• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü geçmeyen batıklar

elif588

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2012
16
0
1
İzmir
kızlar merhaba,

bacaklarımı kolay geliyor diye bir süre jiletle aldım ben. daha sonra batıklar oluştu diye bıraktım, ağdaya döndüm bir senedir ağda kullanıyorum. yalnız ne yapsam geçmiyor batıklar. doktora gittim, antibiyotik kremler kullandım yok, düzelmiyor. bacaklarımı keseliyorum duştayken mutlaka. cildim çok hassas hemen kızarıyor, yara oluyor. ponza taşı kullandım çok kötü oldu. limon, deniz suyu peelingi gibi öneriler gördüm yalnız emin olamadım bacakları mutlaka kurutuyordur yaptıktan sonra bepanten sürsem kıl köklerini beslemiş olacağım, batıklarım için sorun olur mu bu? ya da deniz suyu peelingi ve limondan başka öneride bulunabilirseniz çok sevinirim.

Son düzenleme:
canım benimde aynı sıkıntım var hatta bende kıpkırmızı noktalarda var sivilceleniyorlar doktora gittim bi sivilce kremi verdi çok etkili olduğunu söyledi ama adı ne bilmiyorum yarın büyük ihtimal tekrar yazdıracağım o zaman söylerm sana bide ürederm verdi bigün birini bigün birini kullanıyorum ara arada kese yap dedi ama kese çok etkili olmadı bacaklarım cidden vasat durumdalar ponza taşını deneyim dedim ilk yaptığımda cildimi hep soydu tahriş etti çok kötü oldu sonrakinde akıllandım tabi :) önce iyice sabunladım bacaklarımı duştayken tabi yıkamadım sabunun üstünden yuvarlayarak yapınca iyi oldu şimdi bacaklarım biraz daha iyi eskiye göre ama hala tam bi düzelme yok limon suyuna gelince ağdadan sonra cidden çok etkili oluyor kılları azaltıyor.

Back