işte bu taktik iyi..Artık evine gitte istemeye gelelim de anında gider.
Yok kız 22 yaşındaymıışşKız 18ine girmediyse yandınız
Yok kız 22 yaşındaymıışş
Olabiliiiir :) kızın bence kimliğini alıp bi gbt'sini kontrol etmek lazımm. Ya da konu sahibesii aklıma birşey geldi siz direk kendiniz gidip nüfus kayıt örneği alın ! Eğer kardeşiniz sizden habersiz bu kızla nikah kıymışsa bu ortaya çıkacaktır.Yalan soyluyor olabilir. Hep oyle derler zaten.
kesinlikle kızın ailesiyle paylasınO kızın başına bi hal gelse sizden bileceklerr bide öyle düşünün
Konuya yapılan yorumları tamamen okumadım.. Ama kızın ailesini arasanız haber verseniz..? Yaptınız mı bunu..?Hanimlar, erkek kardesim 24 yasinda, kucuk bir ilcede 2 yillik universite okuyor. Gerci okul uzatmali oldu alttan dersleri kaldi. Bu yuzden eve dondu, calismaya basladi ve sadece sinav zamanlari okula gidecek.
Kardesim ikinci senesinde bir kizla sevgili olmus. Ciddi mi falan diye agzini aradim, "yok abla bir ciddiyet yok o da oyle bakmiyor zaten alkol sorunu var" dedi. Ben de ciddi olmayacaksa bir iliskiyi uzatmamasini, kiza umit vermemesini soyledim. Sonucta cevremde bu tur iliskilerin ahini alan cok erkek taniyoruz. Aradan zaman gecince bunlar ciddi olmuslar. Kardesim (sevgilisine Ayse diyelim) Ayseyle beni telefonda gorusturdu, facebooka ekledi falan. Cokta tatli bir kiz sakin karakterli iyi niyetli. Annemle de konusmuslar. Kardesim univ.den donerken yaninda Ayse'yi de getirdi. Istanbul'u gezdirecekmis hem bizimkilerle tanismis olmak istemis. Bizimkiler Ayse'yi gayet guzel agirladilar, sinemaya gitmisler, babamla bowling oynamislar. Yalniz babam Ayse'nin ailesinin haberi var saniyormus. Bunu Ayse evine donunce ogrendi ve baya vicdan yapti. Kizin anne babasina ne derim benim de kizim var diye. 1 hafta kadar sonra Ayse yine geldi. Ailesine okulunun erken basladigini soyleyipte gelmis ve bir turlu gitmiyor. Suan 3 hafta oldu ve kizin okula hic donesi yok. Gitmekten bahsetmiyor bile. Sagdan soldan telefonlar gelmeye basladi sizin oglan kiz kacirmis dogru mu diye... Babam da misafir diye birsey diyemiyor ama diken ustunde. Bir ara konusmus kizim boyle yapmayin annenize babaniza yalan soylemeyin diye. Bir ara gidicem falan demis, babam pismaniye kestane sekeri falan almis yanina hediyelik. Kiz paketi acmis yemeye baslamis ben gidene kadar bunlar curur diye. Babam kardesimle konustugunda tavir yapip odayi terkediyormus. Benle de konusmuyor. Normalde cok yakiniz ama bu konuda kapatmis kendini tamamen.
Hanimlar ne yapalim sizce? Misafir deyip susalim mi yoksa anne babasini dusunerek kalbi kirilacakta olsa okuluna yollayalim mi? Ayrica bunlar ne yapmaya calisiyor? Kiz kacti da haberimiz mi yok? Siz olsaniz ne yapardiniz?
Bu arada baska konumda da yazmistim buyuk kardesimin esi de annemden cikmiyordu hatta annemle yasama planlari yapiyordu da annem istememisti. Kadincagiz ya fazla iyi ya baska birsey var gelinler dibinden ayrilmiyor
Bence erkek kardeşiniz kızın gitmesini istemediği için kız kalıyor. Yoksa bir erkek istemicekte kız kalacak..Haha güldürmeyin.
