- Konu Sahibi frtglsnfrt
-
kalıcı olduklarını düşünmüyorum o yüzden tavsiye etmem
çoğu açık parfüm daha kaliteli ve seçenek daha fazla hangi tarz kokulardan hoşlanıyorrsun
cnm ben hangi tarzda bi koku aradığımı bile bulamadım :S etkileyici fresh bişeyler olmalı vanilya olur tropikal olur fark etmez yeterki güzel olsun
gucci rush yada angel bak bunlar çok eski kokulardır ama kendini çok belli edici kokulardır hele gucciyi ben yıllarca kullandım hemde başka kokuya bakmaya gerek bile duymadan..ama sen önce ne tarz istediğini bulsan aslında ne bilim şekerlimi çiçekmi hani ona göre daha kolay önerebiliriz..
gucci çok ağır geliyo bana.hiptonic po. mesela çok seveni var ama bana çok ağır geliyo.ixorada bi parfüm var.testerini denedim hoşuma gitti bayiisini bulduğumda tekrar bakıcam parfümün ismi midnight fantasy.çiçek kokusu çok hoş.şuan elimde escada.escada pasific.ralph escada magnetism.avon for away.sensatıon var :)ama çok çabuk sıkıldım bu kokulardan da:):)ultra marine var erkek kokusu onu almış bi kız arkadaşım çok hoş kokuyo oda olabilir.dikkat çekici kalıcı bi koku olmalı.angel alacaktım ama yaz için ağır olur dediler kararsız kaldım yani cnm
midnight fantasy dediğin koku britny spears kokusu..evt güzel çiçekli şekerli bişey o....
jadore var ama bu sırf çiçek buram buram çiçek
black xs dene bu şekerli odunsu sıcak bi koku
candy var bu sırf şeker ama kokladıkça koklyasım gelio baymıyo
ha bide favorim olan calvin klein euperia var..bunda siyah orkide var bence çok özel bi koku kadınsı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?