Yeni evli kuzenim adina soruyorum arkadaslar..
Esi butun yemeklerini cok seviyor cok begeniyor ama annesinin yaninda hic ses etmiyor karimda su yemegi soyle guzel yapar demiyor. Su boregini annemden daha guzel yapiyorsun askim diyormus kuzenime, annenin yaninda oyle demiyorsun ama dediginde anne senin yemeklerin baska diyorsun dediginde bosver anneme demeyeyim hic sen bil yeter, onunkileri oveyim ona diyormus. Kuzenimde birsey dememis. Kayinvalideside kendisini ustun goruyormus yemek konusunda, sen beceremessin, sen oglumun agiz tadini bilmessin vs tarzindaymis
Kuzenimde rahatsiz oluyor, esimin bu yaptigi yanlis degil mi sence diyor, bende bilemedim yahu
Sizce hic ses etmesin mi, yoksa esine bir tepki gostersin mi, ya da benim dusuncemle bir daha esine yemek yapmasin madem annesininkileri hep ovecek herkese annesi yapsin ona yemeklerini oyle degil mi ama
çok abartmış Allah başka dert vermesin...Yeni evli kuzenim adina soruyorum arkadaslar..
Esi butun yemeklerini cok seviyor cok begeniyor ama annesinin yaninda hic ses etmiyor karimda su yemegi soyle guzel yapar demiyor. Su boregini annemden daha guzel yapiyorsun askim diyormus kuzenime, annenin yaninda oyle demiyorsun ama dediginde anne senin yemeklerin baska diyorsun dediginde bosver anneme demeyeyim hic sen bil yeter, onunkileri oveyim ona diyormus. Kuzenimde birsey dememis. Kayinvalideside kendisini ustun goruyormus yemek konusunda, sen beceremessin, sen oglumun agiz tadini bilmessin vs tarzindaymis
Kuzenimde rahatsiz oluyor, esimin bu yaptigi yanlis degil mi sence diyor, bende bilemedim yahu
Sizce hic ses etmesin mi, yoksa esine bir tepki gostersin mi, ya da benim dusuncemle bir daha esine yemek yapmasin madem annesininkileri hep ovecek herkese annesi yapsin ona yemeklerini oyle degil mi ama
Bence eşi doğru olanı yapıyor. Ben olsam eşimin benim yemeklerini annesinin yanında övmesini istemezdim. Hatta onunkileri övmesin isterdim. Ben onun özünde ne düşündüğünü bileyim yeter. Yaşlı kadın mutlu olsun yani.
Ya kadincagiz mutlu olsun diyen kadin kandiriliyosa :d
30 yaşına kadar annesinin yemeğini yiyerek damak tadı oluşmuş bir insan. Yemek konusunda iddiam olmadığından belki de böyle bir yarışa girmem. Gerçekten de annesininkini beğeniyorsa bu benim için dünyanın sonu değil. Kendimi yaptığım yemeklerle tanımlamıyorum, en güzel en mükemmel yemeği yapıyorum gibi bir düşüncem yok. Bir gün benim de çocuğum olucak, 2 günlük evli olduğu insanı benim yanımda çok pohpohlarsa hoşuma gitmez şahsen. Ben de o yüzden eşime annesine bir gün ben de evladımdan ne görmek istiyorsam o şekilde davranmasını öneriyorum hep. Benim gönlümü kırmadığı sürece annesine jestler yapması çok hoş bence.
Bir evlat buyutmek ne kadar zor biliyor mu kuzeniniz?
Ayyy ne abartmis ne abartmis bende kv demi sevmem de bunada bozuluyorsa yuhhh yani..
Kizim ek gida almiyor uzumun kabugunu soyuyoyup kusun sutunu sagiyorum ne olmus annesini ovduyse ilk kez bi kv deye uzuldum
Yahu bu senin icin, benim icin oyle ama konu sahibi diyorum belki ondan gicik olmustur kandiriliyorum diye dusunuyo olabilir yaane