• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir türk kızına oy vererek yardım edelim...

eldeniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2007
701
3
96
İstanbul
arkadaşlar,sizden bu oylamaya katılmanızı bekliyorum.
fransa da grafiker olan bir türk kızının katıldığı bir yarışma... ona destek olmanız ona ödül ve prestij kazandıracak.bir türk kızının fransa gibi bir ülkede ödül alması açıkçası beni çok mutlu eder.
bundan herhangi bir kazancım olmadığını size söylemek isterim.
eğer sizler de destek olmak isterseniz tek yapmanız gereken "Voter pour cette création" bölümüne tiklayip, mail adresinizi yazmak,ne kadar çok oy atarsak şansı o kadar çok yükselir...

http://concourskubor.fr/category/femina

ilginiz için teşekkürler...
arkadaşlar,ilk resmin altındaki linki tıklayalım...belirtmeyi unutmuşum,en azından bir tasarımı yüksek oy alsın..diğer resim de ona ait,ama oylar bölünmesin...

Son düzenleme:
şunu bir açıklarmısınız?doğrusu anlamadım.arkadaşlara duyurdum ama linke tıklayınca anlamadım

oylama nasıl olacak,kimin ismi oylanacak???

ablacım sayfa açıldıktan sonra "Voter pour cette création" burayı tıkla mail adresni yaz okadara.s.

üsteki resim fatmanın dizaynı, ben baktım ismi var...

Son düzenleme:
ablacım sayfa açıldıktan sonra "Voter pour cette création" burayı tıkla mail adresni yaz okadara.s.

üsteki resim fatmanın dizaynı, ben baktım ismi var...

Sağol canım sayfada 2 tane oylanacak çalışma var,kime hangisi kime ait göremedim sağol canım.

http://concourskubor.fr/wp-content/uploads/2008/03/dilek-bilir-patron.jpg

sen linki verdiğinde taşlar yerine oturdu oyladım.Bu arada msn bağlantım koptu,o yüzden görüşmemiz kesildi.Sana çok teşekkürler iyi günler.Kocaman öptüm canım kardeşim :)
a.sa.s.a.s.a.s.:nazar:

hepinize teşekkür ediyorum...kadınlarkulubu dayanışması gerçekten çok güzelmiş.aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum...
farklı emailleriniz varsa 1 gun arayla oy kullanabiliyoruz...
desteğiniz için tekrar teşekkürler...

arkadaşlar,sizden bu oylamaya katılmanızı bekliyorum.
fransa da grafiker olan bir türk kızının katıldığı bir yarışma... ona destek olmanız ona ödül ve prestij kazandıracak.bir türk kızının fransa gibi bir ülkede ödül alması açıkçası beni çok mutlu eder.
bundan herhangi bir kazancım olmadığını size söylemek isterim.
eğer sizler de destek olmak isterseniz tek yapmanız gereken "Voter pour cette création" bölümüne tiklayip, mail adresinizi yazmak,ne kadar çok oy atarsak şansı o kadar çok yükselir...

http://concourskubor.fr/category/femina

ilginiz için teşekkürler...[/QUOTE
Bilgilendirdiğin için sağol canım,gencimize gerekli desteği verebilmeyi diliyorum.Hepinize sevgilerimi yolluyorum...a.s.:nazar:

Üstteki deseydin keşke ilk mesajına eklersen çünkü bakıp iki tane arasından birini seçtim ben buda alttaki idi artık arkadaşlarıma söylerim bu adresi yarında farklı bilgisayarlardan iki tane atarım bu günü telafi iiçin paylaşım için saol .

uyarın için sağol canım,öğlen düzeltmek istedim ama net bağlantım koptu,ancak şimdi düzeltebildim...
evet arkadaşlar,sizlerden ricam ilk resmi seçmeniz olacak...teşekkürler...:enbuyukkk:

ilgilenen oy kullanan arkadaşlarım,size teşekkür ediyorum,eğer başka email adresiniz varsa yada 1 gün ara verdiyseniz yeniden oy kullanabiliyorsunuz...hatırlatmak istedim...teşekkürler...

Bende oyladim,kizimiz insallah kazanir.ben pazartesi tekrar oylayabilirmiyim ve bu oylamalar daha kac gün sürecek sitede cok fransiz kaldim birsey anlamadim okuduklarimdan.sonuclardan haberimiz olurmu?ay ne cok sordum kizimiza tekrar basarilar dilerim paylastigin icin tesekkürler..

hadi arkadaşlar,şimdi bir oy daha attım,bir kaç saniyenizi alıyor...o kadarcık yardımı esirgemeyin...lütfeeennn....

Back