Bir türlü düzelemeyen mide sorunu

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
selam arkadaşlar annem boğaz enfeksiyon için doktara gitti.doktor anneme antibiyotik verdi.ilacı yemeye başladıktan sonra ishal oldu.tahliller yaptırdı hiçbirşey çıkmadı.ama 2 ay oldu hala geçmiyor.biz antibotik yaptıını düşündük.sıvı yiyemiyor hep katı yiyior.sıvı yedimi o gün tuvaletten çıkmıyor.sizce bukadar uzun sürmesi normalmi.

antibiyotiklerin çoğu ishal yapar ama ilaç kullanımı bittikten sonra normale döner... 2 ay çok uzun bir süre...en kısa zamanda doktora gitmeli....aşırı sıvı kaybı giderilmezse bilinç kayıplarına kadar ciddi tehlikeler ortaya çıkabiliyor...

geçmiş olsun....

Son düzenleme:
2 aydır tekrar dr gitmediniz mi:26:

+1 !

Allah acil sifalar versin.

2 aydır tekrar dr gitmediniz mi:26:

gitmez olurmu 20 doktora gitti.hiçbiride birşey anlamadı.ilaçtan olabilir dediler.tahlillerde temiz çıktı.annem 20 senedir antibiyotik içmiyor.ilk defa 2 ay önce içti.sonra ishal oldu.ilaçta 1000 ml.gündede 3 kere içti.sizce ağırmı geldi.geçer gibi oldu tam katı yapmadı ama normale döner gibi oldu ama yine ishalı fazlalaştı.annem psikolojik olabilirmi diyor.aklıma gelince tuvaletim geliyor diyor.

dr mu söyledi 3 defa iç diye.genelde yüksek 1000ml ilaçlar 12 saatte alınır

canım aynı sorun bendede olmuştu aylarca ishal geçmedi sonunda haydarpaşa numune hastanesındeki gastroentoloji doktoruna gıttım bın tane tahlıl yaptılar ve verdıklerı ılaçlar sayesınde düzeldim benımkıde bi antibiyotik kullanımından dıolayı olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…