilgili bir sorunu var ve sıcak bir yuvası yoksa bunuda bulmuşken kaçırmak istemiyor. Siz en iyisi kızın adına biletini alın okul için ve bu akşam otobüsün var deyin başka türlüsü olmaz. Ayıp falan değil çünkü bundan sonrası. Ben erkek arkadaşım askerden geldikten sonra bile saat 10.30'a kadar yanında kalabildim ayıp olmasın diye.

ben nişan, isteme, söz olmadığı sürece kız arkadaş ya da erkek arkadaşın eve getirilip tanıştırılmasını çok yanlış buluyorum, keşke baştan aileniz hayır gelmesin deseydi, hem ciddi düşünmüyorlar hem ortada hiçbir şey yok ne diye gelip sizde kalıyor ki?

Yalan soyluyor olabilir. Hep oyle derler zaten.
Olabiliiiir :) kızın bence kimliğini alıp bi gbt'sini kontrol etmek lazımm. Ya da konu sahibesii aklıma birşey geldi siz direk kendiniz gidip nüfus kayıt örneği alın ! Eğer kardeşiniz sizden habersiz bu kızla nikah kıymışsa bu ortaya çıkacaktır. WOLFROG

dün kızın ailesine haber verin dediğimde birkaç arkadaş karşı çıkmış. daha kötü olur falan diye. birde şöyle düşünün.
Siz bu kızla güzelce konuştunuz kız gitti başka yere çöreklendi, herkes sizin gibi misafir olarak görmez. kızın başına bir hal gelir, keser atarlar bir yere. ucu size dokunur. Hem bir yandan vicdan azabınız olur, hem suçlanırsınız.
İyi yada kötü yoldan , artık nasıl halledersiniz bilmem ama kızın ailesi durumu bilmek zorunda. Kızlarını , bukadar başı boş bırakmanın yanlış olduğunu anlamalılar.

Elestirmek istedigimden degilde;
Acaba annenizle babanizin vede kardesinizin biraz isine geliyor olabilir mi bu durum? Kiz evden kacmis gibi birsey, dugunsuz derneksiz gelmis oturmus evinizin bas kosesine. Oh mis. Kendi kendine geldigine gore yarin oburgun 'siz bana dugun dernek bilmem ne yapmadiniz!' diye basinizada kakamaz.
Zaten finansal sikintilar var diyorsunuz, babaniz hala borc oduyormus onceki oglunun dugun masraflarinin yani.
Ucuza kapatmis oldunuz yani aslinda?

ne enteresan. buyuk konusmak istemem, ama babam o kizi aldigi gibi arabasina bindirir, goturur anasinin babasinin kapisina birakir gelir.

Konuya yapılan yorumları tamamen okumadım.. Ama kızın ailesini arasanız haber verseniz..? Yaptınız mı bunu..?

Bence erkek kardeşiniz kızın gitmesini istemediği için kız kalıyor. Yoksa bir erkek istemicekte kız kalacak..Haha güldürmeyin.
Hatta daha ileri gideyim, kızı kalması için zorluyor olabilir mi?

Erkek kardeşte bitiyor iş...ailesi yırtınsa da sokağa da atmaya kalksa durum değişmez.
Erkek kardeş kal sen onlara bakma burada kalmanı istiyorum diyordur....yoksa imkansız kalmaz en yüzsüz insan bile.

Kardesim kizin kalmasini istemiyor cunku kardesim sikiya gelemeyen ozgurlugune duskun biri. Kiz ise surekli her hareketine mudahale ediyor. Neden oyle baktin, neden oyle dedin, neden onunla konustun... O da rahat degil yani. Simdi soracaksiniz neden boyle biriyle sevgili diye, ben de bilmiyorum.

Annemler defalarca konusmuslar hatta az once aradim yine konusmuslar. Gidicem deyip gitmiyor...

Artık evine gitte istemeye gelelim de anında gider.

Sozde henuz evlenmeyi dusunmuyorlar.

Bugun onu da dedim. Ben boyle birsey yapsam izin vermeyeceginiz birseyi ona nasil yapabiliyorsunuz diye. Haklisin ama napiyim gitmiyor diyor.

Kardesimle henuz yuzyuze konusamadim cunku annemlerle ayri illerdeyiz. Telefinla da konusamam cunku isine gelmeyip isim var deyip kapatabilir. Bu haftasonu gidecektim sirf bu konu icin ama kayinvalidem bugun gelecegini soyledigi icin gidemiyorum.

Olay çözüldü :) Kardesiniz evli hayatını bekarken yaşıyor 6 ayda 12 ayda bir değiştiriyor.

Yıllardır erkeklerin aradığı hayatı bulmuş kardeşiniz.

Kizin buna musaade etmemesi gerekirdi kendi degeri acisindan. Yoksa hangi erkek hayir der buna?

Annem rahat degil zaten. Evinde surekli yabanci ve ne oldugu belirsiz biri.

son durum ne ? gitti mi

Gider gitmez haber veririm ama maalesef.

Annemlerin suan durumlari olmasa da bir seneye borclari bitecek zaten. Onlar boyle birseyi asla kabul etmez. Kiz ciddi ciddi kacmis olsa bile dugun dernek yaparlar. Bu sekilde bir evliligi asla istemezler ki ayni evde yasamayi kabul etmezler zaten. Buyuk kardesimin esi de kendi daireleri oldugu halde annemlere beraber oturma teklifinde bulunmustu onu bile istemedi.

bu durumlar bana biraz fazla genişlik gibi geliyor.

sen erkek arkadaşında kalsan ailen izin verir miydi mesela?

peki bunda neden kıza veya erkek kardeşine tepki göstermeye çekiniliyor?

Bir goruselim ciddi ciddi konusucam zaten.

Konuya yapılan yorumları tamamen okumadım.. Ama kızın ailesini arasanız haber verseniz..? Yaptınız mı bunu..?

Bende iletisim bilgileri yok maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…