bir türlü geçmeyen yumurtalık kisti yumurta rezervi azlığı

eylul08

Allahım bizi koru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2009
1.900
17
merhaba Dd bey daha önce 3 kez tüp bebek denedim yaşım 35 bir doğal ve bir tüp bebek hamileliğim oldu ama ikisinide kaybettim genetik pıhtılaşma problemi çıktı 4. tüp bebek denememizde adetin 21.günü iğneler ve sırta yapıştırılan banttan kullandım adet olup tekrar gidince 2 tane büyük kistim olmuştu tedavim yarım kaldı d. kontrol hapı kullandım 1 ay sonra kistlerin biri gitmiş biri duruyordu hap kullanmadım 1 ay sonra gittim kistim 5.5 cm olmuştu E2 değerim 186 idi fsh normaldi tekrar d. kontrol hapı kullandım bu ay kist 3.5 cm e inmiş E2 105 ama fsh 11 prolactin 40 çıktı
daha öncede kistlerim olmuştu tedaviler dolayısıyla ama bu kadar uzun sürmemeişti geçmesi 3 aydır adetlerim azaldı sadece 1-2 gün ve çok çok az sürüyor geçen ay 21 gün boyunca yoğun değil ama devamlı kanamam oldu bugüne kadar hiç böyle bir şey olmamıştı tedaviye başlamak istiyorum bir an önce ama E2 yüksekken kist varken ve fsh yükselmişken nasıl olacak yaşımda ilerliyor lütfen bana bir yol gösterin çok ihtiyacım var

merhaba takipleriniz yapılıyor ve gidilmesi gereken yollar takip ediliyor. ancak eğer bu kist bu kadar inatcı ise ve rezerv probleminiz de varsa ben kistinizi aspire ederek tedavinizi başlatmaya çalışırdım. çünkü zaman sizin için kıymetli. adetlerdeki azalma kullandığınız doğum konrtol hapının bir yanetkisidri. endişelenmeyin. bolşans

merhaba takipleriniz yapılıyor ve gidilmesi gereken yollar takip ediliyor. ancak eğer bu kist bu kadar inatcı ise ve rezerv probleminiz de varsa ben kistinizi aspire ederek tedavinizi başlatmaya çalışırdım. çünkü zaman sizin için kıymetli. adetlerdeki azalma kullandığınız doğum konrtol hapının bir yanetkisidri. endişelenmeyin. bolşans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…