• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir turlü bulamadımmm

fatmaylmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2014
37
14
38
34
merhaba ben kendime parfum arıyorum böyle fresh çiçeksi ama bir turlü bulamıyor veya rastlayamıyorum yardımcı olursanız sevinirimmmmm

lancome hakkında ne düşünüyorsunuz peki bazı arkadaşlarım önerdi ama bilemiyorum

Arkadaşlar bende avondan pur blanca yla celebre arasında kaldım buğday tenliyim her parfüm tenime uymuyo bu ikisi arasında kaldım bide deadyream DİE bi parfum varmış aranızda kullanan var mı sizce hangisini almalıyım cook kararsizim yardım istiom :(

Arkadaşlar bende avondan pur blanca yla celebre arasında kaldım buğday tenliyim her parfüm tenime uymuyo bu ikisi arasında kaldım bide deadyream DİE bi parfum varmış aranızda kullanan var mı sizce hangisini almalıyım cook kararsizim yardım istiom :KK43:
pur blancada celebrede hiç kalıcı değil
avondan alacaksınız today, tomorrow, incandessence falan alın. bunlar nispeten daha kalıcı.

Evet genelde bütün yorumların çoğu hep kötü yapılmış tomorrov kışlık bi koku mu bide bu deadyream nasıl hem kışlık hem yazlık koku olsun istiom

Evet genelde bütün yorumların çoğu hep kötü yapılmış tomorrov kışlık bi koku mu bide bu deadyream nasıl hem kışlık hem yazlık koku olsun istiom
Daydream bilmiyorum. Today hem kışa hem Yaza olur bence ama tomorrow daha çok kışa uygun. İncandessence de her mevsime uygun. Yıllarca kullandım bu parfümü.

Anladım tesekkur ederim tatlım little black dress nasıl her mevsime uygun mu k.bakma cook soru sordum farkindaim kararsız kaldım bu yüzden sorup duruom tekrar k.bakmayin

Tesekkur ederim canım seni dinledim incandesse nin ve little black dress in deodaranytlarini aldım ikiside her mevsime uygun demi yani yaz kış kullanılır demi bide elbise ye siksam leke birakir mi canim

ben incendeses kulandım güzel di avondan oriflame den de weekend aldın eclat oda gfüzel ama kokusu kalıcı değil
Tesekkur ederim canım seni dinledim incandesse nin ve little black dress in deodaranytlarini aldım ikiside her mevsime uygun demi yani yaz kış kullanılır demi bide elbise ye siksam leke birakir mi canim

öyle bir parfum olsunki kokusunu duyan aa buradan fatma geçmiş desin istiyorum ama bir türlü o kokuyu bulamadım:(

Back