Bir turlu gitmeyen gelin adayi...

Kardeşi olarak konuşursanız, kardeşiniz sizi suçlar. Anne babanın yapacağı bir şey bu. Kızı ve kardeşinizi oturtup İleride evlenirseniz kalırsınız burada ama böyle ailenin haberi yokken bizde beraber kalmanız doğru değil demeliler. Benim kardeşim de 2 yıl görüştü sözlüsüyle ama babasının onayını Almadan biz tanışmadık. O kadar niyetleri varsa kız ailesine söyler, ailecek görüşülür, en azından kızın ailesinin de haberi olur. Böylesi yanlış ama sizin aile iyi bir aile anladığım kadarıyla. Böylesi sizi de, kızın ailesini de zor duruma sokar.

Bizimkiler yapamaz onu. Bu dunya icin fazla iyiler.

ben olsam bende işkillenirdim canım kardeşinle ve kızla konuşsan siz kötü olursunuz bu kadar uzun süre kaçmş olabilir o yüzden ben annesinin telefonunu bulmaya çalışırdım sonra o numarayı arayıp bi isim salla ben ayşe nin okuldan arkadaşıyım ödev bilmem ne için lazım oldu ona ulaşamadm da sizi arayım dedim de bakalım ne tepki vericek kadın

Kiz belki ilk kez huzurlu bir ev ortamına girdi ve mutlu oldu, bunu birakip gitmek istemiyor. Alkol sorunu olduğunu söylüyorsunuz. Mutlu olsa alkole siginmazdi. Acikcasi kardesinize kactigini düşünmüyorum. Onunla iletişim kurmaya calisip derdini anlayabilirsiniz. Ailesine haber vermek de doğru bir hamle olmaz bence. Kizi kardesinizle evlenmeye zorlayabilirler, sizin için de rahatsız edici bir durum oluşur. Okula dönmesi gerektiğini, istediği zaman yine sizinle vakit geçirebileceğini falan güzellikle söylerseniz belki ikna edebilirsiniz. İyi şanslar...

E madem babası ioe arkadaş gibi annesiyle de arası çok iyi o zaman sizde kalacağınıda söyleyebilirdi onlarada :) bu işte bir terslik var. Ya kız size bazı şeyleri farklı tanıtıyor, ya da üzgünüm oraya gözü dikti. Yani birisinin ailesi bu kadar iyi olsa ne onlara yalan söyler ne de bu kadar yardım eder size. Dedektifliğe devm. Bence biraz ayıp ama kızın annesiyle falan konuşmasına biraz kulak kesin en azından onlarla konuşma şeklinden anlarsın eğriyi doğruyu

Sizin eve gelip yerlesmesi yüzsüzlük degilse sizin kovmanizda olmaz. Kovun gitsin ciddiyim. Kardesinizin arkasinda durmayin ikisinide kapi disari edin bu ne rahatlik ben sinirlendim burdan. Kardesinizin gücü yetiyorsa baska eve ciksinlar yetmiyorsada adam akilli evinde otursun.

kız daha evlenmeden esir almış çocuğu. hareketlerine müdahale etmeler falan

Müge Anlı'yı izleyin orda çıkabilir ailesi yakında.Şaka bir yana kızın ailesi ile ilgili bilgi almaya bakın,belki bi sorunu vardır.Ya da aileyi tanımak istediğinizi söyleyin kıza,bakın tepkisi ne olacak

Kusura bakmayin ama ben sizin ailenizin tavrinida normal bulmadim.
Olay hic normal degil karsiliginda verilen tepkilerde normal degil, bunun adi iyilikte degil.
Parmaklarinda oynatiyorlar sizi anlasilan, kardesimin kiz arkadasinin 3 hafta biz de ne isi olur, ben bu kadar bile beklemezdim.
Anneniz babaniz koskoca insanlar buna gereken tepkiyi koyabilmeliler, gerekirse kardesinize de.

Bence siz ailecek kızdan daha çok hatalısınız. Kız akrabanız değil. Erkek kardeşinizin sevgilisi. Yani aileniz sizin sevgilinizin evine gidip kalmanızı onaylamıyorsa, erkek kardeşinize bu hakkı neden veriyor? Erkek olduğu için, erkeğe bir şey olmaz diye mi? Hadi kız cahil, kardeşiniz rahat, siz kocaman insanlar onlara akıl verip kızı ailesinin yanına göndermeliydiniz.Yarın öbür gün kızın ailesi size benim bu söylediklerimi hatta daha ağırını söyleyebilir.Yarın öbür gün ayrılsalar, kız pek çok iddiada bulunabilir.

bi misafirr dahaa çağırınn birbirlerinii sevmezlerr hepsii birdenn giderr belkii

Parmaginda oynatmak deyimiyle olayi ozetleyebiliriz. Insanlara ters birsey soyleyecegim diye korkan insanlar bizimkiler. Boyle olunca da akli olan oynatiyor iste. Eski gelinimiz de oyleydi. Bir de o temizlige falan da yardim etmezdi. 2 hafta kalir, 1 hafta kendi evlerinde kalip yine 2 3 hafta kalirlardi. Yemek yapma derdi yok temizlik derdi yok... Annem ona bile birsey diyemedi. Baska bir konudan kavga oldu da kestiler ayaklarini.

Her sey olabilir. Bizimkilere de onu soyledim zaten. Onlar da farkinda ama kiz gitmiyir iste. Resmen kazik cakmis kararli bir sekilde gitmiyor...

yaşı 18 i geciktir inşallah bide misafir derken toptan kodes yolu gözükmesi Allah muhafaza, küçükse bence aileye haber vermelisiniz

Yok artik yaa ne bicim bir kizmis o oyle. Gercekten cok komik bir durum. Kiz alkolik miymis o kismi tam anlamadim kardesiniz oyle dememis mi ilk basta? Baya sorunlu bir tip oldugu belli bence ne yapin ne edin kurtulun kovun hatta. Oyle sey mi olur yaa ne rahatlik bu. Kizin ailesini arayin kiziniz burda gitmiyor diyin artik anca oyle kurtulursunuz bundan. Cirkeflik yapin kovun laftan anlayacagi yok bu kizin. Yuzsuz resmen. Sinirlendim burda

yaşı 18 i geciktir inşallah bide misafir derken toptan kodes yolu gözükmesi Allah muhafaza, küçükse bence aileye haber vermelisiniz

Kiz 22 yasinda...

Is ona dogru gidiyor bakalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…