• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir türlü bulamadım :(

frtglsnfrt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2010
244
1
96
Çorum
bulamadım bulamadııım aradığım parfümü bi türlü bulamadım ya deli olcam.kızlar akıl verin bana ya.beğendiğim parfüm yok değil.bazılarını beğeniyorum ama böyle farklı bi koku arıyorum ben.biortama girdiğimde fark edilsin artık benmle özdeşleşsin istiyorum.sensetıon escada candy vs kullandım ama beğenerek gidip alıyorum ama sonrasında ya kalıcı olmaması yada zamanla değişen kötüleşen bi koku olması canımı skıyo.şimdi kafayı cecile ye taktım.sizce iris mi yoksa mare mi yazılışları doğrumu bilmiyorum .yada önerebileceğiniz başka kokular varmı ????yardım pleas

kalıcı olduklarını düşünmüyorum o yüzden tavsiye etmem
çoğu açık parfüm daha kaliteli ve seçenek daha fazla hangi tarz kokulardan hoşlanıyorrsun

kalıcı olduklarını düşünmüyorum o yüzden tavsiye etmem
çoğu açık parfüm daha kaliteli ve seçenek daha fazla hangi tarz kokulardan hoşlanıyorrsun

cnm ben hangi tarzda bi koku aradığımı bile bulamadım :S etkileyici fresh bişeyler olmalı vanilya olur tropikal olur fark etmez yeterki güzel olsun

cnm ben hangi tarzda bi koku aradığımı bile bulamadım :S etkileyici fresh bişeyler olmalı vanilya olur tropikal olur fark etmez yeterki güzel olsun

gucci rush yada angel bak bunlar çok eski kokulardır ama kendini çok belli edici kokulardır hele gucciyi ben yıllarca kullandım hemde başka kokuya bakmaya gerek bile duymadan..ama sen önce ne tarz istediğini bulsan aslında ne bilim şekerlimi çiçekmi hani ona göre daha kolay önerebiliriz..:kahve:

gucci rush yada angel bak bunlar çok eski kokulardır ama kendini çok belli edici kokulardır hele gucciyi ben yıllarca kullandım hemde başka kokuya bakmaya gerek bile duymadan..ama sen önce ne tarz istediğini bulsan aslında ne bilim şekerlimi çiçekmi hani ona göre daha kolay önerebiliriz..:kahve:

gucci çok ağır geliyo bana.hiptonic po. mesela çok seveni var ama bana çok ağır geliyo.ixorada bi parfüm var.testerini denedim hoşuma gitti bayiisini bulduğumda tekrar bakıcam parfümün ismi midnight fantasy.çiçek kokusu çok hoş.şuan elimde escada.escada pasific.ralph escada magnetism.avon for away.sensatıon var :)ama çok çabuk sıkıldım bu kokulardan da:):)ultra marine var erkek kokusu onu almış bi kız arkadaşım çok hoş kokuyo oda olabilir.dikkat çekici kalıcı bi koku olmalı.angel alacaktım ama yaz için ağır olur dediler kararsız kaldım yani cnm

gucci çok ağır geliyo bana.hiptonic po. mesela çok seveni var ama bana çok ağır geliyo.ixorada bi parfüm var.testerini denedim hoşuma gitti bayiisini bulduğumda tekrar bakıcam parfümün ismi midnight fantasy.çiçek kokusu çok hoş.şuan elimde escada.escada pasific.ralph escada magnetism.avon for away.sensatıon var :)ama çok çabuk sıkıldım bu kokulardan da:):)ultra marine var erkek kokusu onu almış bi kız arkadaşım çok hoş kokuyo oda olabilir.dikkat çekici kalıcı bi koku olmalı.angel alacaktım ama yaz için ağır olur dediler kararsız kaldım yani cnm

midnight fantasy dediğin koku britny spears kokusu..evt güzel çiçekli şekerli bişey o....
jadore var ama bu sırf çiçek buram buram çiçek
black xs dene bu şekerli odunsu sıcak bi koku
candy var bu sırf şeker ama kokladıkça koklyasım gelio baymıyo
ha bide favorim olan calvin klein euperia var..bunda siyah orkide var bence çok özel bi koku kadınsı...

midnight fantasy dediğin koku britny spears kokusu..evt güzel çiçekli şekerli bişey o....
jadore var ama bu sırf çiçek buram buram çiçek
black xs dene bu şekerli odunsu sıcak bi koku
candy var bu sırf şeker ama kokladıkça koklyasım gelio baymıyo
ha bide favorim olan calvin klein euperia var..bunda siyah orkide var bence çok özel bi koku kadınsı...

BLACK XS hayranları çok ewet.formları okurken dikkatimi çekti.candy senelerce kullandım gecenlerde çantama döküldü koca bi şişe:)hala gitmedi kokusu.bi daha ne zaman alırım bilmiyorm:):)midnight fantasy deniycem bi bakalım ondan memnun kalacak mıyım????bide açık parfümde önerebileceğin bi mmarka varmı cnm?

Back