• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bir türlü açılmıo saç renqim =(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dolunay.09
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
D

dolunay.09

Ziyaretçi
saçım kahverengi ama bal köpüğü olsun istiyorum.. Loreal casting color bal köpügünüaldım ama sacım koyu olduğu için tam tutmaz diye acmaya calıstım,, burdan baslıklara baktım denedm ama olmadı :çok üzgünüm:

Doğal kumral boya

100 gr. Papatya
1/2 litre su
Papatyaları kaynar suya atın. 30-40 dakika demlendikten sonra süzün. Elde edilen suya 50 gr gliserin katın. Rengin daha koyu olması için, 100 gr papatya kullanın. 30 dakika bekletip saçınızı yıkayın.

Doğal sarı boya

25-30 gr soğan kabuğu
1 bardak su

Soğan kabuklarını 20-30 dakika kaynatın, süzün. 100 gramına 5 gr gliserin katın. Saç istenilen rengi alana kadar bu boyayı her gün sürün. En az yarım saat mümkünse gece boyunca bekletin.

bunları denedim ama sonuç alamadım,, mafoldumben şimdi napcam lütfen yrdmm....

fikri olan yok mu =( saçımda ıslem yok ama rengı koyu,, aynen tutması ıcın ne yapabılırım????

Renk açıcı boyaları neden denemiyosun..Yada kuaförde boyatmatyıı

canm sakın boyatma ben sana formül vereyim boya çok zararlı daha gençsin boyatma bence bak benim küçükken kahveydi bal köpüğü yaptım ben kendi yöntemlerimle şimdi aynı hadise gibi saçım ben ayda bikere papatyaa suyunu kaynatıp güneşte yarım saat oturuyodum gecede kim demiş onu gece ne yaparki güneş açıçak rengini artı geçengün naptım biliyomusun havuzda çok yıpranmıstı ve koyulasmıstı bende hem papatyayı hemde 2.formulumu yani hani boyalar varya boyaların rengini açmak için kullanılan suyu var ondan kullancaksın ama sakın %6 yani 20volum normal boya suyu bunu kullanma ben bikre onu kullandım karemel oldu kaydirigubbakcemile3 herhangi bi parfümeriye git baya suyu ama %9 yani 40volumluk alcaksın bedava bile veriyolar yada verceğin 1-2milyon bişey yada annene falan boya alırken yanında al bedavaya gelir:) eğer koyu ise 2kutu al zaten küçüçük şişe sıvı sabun gibi bişey bunu saçlarına sür çık çatıya yarım saat güneşte bekle yanınada bol su al bu sıcakta güneşte bayılma ben tam 12.30tan 1e kadar durdum değil bal köpüğü sarı oldu hem saçı da besliyo kuruyasaya kadar dur sonra güzelce yıka sonra çık abnyodan bi güzel tara ve yine güzeşe çık ıslakken güneşte kurusun 1saat sonra bak saçın nasıl oluyo :)

canım sakın kafana %9luk oksidasyon kremini sürme tek başına hele güneşe hiç çıkma saçların elinde kalır. sen bi kuaföre git, o doğal organk boyalarla halleder.

yada yavaş yavaş aç normal açık tonlar boyayarak..açıcıları kullanma yıpratır 1 2 ay aralıkla açık tonlar boya kendiliğinden açılır zaten=)

yıpranmasın dıe amayaksız aldım bal kopugunu aldım o da serının en acıgı zaten =/

2.formulumu yani hani boyalar varya boyaların rengini açmak için kullanılan suyu var ondan kullancaksın ama sakın %6 yani 20volum normal boya suyu bunu kullanma ben bikre onu kullandım karemel oldu kaydirigubbakcemile3 herhangi bi parfümeriye git baya suyu ama %9 yani 40volumluk alcaksın bedava bile veriyolar yada verceğin 1-2milyon bişey yada annene falan boya alırken yanında al bedavaya gelir:) eğer koyu ise 2kutu al zaten küçüçük şişe sıvı sabun gibi bişey bunu saçlarına sür çık çatıya yarım saat güneşte bekle yanınada bol su al bu sıcakta güneşte bayılma ben tam 12.30tan 1e kadar durdum değil bal köpüğü sarı oldu hem saçı da besliyo kuruyasaya kadar dur sonra güzelce yıka sonra çık abnyodan bi güzel tara ve yine güzeşe çık ıslakken güneşte kurusun 1saat sonra bak saçın nasıl oluyo :)

boya suyu dedıgın ney?? tam anlayamadım yaakafamçokkarıştı

canım saçında boya yoksa açma işlemi yapmadan bu rengi tutturabilirsin sanırım..en kötüsü 1-2 ton koyu olur ama yine de çok güzel olur bence..

Back