- 10 Haziran 2016
- 650
- 166
- 26
- Konu Sahibi meraklimelahatbirisi
Merhaba hanımlar bu konuda daha önce de konu açmıştım ama bi türlü istediğim sonuca ulaşamıyorum senelerce lazere gittim ama bi sonuç alamadım pcosum var philips lumea ile kollarımı koltuk altımı yüzümü vs küçük alanları evde halledebiliyorum elhamdülillah buna da şükür ama kuyruk sokumumda ve popo üstümde aşırı bi tüylenme mevcut ve popo üstüm tavuk derisi görünümünde aldırmayı da denedim ağdayla sivilce çıkıyor döküntü oluyor lazer fayda etmiyor açıkcası sırtıma sıçratmaya da korkuyorum en azından sırt bölgemdekiler tüy gibiler kıla dönerse hiç baş edemem omuzlarımı gittiğim lazer mahvetti nerdeyse boynuma doğru uzayan kıllanmalar mevcut ve evliyim eşim bunu sorun etmiyor çok uğeaştığımı gördü senelerdir, ama ben ona karşı özgüvensizim fiziğim güzel zayıfım ama ne çamaşır giyesim geliyor ne başka bişey sürekli etrafımdaki kadınların kollarına bacaklarına vücutlarına bakıp kendimi kıyaslıyorum eşimin bile belinde tüy yok benimki korkunç seviyede abartmıyorum gerçekten kıl yumağı gibi ve yoruldum lazere gitmekten de sonuç alamamaktan da yoruldum…