amin..inceliğiniz için teşekkür ederim..
Mutlaka birilerindede olmuştur ama ben karşılaşamadım..burada bulacağımı düşünerek yazıyorum..sorunum şu;
Bacak ve kasık bölgesinin birleştiği o kıvrımlı bölgede sivilce gibi birşey beliriyor.Bır süre sonra şişip sertleşiyor bu kırmızı oluşum.Bacak bacak üstüne oturmakta ve sınıfta dersi yönetmekte zorlanıyorum yürürken.İniyor adet dönemı bitince fakat o yerde sertlik kalıyor..
İnternette araştırdım trigliserid yükseklığı nedenıyle damar tıkanıklığı benzerı bır vaka..karaciğer değerlerimde yukseklık var doktor tahlılınde çıkmıştı 2 ay önce..ama yınede olanlara sormak ıstıyorum..3 kez böyle oldu 2 ayda..ya bır dermatoloğa ya da dahılıye uzmanına gıdeceğim..burada bu olguyla karşılaşan bayanlar varsa fikir edinmek istıyorum..
valhala ..teşekkür ederim..doktora kolay kolay gıden bırı değilim..fikir edınıp gıdeyım dıyorum ama sanırım bunu yaşayan ınsanlarla karşılaşamıycam..bıraz daha beklemek ıstıyorum..umarım duyan bılen bırını bulurum..
görünce şaşırdım..çok sağol valhala..sevındım gönulden ılgılenmenıze,duygusalım bugunlerde gözlerım doldu..bırde ben köyde öğretmenım başka ılde jınekolog var ve bana 4 saat uzakteşekkür ederım..şeyı anlamadım ama; benım kasık ve bacak bırleşen eklem yerınde bu şişlik..vajınada değil yani..hanı anlatım olarak doktor vajınal bölge olarak algılamamıştır değil mi?
Canım o noktada kıl (ya da kıllar) dönüyor olmasın?
Aynı şeyi ben yaşadım çok uzun süre çünkü, antibiyotik bile kullandığımı bilirim ondan dolayı ama geçti sonra ve çok sayıda kılın dönmesinden oluşan bir yumruydu.
çok yaşa valhala..
şu an sadece iz ve duyarlılık kaldı..bakalım hayırlısı..tekrarlar dıye korkuyorum bır sonrakı adet dönemımde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?