Bir takim meseleler

Ben de bi sasirdim ama kızmam yanlış olur arkadaşlara çünkü bi örnek üzerinden yapılan yorumlar . Onu tanıyan benim tabi bu durum yine de konuşulması gerekiyo bence . Hassas olduğum durumlar . Ben uyarsam çıkacaktı belki de ama dediğim gibi bekleyemezdik araçtan ötürü

Ben kimseyi sütlere batırıp çıkarmıyorum. Neyin doğru yanlış olduğunun da gayet farkındayım. Bu platform da konuşulan bir sürü konu var bana da iyi gelir diye yazmak istedim abartıyor muyum abartmiyo muyum diye bu kadar. sizin yorumunuza da saygı gösteririm bu kadar devamı yok

Her lafa göre duygu durumun degisecekse ooooo

Yaptığı şey çok ama çok ayıp o senin annen ve inmesi lazımdı hiç yoksa senin için inip bi merhabalaşması lazımdı yol yakınken bırak bu adamı bu tarz adamlar evlilikde çok can yakar artı bide üstüne psikolojini bozar

Haklısın hem de çok
İnşallah dikkat edebilirim
Kendine takıntılı biri olduğunu telkin etme sürekli. Gerekirse uzman desteği almalısın. Amaaaan öyle çok şey yaşanıyor ki evlilik hazırlığında da evlilikte de her şeye takılırsan valla erken ölürsün. Ayrıca dışarıda ki yorumları gerçekten bu kadar önemsemeyin ya. İnsanlar birbirinin sadece açığını arıyor ve haz duyuyorlar resmen bundan

Park yeri yoktu . Dakikalarca da sohbet olmadı. Beni aldi ayrıldık ordan
E iyi de o zaman sizi görmeye değil sizi almaya gelmiş. ben de arabanın içinden sohbet edip gitti sandım. Park yeri yoksa, trafiğin yoğun olduğu yerdeyse sağa çeker, camdan selamlaşır sizi alır gider zaten. Arabayı yol ortasında bırakıp annenizin elini öpmesini mi beklediniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…