Bir tek bende olmamıştır??bir bakar mısınız?

TheTudors

Biraz pamuk biraz un =)
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2011
4.831
713
363
Mutlaka birilerindede olmuştur ama ben karşılaşamadım..burada bulacağımı düşünerek yazıyorum..sorunum şu;
Bacak ve kasık bölgesinin birleştiği o kıvrımlı bölgede sivilce gibi birşey beliriyor.Bır süre sonra şişip sertleşiyor bu kırmızı oluşum.Bacak bacak üstüne oturmakta ve sınıfta dersi yönetmekte zorlanıyorum yürürken.İniyor adet dönemı bitince fakat o yerde sertlik kalıyor..
İnternette araştırdım trigliserid yükseklığı nedenıyle damar tıkanıklığı benzerı bır vaka..karaciğer değerlerimde yukseklık var doktor tahlılınde çıkmıştı 2 ay önce..ama yınede olanlara sormak ıstıyorum..3 kez böyle oldu 2 ayda..ya bır dermatoloğa ya da dahılıye uzmanına gıdeceğim..burada bu olguyla karşılaşan bayanlar varsa fikir edinmek istıyorum..

yardimci olmak isterdim ama bende bole bisey olmadi hicte duymadim ama bi tek sende olmuodur mutlaka olan birileri vardir ALLAH YARDIMCIN OLSUN(AMIN)...

bu konuda yalnız olduğumu düşünmek istemıyorum..yok mu hiç bilen duyan??

canım benim başıma gelmedi ..bence bir doktora görün canım..
acil şifalar,çok geçmiş olsun

valhala ..teşekkür ederim..doktora kolay kolay gıden bırı değilim..fikir edınıp gıdeyım dıyorum ama sanırım bunu yaşayan ınsanlarla karşılaşamıycam..bıraz daha beklemek ıstıyorum..umarım duyan bılen bırını bulurum..

ben de çok kolay gidemem canım..haklısın..
anneme sordum,onun bir arkadaşı kadın doğumcuya gitti bugün..
o sormuş senin için, kan damarları ile ilgili olabilir demiş..
regl zamanı kan birikiyor sonra da bitince kan gidiyor ama orada bir kan pıhtısı bırakıyor olabilir demiş..
sıcak su torbası ile kompres yapabilir,sıcak su damarları büzüp daha rahat etmesini sağlayabilir demiş..
sağlıcakla kal canım..

görünce şaşırdım..çok sağol valhala..sevındım gönulden ılgılenmenıze,duygusalım bugunlerde gözlerım doldu..bırde ben köyde öğretmenım başka ılde jınekolog var ve bana 4 saat uzak teşekkür ederım..şeyı anlamadım ama; benım kasık ve bacak bırleşen eklem yerınde bu şişlik..vajınada değil yani..hanı anlatım olarak doktor vajınal bölge olarak algılamamıştır değil mi?

Canım o noktada kıl (ya da kıllar) dönüyor olmasın?
Aynı şeyi ben yaşadım çok uzun süre çünkü, antibiyotik bile kullandığımı bilirim ondan dolayı ama geçti sonra ve çok sayıda kılın dönmesinden oluşan bir yumruydu.

Monapısa..ilginiz için teşekkür ederim..
epilasyondan dolayı bacağımda gömulmeler oluştu..tabı tedavı gerektırecek kadar değillerdi..
kendım azıcık uzerını kazıdığımda o yuvarlak açılır,kıl çıkardı..
şimdi o kıvrımlı bölgede şişliğin içinde bişey göremıyorum..o nedenle ihtımal vermedım..bırde adet dönemınde şişip ağrı yapıyor..sonrasında ınıyor..acı yerıne duyarlılık kalıyor..
ayıp olmasa fotoğraf koyacağım..ah doktor ah..ne vardı 4 saat uzakta olacak

tatlım,kusura bakma ,mesajını yeni gördüm..
yok vajinal bilge diye algılamamış,iyice anlatmıştım ve sizin mesajınızın bir kopyasını,çıktısını vermiştim..
ne demek,keşke daha fazla yardımcı olabilseydim..

çok yaşa valhala..
şu an sadece iz ve duyarlılık kaldı..bakalım hayırlısı..tekrarlar dıye korkuyorum bır sonrakı adet dönemımde..

teşekkür ederim
o kadar kişi okumuş ama sanırım herkesın karşılaştığı bır durum değil..tekrarlamasada kurtulsam..eskıden her adet dönemımde uçuk çıkardı o yok şu an şükür..
şimdide 2 aydır bu sıkıntım var..inşallah olmaz..ama bılen duyan varsa yıne fıkır beklıyorum..

ben de bir seferlik olmuştu böyle bir olay.ama aynı yer mi bilemem,vajina girişiyla bacak arasında kalıyordu benimki.batolin kisti ya da çıban dedi dermatolog.antibiyotik kullandım geçti çok şükür bir daha da olmadı.inşallah seninki de tekrarlamaz.

çok geçmiş olsun doktora gidip görünsen iyi olcak
ama bende bi kere kıl dönmesi olmuştu sivilce gibi şişmişti en sonunda sıktım kendim kıl çıktı daha da olmadı ve ben bayağı uğraştığım için bayağı şişmişti böyle bişey olmasın bi arkadaş daha yazmış bence de bu tür bişey olabilir :26:

şu an geçtı ama yıne tekrarlar mı bılmıyorum..tekrarlarsa bana doktor yolu görünuyor Fizanda'da olsa..
umarım tekrarlamaz..bacak ve kasık bölgesının bırleşim yerındeydı..izi duruyor..tekrarlamasa bari..

Hah işte benim de öyle olmuştu, başta sıkardım kıl çıkardı içinden, sonrasında o kadar ağırlaştı ki değil içinde bir şey görmek dokunamıyordum bile. Bildiğin irice bir kiraz boyutlarına ulaşmıştı. Ben o yumruyu banyoda sıcak suyla yumuşatıp boşaltmış sonrasında da oksijenli sularla baticonlarla sürekli temizleyip üzerini bandajla kapatıp bi de antibiyotik kullanmıştım. Ama benim yaptığım da yanlış çünkü kafama göre bir tedavi uyguladım, bu iş için kesinlikle doktora görünmek şart.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…