bir türlü doğuramadım

munise19

Guru
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2008
208
3
41
kızlar ben mart annesiydim.ama doğuramadım bir türlü.yarın hastaneye gidicem bakalım ne olacak.kız çocuğu geç doğar mı? ben erkek geç doğar diye biliyordum. benim kız 9 ay 10 günü tamamladı. hareketlerde son sürat devam ediyor.azalma yok. üstelik yalancı sancılarımda geçti.sadece bebiş artık aşağıda çok hareket ediyor.önceden göğsümün altında ayaklarını vuruyordu.şimdi ayakları göbeğime kadar indi.sizce bu doğumun yaklaştığının göstergesi midir? meraktan ölcem ya!!! bebişimi görmeyi çok istiyorum.senağlama

hayırlısıyla kucağına alırsın canım inşallah bıran once bebişini

canım aynı sorun bizdede var.20marttan beri 2 3 güne hast.gidiyoruz doğum yok.çok heyecanlıyız.allah kolaylık versin

canim benimde ayni 2 nisanda gunum doldu ne agri ne sanci ne belirti var bende de. boyle beklemek cok zormus allahim sanki omur boyu boyle kalcakmisim gibi geliyo bana....

allahim sen bize yardimci ol, seni cok iyi anliyorum

ALLAH yardımcın olsun canım bizim nisan anneleri seni geçtii :smiley-cool: ama hayırlısı olsun bebşin sağlıklı olsunda geç gelsede olur a.s.

ALLAH yardımcın olsun canım bizim nisan anneleri seni geçtii :smiley-cool: ama hayırlısı olsun bebşin sağlıklı olsunda geç gelsede olur a.s.

Bende mart annesiydim günüm 29 martta doldu.Yarin hastaneye gidicem suni sanci verecekler bakalim nolacak insallah hayirlisiyla hepimiz dogururuz.a.s.a.s.

ben de 40+3 de doğum yaptım benim bebeğim doğum anına kadar hep yukarıdaydı aşağı insin diye bekledim ama inmedi seninki inmiş bu doğumunun yaklaştığını gösterir.sabırsızlığını çok iyi anlıyorum ama geçece:) kolay gelsin

:emir_bebek:napsın kuzum bulmuş rahat yeri çıkarmı gam yok tasa yok havalarda soğuk acık daha ısınsın hele havalar diye bekliyordurCADIARZU.sanki annesi ciciler almadı üşütecek kendini ne kaygı ediyorsa sen bir geliver hele sabırsızlanıyor annen baban herkes seni bekliyor sürprizleri var şeker verecekler sana:))kafamçokkarıştıüfff napıyom ben ya doğmamış çocukla konuşuyom size ne diyom ki msj atsam bundan iyi.sapıttım valla kusura bakman saat itibariyle yatamıyom hakikaten geçmiyor bu son günler dayanamıyom artık allah yardımcımız olsun hepimizin.:uhm::uhm::uhm:

X