Hatta daha ileri gideyim, kızı kalması için zorluyor olabilir mi?
Erkek kardeşte bitiyor iş...ailesi yırtınsa da sokağa da atmaya kalksa durum değişmez.
Erkek kardeş kal sen onlara bakma burada kalmanı istiyorum diyordur....yoksa imkansız kalmaz en yüzsüz insan bile.
Bence de acilen yollayın bu kızı. Başına birşey gelse nasıl açıklayacaksınız ailesine? Ya çok yüzsüz, onca şey söyledik gitmiyor diyorsunuz. Ya da erkek kardeşiniz kızıyor küsüyor bir şekilde kalmasını sağlıyor. Kardeşinizle konuşmakta yetmez gibi geliyor bana. Kızsanız falan nasıl olur acaba? Bir de merak ettim, kıza neler dediniz ve buna rağen gitmiyor diyorsunuz? Belki imalarınızı anlamadı ya da salağa yatıyor. Açıkça git dediniz mi?
Artık evine gitte istemeye gelelim de anında gider.
kardesinizle aileniz ve siz konusutunuz mu?
mustakbel eşi hakkındaki düsüncelerini degil; hosnutsuzlugunuzu, yarın ne yapmayı dusunudugunu ve evin kurallarını?
ayrıca ses cıkarmayan aileniz, siz vakti zamanında eve bir erkek arkadasınızla gelseniz o iyi niyetleri, davranısları nasıl olurdu merak etmiyor degilim...
Önce kardeşinizle ya baba-oğul. yada abla kardeş bi görüşün. işin ciddiyeti ve gelecek hakkında. Geçiştirip durmayın.
Daha sonra kızı ailecek karşınıza alın konuşun. Bizim örf adetimize uymaz. Gelip istemek laızm falan deyin. En azından GENIS olmadığını gösterin.
Diğer konuda kız evde nerede kalıyor, ve erkek kardesinizle herhangi bir ilişkisi olmuşmu? Ailesiyle arası nasıl(Belki kalıcak yeri yoktur) belkide kardeşinizi gerçekten seviyor.
Ama en önemlisi AİLESİNE 3 HAFTA YALAN SÖYLEYİP SEVGİLİ VE AİLEİSNDE kalan kıza ne kadar güvenilibilir
Olay çözüldü :) Kardesiniz evli hayatını bekarken yaşıyor 6 ayda 12 ayda bir değiştiriyor.
Yıllardır erkeklerin aradığı hayatı bulmuş kardeşiniz.
Saka gibi yahu! Valla arkadasim babaniz biletini alsin gondersin bence. Bazi duyumlar aliyorum bizim ailemize ters, okulunu da cik aksattin hadi selametle deyip yol versin. Yuzsuz yaaa nefret ederim boyle tiplerden. Aman onun yaptigi is yanina kalsin annen kafasi rahat olsun da is mis istemez bence kimseden.....
son durum ne ? gitti mi
Elestirmek istedigimden degilde;
Acaba annenizle babanizin vede kardesinizin biraz isine geliyor olabilir mi bu durum? Kiz evden kacmis gibi birsey, dugunsuz derneksiz gelmis oturmus evinizin bas kosesine. Oh mis. Kendi kendine geldigine gore yarin oburgun 'siz bana dugun dernek bilmem ne yapmadiniz!' diye basinizada kakamaz.
Zaten finansal sikintilar var diyorsunuz, babaniz hala borc oduyormus onceki oglunun dugun masraflarinin yani.
Ucuza kapatmis oldunuz yani aslinda?
ne enteresan. buyuk konusmak istemem, ama babam o kizi aldigi gibi arabasina bindirir, goturur anasinin babasinin kapisina birakir gelir.
bu durumlar bana biraz fazla genişlik gibi geliyor.
sen erkek arkadaşında kalsan ailen izin verir miydi mesela?
peki bunda neden kıza veya erkek kardeşine tepki göstermeye çekiniliyor?
Konuya yapılan yorumları tamamen okumadım.. Ama kızın ailesini arasanız haber verseniz..? Yaptınız mı bunu..?