Bir türlü çözemediğim akıntı problemi bıktım...

breeze85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2011
165
3
46
Denizli
Genç kızlığımdan beri hatta ergenliktn beri kendimi bildim bileli akıntı problemim var.Evlenmden önce gittiğim doktodan hiç biri çözüm olmadı hatta normal deyip deyip gönderdiler.Bende herkesin böyle zannedip durdum.Evlendikten sonra ilk alttan muayenemde daha evlenel 6 ay omuştu.Kadın Rahim ağzı yaran var bu yaklmadan bu şikayetin geçmeyecek dedi.iyi de bekarlığımdan beri olan bir durumdu bu nasıl olur.Her neyse hiç doğum yapmadığım içinde ilk doğumundan sonra yakalım dedi.Ozamana kadr çekeckmiyim dedim.Malesef dedi.Smear testi yaptı mantar çıktı ilaç verdi.Birde bu akntı nedeni ile tüplerim tıkanabilirmiş o yüzdn dikkat et eşin içine bırakmasın dedi.Çocuğum olamıcak die çok korkuyorum hala daha.İlaçları kullandım azalır gibi oldu ama geçmedi.Sonra başka bir doktora gittim.Oda mantar dedi ilaç fitil verdi.Yarayı sordum göremedim dedi.tüplerin tıkanma olayını sordum 100de 1 ihtimal dedi.İlaç verdi kullandım yine geçmedi.Sonra denizlide çok övülen bir dokordan randevu aldım.Oda maşallah 1 ay sonraya randevu verdi.Bu doktorda ne mantar ne yara dedi.Ne olduğunu da tam anlamadım.Akıntımın aşırı olduğunu söyledi.Yara dedileri kızrıklığın yara olmadığını tahriş olduğunu çok küçük olduğun söyledi.Hatta rahmim tersmiş onu bil söyledi.Ama hiçbir zararı yokmuş.Doğum,ilişki ve adet ağrısı dışında.zaturelere veilen bir iğne verdi enfeksiyon için yine 2 ayrı fitil ve hap.Büyük ölçüde azaldı ama bitmedi.Yavş yavaş yine eski haline dönmeye başladı sanki.Akıntım devam ediyor.Doktora geçecekmi b ilaçlardan sonra dedim büyük ölçüde seni rahatlatacak ama tekrarlayabilir dedi.Böylemi sürecek napca dedim.İstersen ilaçları tekrar yazdırıp kullanabilirsin dedi.Geçmezse kontrole gelecekmiyim dedim.Gel yada gelme demem rahatsız olup gelmek istersen gel dedi.Smear istemişti ama daha 6 ay önce yaptırdım die yaptırmadık tekrar.Şimdi kime innacağımı bilemiyorum.Başka bir doktora dahamı gitsem bir de artık bebek düşünüyorum.Bu tarz sıkıntılar düşük yapmaya neden olabiliyomuş.Napcam bilemiyorum.

Aynı dertten bende muzderipim.. vucudum bir dünyaysa, vajinam dalgalı bir deniz adeta, fırtınalar kopuyor seller sular götürüyor. her gün ped koyuyorum, yetmiyor. bebek bezim kullandım, ufak boyutlardayım oluyor. ama cinsel hayatımı negatif etkiliyor. erkek arkadaşım kendini sübyancı gibi hissettiğini söyledi, hayatımı kararttı nolur cevap ablalarım :'(((((((((((((((

bende dort yıldır akıntım gelıyor bekarken normal deyıp gonderdıler.ewlenınce gıttım gosterdım yara olmus bekarken ıyı bı enfeksıyon kapmıssın dedı. o yuzden olmus dedı mıkroplar gıtmıs rahmın agzına yara yapmıs uzun suredır var dedı yara kocaman buyumus dedı acayıp akıntım vardı.adetın gelsın sonra gel smr testı yapalım kotu degılse yakalım dedıler. 20 yasındayım. adetım gelmesını beklıyordum yaktırcaktım 25 gun gectı hamıle oldugumu ogrendım. dr da hamılelıkte zorlıcak senı cok akıntı gelecek ama ıdare et dogumu yap ta oyle yakalım dedıler kotu bısı degıl o yara. yakıyorlar 30 gun ılıskıye gırmıyorsun sonra hersey yoluna gırıyo bu konuda 4 dr gıttım bende 500 tl para döktüm.

subyancılıkla ne alakası var kı ..

bekarım ve aynı sorun bendede var. sürekli ped kullanmak zorunda kalıyorum ve rahatsız edici bir kokusu var doktora gittim bişeyin yok diyo anlamadım gitti

Bencede ne alakası var sübyancılıkla bu bir rahatsızlık kusura bakma ama çok kabaymış erkek arkadaşınız.

yara tabikide kötü değil ama bendeki sorun şu yara için bir doktor var dedi diğer ikisi yok dedi.O yüzden akıntının sadece enfeksiyonel olduğunu biliyorum ama nasıl geçecek bu mered?

Bendede var kızlar ya lanet olası akntı öyle böyle değil.
Hayat kalitemi düşürdü resmen pedler filan çare olmuyo resmen üstüme geçiyor.
Böyleyken 5,6 dr gittim yok akıntın diyip beni deli ettiler.
En son eh veriyim bari diyip 2 fitil verdiler ama fitiller bitince aynen devam.
Benim tüp bebek dr dediki artık yerleşiyormuş enfeksiyon rahime tamizlenemezmiş
Fitil geçici bir çözümmüş.
Bebeğimde olmuyor benim buna bağlıyorum ben ama dr göre yine alakası yok.
Bir çare bulursanız yazın lütfen buraya..

E ölelim ozaman bunlar ne biçim doktor ya mutlaka bir çaresi olmalı((((((((

walla akıntının tek yolu rahım agzında yara. bendekı de 4 yıl kadar oldu yakılması gerekıyo ewlenınce ogrendım bende. pecete orkıt gunluk ped dayanmıyordu banada. hemen ıslansa rahatsız olyodum degıstıryodum .

Bende yarada yokki canım.
Dr dr gezdim inanki artık dr gitmekten nefret ediyorum..
Tekrar reglim bitsin gitmeyi düşünüyorum.
Bu dr verdiğim parayla valla bi araba almıştım kendime..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…