Bir tepki verirmisiniz

acik acik birsey demiyormus ama
ye oglum ye ozlemissindir yemeklerimi
ye oglum evde bulamassin boyle
canin isterse bir yemek soyle oglum ben yapip getiririm diyormus (karisi var evde artik cani birsey isterse karisi yapar dimi ama )

Klasik Kv işte

100 Kv denin 99 U yeni evli oğluna bunları der oğulları da kıtlıktan çıkmış gibi yer evde önündeki tabağı yarım bırakır çok doydum diye yarım saat sonra da annesi ne koyarsa 3 gündür açmış gibi yer eve gelince de soda vs ister

kv'de de çay demledim. eşim geldi. çayı içince anne çok güzel çay yapmışsın dedi. kadın ağzını açıp ben değil karın yaptı demedi. teşekkür etti sadece. bunlar büyütülecek meseleler değil. aman işi olmayan boş insanlar böyle şeylerle uğraşıyor

Bencr
Bence kuzen desen evde böyle demiyorsun anneninkini tabi sevcen benimkileri ne kadar beğendiğini söylede annecigin sevinsin de

acik acik birsey demiyormus ama
ye oglum ye ozlemissindir yemeklerimi
ye oglum evde bulamassin boyle
canin isterse bir yemek soyle oglum ben yapip getiririm diyormus (karisi var evde artik cani birsey isterse karisi yapar dimi ama )

Kuzeniniz bir kendine baksın bir de kayınvalidesine. Biri genç, biri yaşlı, biri daha görgülü, biri nasıl konuşacağını bilmeyen kadın, belli ki egoları da var.

Birbirinin dengi değil, birbiriyle yarış edecek konumda da değiller. Kuzeniniz bence kayınvalidesi ile muhatap olup kendi seviyesini düşürmesin.

Kayınvalide aslında kötü bir şey söylemiyor, sadece nasıl söylenmesi gerektiğini bilmiyor. Sonuçta ben de çok güzel mercimek çorbası yaparım ama anneminki bir başkadır.

Teyzemin ısırgan otu çorbasını başkasında bulamam.

Evet evde karısı var, istediği yemeği yapar ama kendi stiliyle yapar. Eşi o stilde istiyorsa onu yer, annesinin stilini istiyorsa onu yer. Tıpkı annemle benim mercimek çorbalarımız gibi.

Eşi kuzeninize güzel yemek yaptığını söylüyor mu? Söylüyor. Kuzeniniz detaylara takılmasın.

Neden kari koca arasinda tatsizlik cikmamasi adina ilimli yorum yapmak yerine, " kocana yemek yap ma madem " gibisinden, eslerin arasini acacak bir nasihat veriyorsunuz..yapici olabilirdiniz..bence esinin yaptigi cok yerinde bir davranis..ne annesinin gonlunu kiriyor ne esinin..

eşim de çok güzel yemek yapıyor anne öyle deme dese ölmez ya yahu:)
illa senden güzel yapıyor benim karım demesine gerek yok herhalde:)

sessiz kalması daha mantıklı ortalık bozulmasın sorun olmasın diye eşi öyle davranıyordur şimdi annesinin yanında eşini övse bu hiç hoşuna gitmez kayınvalidesinin takmasın bile kafasına

İkisinide idare ediyor eşi. Bunda bir kötü taraf göremedim. Anlamadım kuzeniniz ne istiyor. Kaç yıllık annesine ne desin 'anne eşim senden iyi yemek yapıyor'mu desin? Kime ne faydası var bunun?

kocası kuzenini annesinin yanında yüceltmesi gerekirken annesini pofpoflaması nedendir bilemedim kaynanalar bu konuda çekilmez olur bence eşide kuzeninin yemeklerini beğeniyorsa annesinin yanında yüceltmekten çekinmemeli yüceltmiyorsa bence bi problem var ben eksiklik görürüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…