lancome hangisi ? birçok kokusu varlancome hakkında ne düşünüyorsunuz peki bazı arkadaşlarım önerdi ama bilemiyorum
lancome tresor in love güzel bencede. aradığınız koku bu olabilir. hem çiçeksi hem freshmidnight ya da in love
pur blancada celebrede hiç kalıcı değilArkadaşlar bende avondan pur blanca yla celebre arasında kaldım buğday tenliyim her parfüm tenime uymuyo bu ikisi arasında kaldım bide deadyream DİE bi parfum varmış aranızda kullanan var mı sizce hangisini almalıyım cook kararsizim yardım istiom
Daydream bilmiyorum. Today hem kışa hem Yaza olur bence ama tomorrow daha çok kışa uygun. İncandessence de her mevsime uygun. Yıllarca kullandım bu parfümü.Evet genelde bütün yorumların çoğu hep kötü yapılmış tomorrov kışlık bi koku mu bide bu deadyream nasıl hem kışlık hem yazlık koku olsun istiom
bence o da her mevsime uygun hoş bir koku.Anladım tesekkur ederim tatlım little black dress nasıl her mevsime uygun mu k.bakma cook soru sordum farkindaim kararsız kaldım bu yüzden sorup duruom tekrar k.bakmayin
Tesekkur ederim canım seni dinledim incandesse nin ve little black dress in deodaranytlarini aldım ikiside her mevsime uygun demi yani yaz kış kullanılır demi bide elbise ye siksam leke birakir mi canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?