• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü geçmeyen...

Strawberry95

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2014
726
192
103
30
merhaba kızlar öncelikle paylaştığım derdimi okuyacağınız için çok teşeküür ederim hepinize, içimden geçenleri kimseye anlatmadım şu ana kdr ama artık birileryle konuşmasam kafayı yicem geçen yıldan beri okuldan bi çocuktan hoşlandım ama onun benden hoşlanıp hoşlanmadığını kestiremediğim için bir türlü açılamadım bu yıl okula başlarken sevgilisi oldu tabi yıkıldım bu durum karşısında çünkü onu nednsiz çok sevmştim şimdi ise başka birini çok seviyor o sosyal medya hesabında gördüm ve bir karar verdim unutucam diye fakat neredeyse 1 ayı geçti hala unutamadım okulda aynı sınıfta değiliz fakat bazen görüyorum ve hemen oradan kaçıyorum ama o hafta inanın bu etkiyi üzerimden atamıyrum hep onu düşünüyorum sizce bu durum nasıl gçer gerçekten benim cnm çok yanıyor o sevgilisiyle mutluyken, sizce napmalıyım bir türlü geçmiyor bu his içimden çok kötüyüm her gün ölüyorum bıktım artık böyle yapmıcam düşünmcem onu diyorum ama yine onu hayal ederken buluyorum kendimi sosyal medyasınnada bakmıyorum takibi bıraktım görürsem onunla sevgillisinni fotosunu kahrolurum çok kötü bir durumdayım sizce nasıl geçer bu durum inannnın gecem gündüzüm kalmadı hep berbat bi his var içimde zamanla unuturum diye düşünmüştüm ama benim her aklıma geldiğinde ağlamaklı oluyorum sanki yeni birinide sevsem hep onu düşünücekmişim gibi geliyor kızlar sizce bu durumdan nasıl kurtulurum yeterince sosyal ve aktiviteli bir hyatım var fakay içimdeki bu histen bir türlü kurtulmuş değilim :(

Bi sey yaşayıp paylaşmadığınız insalara bu kadar nasil baglaniyorsunuz ya, geçer bir kac aya merak etme.
aslında yaşamıştık ama ben yanlış anlamışım insana en çok koyanda buı ztn bu yüzden içimde hep melankoloni hissediyorum

Bence sen o kisi yüzünden belkide diger firsat yani kismetleri degerlendirmiyor ve bu enerji ile kaciriyor olabilirsin ..yani kendi kendini engeliyorsun mutlu olabilmek icin belkide karsina ondan daha iyisi cikacak ama cikamiyor herseyi akisina birak bakalim gör neler olacak :)

O bi turlu gecmeyen her turlu gececek emin ol :)
Tabii dunyanin en mukemmel erkeginde takili kalmadiysan. O olasiligin imkansizligina deginmiyorum bile.

Bence sen o kisi yüzünden belkide diger firsat yani kismetleri degerlendirmiyor ve bu enerji ile kaciriyor olabilirsin ..yani kendi kendini engeliyorsun mutlu olabilmek icin belkide karsina ondan daha iyisi cikacak ama cikamiyor herseyi akisina birak bakalim gör neler olacak :)

Back