• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir tuhaflik ve teşhis konulamamasi

elfabu

🍀
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
380
372
303
Istanbul
Hanimlar merhaba daha once de bununla ilgili benzer konular acmistim ne yazik ki hala derdime derman bulunamadigi gibi sikayetlerim daha da artti en iyi drlardam ozellere devlete her yerde doktora gittim ve genelde her sey normal cikti ama o kadar rahatsizim ki size anlatamam ellerim bas parmaklarim ayaklarim kendi kendine atiyor tum kaslarim kafasina gore kasiliyot ve gevsiyor sanki biri durtuyor hatta genelde bu tam uykuya dalarlem oluyo mesela dun gece sanki omzum havaya sicradi gercekten bunaldim cozum bulamamaktan asagiya vucudumda olan tum seyleri yazmak istiyorum basindan gecen olan varsa lutgen yazsin
× sol kuluncta uyusma ve karincalanma
×istemsiz parmak omuz karin vs gibi kaslarin kasilip sicramasi
×vududumda cikan kirmizi noktalar
× kas segirmeleri titresimleri
×tum tetkitler kan mr egg ekg temiz igneli egg de temiz suan miyoklinos epilepsi teshisi ile keppra iaimli ilaci kullaniyirum ama pek faydda saglamadi ne yazik ki

Geçmiş olsun sol kuluncta uyuşma bende de var.Sizinki ozellikle egilip iş yaparken falan mi oluyor bende o şekilde de.Onun dışında dudagim falan seyriyor ama uykudan uyanacak sekilde degil.Boyun, bel, beyin ve sirttan Mr cekildi yarın norologa gostercem.Sirtimdaki uyuşma beni cok rahatsız ediyor aylardir var

Geçmiş olsun sol kuluncta uyuşma bende de var.Sizinki ozellikle egilip iş yaparken falan mi oluyor bende o şekilde de.Onun dışında dudagim falan seyriyor ama uykudan uyanacak sekilde degil.Boyun, bel, beyin ve sirttan Mr cekildi yarın norologa gostercem.Sirtimdaki uyuşma beni cok rahatsız ediyor aylardir var
Benim neredeyse hep var 6 7 aydir beyin boyun bel mr cekildi hic birsey cikmadi tum her sey nirmal cikiyor ama delirecem artik bir de kasiniyor icten ice ne yapacagimi bilemez oldum

Benim neredeyse hep var 6 7 aydir beyin boyun bel mr cekildi hic birsey cikmadi tum her sey nirmal cikiyor ama delirecem artik bir de kasiniyor icten ice ne yapacagimi bilemez oldum
Doktordan geldim cok şükür sonuçlar temiz çıktı fizik tedaviye git fibromyalji olabilir veya psikiyatriye git dedi.

Hanimlar merhaba daha once de bununla ilgili benzer konular acmistim ne yazik ki hala derdime derman bulunamadigi gibi sikayetlerim daha da artti en iyi drlardam ozellere devlete her yerde doktora gittim ve genelde her sey normal cikti ama o kadar rahatsizim ki size anlatamam ellerim bas parmaklarim ayaklarim kendi kendine atiyor tum kaslarim kafasina gore kasiliyot ve gevsiyor sanki biri durtuyor hatta genelde bu tam uykuya dalarlem oluyo mesela dun gece sanki omzum havaya sicradi gercekten bunaldim cozum bulamamaktan asagiya vucudumda olan tum seyleri yazmak istiyorum basindan gecen olan varsa lutgen yazsin
× sol kuluncta uyusma ve karincalanma
×istemsiz parmak omuz karin vs gibi kaslarin kasilip sicramasi
×vududumda cikan kirmizi noktalar
× kas segirmeleri titresimleri
×tum tetkitler kan mr egg ekg temiz igneli egg de temiz suan miyoklinos epilepsi teshisi ile keppra iaimli ilaci kullaniyirum ama pek faydda saglamadi ne yazik ki
Bunlarin benzerlerini ben bir donem yasamistim, sinirsel, cok mu stresli bir donem geciriyorsunuz demisti dr? Gecti benim zamanla

Doktordan geldim cok şükür sonuçlar temiz çıktı fizik tedaviye git fibromyalji olabilir veya psikiyatriye git dedi.
Bana hep basindan beri fibromiyalji diyorlar ama ben bu kadar agir olabilir mi diye hep supheye dusuyorum fibromiyaljinin bukadar ciddi bir rahatsizlik oldugunu bilmiyordum eger fibromiyalji ise bu yasadigim gercekten cok zor bir durum

Kızlar ya bnde çok gerildim bu sıçramalar bni cok korkutuyor bnm doktorum eeg me bakıp bu epilepsi eeg si dedi ama vucudumdaki sıçramalarımı ve segirmelerimi ona bağlamadı panik atak için bir kere acikde sakinleştirici yapmıslardı 6 saat boyunca hiç swğirmemiştim sıçramada olmamıstı geçti diye ne kdr sevinmiştim ya

Sana birsey diyeyim mi sen yazınca farkettim bana da panik atak iğnesi yapınca kasılma ve sicramalarim gecmisti

Sana birsey diyeyim mi sen yazınca farkettim bana da panik atak iğnesi yapınca kasılma ve sicramalarim gecmisti
Ben sonra gidip doktora be verdiğini sordum söylemedi bnce urasmam istemedi bilgi paylaşamıyoruz dedi gerizekalı ama sonucta oda geçiçi bir çözümdü . Bnm ani seslere matkap seslerine asırı tepkim var mesela oanik atagıda mr sonrası geçirdim emar cekilirken seğirmeler ve sıçralamalar tüm vucuduma yayıldı korkudan 😂 snra öylede kaldı artık her yerimdeler

Back