Bende trakyalıyım ve bohça nişanda yapılıyor diye biliyorum acaba nişanı kastederek mi şimdiden başla diye konuştu? :26:
Erkek arkadaşına birşeyler söylemiştir belki, onun ağzını arasan çünkü başka türlü neyi ima ettiğini anlayamazsın gibi geldi.
Bende bu konuları okur dururdum önceden, şimdi kim derdi ki konu açıcam sözlenicem sizlere danışıcam.
Herneyse, bir kaç hafta içinde isteme söz bir arada düşünüyoruz. Bende nişanda nasıl olsa detaylı bohça yapılıyor diye sözde bohça yapmayız diye düşünmüştüm. Ama geçen gün sevgilimin annesiyle konuştuk, bohçayı hazırlama başla yavaş yavaş deyip güldü. Bende şaşırdım şimdi ne yapsam diye. Biz trakyalıyız, onlarda trakyalı adetlerde pek farklılık olcgnı sanmıyorum ama, mahçupta olmak istemiyorum? nasıl yapsam sizce?
Bir Trakyalı olarak cevap vereyim bende evet sözde bohça oluyor. :)
Sevgilime biz gömlek, triko kazak, çorap, iç çamaşırı takımı, terlik ve parfüm takımı koyduk. Söz bohçası ufak olur öyle çok detaylı olmaz zaten.
vaaay hemşerim selaaamtrakyanın neresindensin cnm?
hayırlı olsun öncelikle. aman bohça dediğin nedir ki çorap çamaşır eşofman mendil traş takımı vs. gereksiz şeyler işte
bu arada o kv.nin bahsettiği söz bohçası mı oluyor?
ama onun alışverişinede beraber çıkmanız gerekiyor ki onlar sana sen damada alacaksın. ayrıca o da isteme olduktan sonra olur.
sözden önce senin erkeğe aldığını yakınların gelir görür, onların sana aldığınıda aynı şekilde onların yakınları
söz geçeside onlar bohçasıyla gelir bohçaları değişirsiniz. snra aynı şekilde nişan bohçası olur.
isterseniz nişan söz bohçasıda bir olabilir sanırım :26:
ha birde şunu söylemeliyim ki sadece damada ve geline yapılsın yani sana ve sevgiline.sakın anne baba nine dede karıştırmayın işin içinden zor çıkarsınız. ve gereksiz masraflar! sakın derim konuşun anlaşın
kolay gelsin tatlım
A.s :) Trakyanın tam ortasındanEdirne :)) Yani söz bohçası sanırım az konuştuk zaten öyle söyledi güldü geçti:) Bence de çok masraflı teferruatlı oluyor herkese yapmak. Gönül ister tabii ki herkese yapmayı ama gerçekten büyük bir bütçe ayırman lazım sadece bohçalar için. Az olsun öz olsun daha iyi dimi ama. Söz mendili bohça hiç bilmiyorum bunları bakalım Allah yardımcımız olsun. :)
Bende bu konuları okur dururdum önceden, şimdi kim derdi ki konu açıcam sözlenicem sizlere danışıcam.
Herneyse, bir kaç hafta içinde isteme söz bir arada düşünüyoruz. Bende nişanda nasıl olsa detaylı bohça yapılıyor diye sözde bohça yapmayız diye düşünmüştüm. Ama geçen gün sevgilimin annesiyle konuştuk, bohçayı hazırlama başla yavaş yavaş deyip güldü. Bende şaşırdım şimdi ne yapsam diye. Biz trakyalıyız, onlarda trakyalı adetlerde pek farklılık olcgnı sanmıyorum ama, mahçupta olmak istemiyorum? nasıl yapsam sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?