Bir tepki verirmisiniz

mesela bugun şu yemegi yapıcam eşim çoook begeniyo
yarında bunu yapıcam tabakları yalayıp yutuyo gibi.
bunu bir kaç kez yapsa kendini üstün göremez işte.

mesela bugun şu yemegi yapıcam eşim çoook begeniyo
yarında bunu yapıcam tabakları yalayıp yutuyo gibi.
bunu bir kaç kez yapsa kendini üstün göremez işte.

acik acik birsey demiyormus ama
ye oglum ye ozlemissindir yemeklerimi
ye oglum evde bulamassin boyle
canin isterse bir yemek soyle oglum ben yapip getiririm diyormus (karisi var evde artik cani birsey isterse karisi yapar dimi ama )

Alti ustu bir yemek neden bu kadar abartılıyor
Bence hic uzatmasın bu konuyu gereksiz yere

canin isterse bir yemek soyle oglum ben yapip getiririm diyormus (karisi var evde artik cani birsey isterse karisi yapar dimi ama )

Haaaa onceki yorumumu geri aliyorum bu kv dr kasiniyo derhal kasinmasi gerek

evet anlamaz ama.
oda kocamın canı bunu istemiş gündüzden aradı yapıyım diye desin.
alışır zamanla geçer

açık açık demesede bunları söylesin kuzenin cnm. sohbet mahiyetinde işte.
bendede var aynı model de ordan biliyorum

Aklı başında koca bulmuş öpsün başına koysun

Bir süre sonra zaten kuzenin de Kv desine benimkini seviyor demeye başlar

Kv ye de gittik aç mısınız dedi değiliz dedik ne yediniz diye ısrarla 3-5 kez sordu söyledim ayy benim oğlum onu yemez dedi oysa oğlu bana yalvarıp aldırmıştı ve yaptırmıştı

Ben de damak tadı değişmiş 2 tabak yedi deyip güldüm

Umursamasın

kuzeninizin uğraşacak işi gücü yok sanırım. tamam kayınvalideler bazen insanı çileden çıkarıyor ama bu kadar da yapmayın artık. kocası doğru düşünüyor. şimdi annesinin yanında eşinin güzel yemek yaptığını söylese araya nifak sokacak çatışma daha çok derinleşecek. adam haklı. kuzeniniz fazla şimarık zannediyorum. dünya zulüm altında kıvranan insanlarla dolu. yemeği güzel olsa nolacak çirkin olsa ne olacak?

Eger kuzeniniz kvdesinin, bu sen bilmezsin benim oglumun agiz tadini diyerek surekli laf sokmasindan vazgecmesi icin istiyorsa bunu hic bosuna esiyle huzurunu kacirmadin bence benim esim yillardir herkesin yaninda ove ove bitiremez yemeklerimi ama kvdem hala yok oglum sunu sever yok o onu sevmez bosuna yapma diye laf sokar durur bana o degismiyo yani. Esin annesinin yaninda ovse de emin ol annesi duymamazliktan gelicektir.

Evliliğim boyunca "anne ben senin gibi yemek yapamıyorum" dedim. Kadıncağız mutlu mutlu yaptı. Ben servis ettim. Aynı taktiği geline de yapıcam. O da mutlu olacak. Yanlış anlaşılmasın yemek yapmayı sevmediğimden değil!!! Maksat gönüller şen olsun

Ayyy cidden çok korkunç bir durum,
Yani hatta hiç vakit kaybetmeden BOŞANSIN,
Üstelik sizin tavsiyeniz de çok yerinde olmuş, boşanmadan önce yemek filan da yapmasın evde. Hatta mutfağı da kilitleyip kapıya git annende ye artık yemeklerini yazabilir.

Gerçekten çok zor bir durum, yani nasıl baş edilir böyle bir durumla inanın hiç bilemiyorum.
Neyse BOŞANSIN da gerisini sonra düşünürsünüz ..

Hey Allahım yaa

amaaaaaaan
niye desin durduk yere niye ortalığı kızıştırsın hayır yani ne olmasını istiyorsunuz, kv kaç senedir yemek yapıyo tabiki bir olmaz neyin cekismesi bu

Yemek üzerinden kendini önemli hissetmek ne be sene 2015 bakın seçim oldu Yunanistan'a ateist bir başkan seçildi fırtına estiriyo kuyruklu yıldıza araç indirdi adamlar yeni kitaplar çıktı yeni müzikler bestelendi bu kadar küçük olmayın be yuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…