• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sürü derdim var😣

komiklikyapma

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2020
204
144
53
Arkadaslar bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. İki gün önce epilasyon sirasinda karnimin sag tarafi ödemliymis yada daha sismis gibi biraz daha büyük olduğunu farkettim. Ayni günün gecesinde uyurken hiç terlemeyen bende ensemin hemen altinda yanma ve başımdan aşağı su gibi terleme oldu beni uyandiracak derecede. Sabah hicbirsey yoktu, bugün de karnimin ayni yeri sanki daha sıcak gibi bir his var, sanki yangı var orda. Bu neyden kaynaklanabilir acil birsey midir? Yani korona nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum pek, benmi evham yapiyorum ama korkmadim da diyemem abdominal anevrizma tarzi birseyleri isaret ediyor ama gencim? Yani ne sigara icerim, ne tansiyonum yükselir, aksine hep düşüktur. Bilgisi olan varmi?

Ben genel olarak biraz pimpirikli ve evhamliyim, acaba bunlar çok önemli şeyler değil mi diye ne biliyim haklisiniz:(

Arkadaslar bilgisi olan cevaplarsa çok sevinirim. İki gün önce epilasyon sirasinda karnimin sag tarafi ödemliymis yada daha sismis gibi biraz daha büyük olduğunu farkettim. Ayni günün gecesinde uyurken hiç terlemeyen bende ensemin hemen altinda yanma ve başımdan aşağı su gibi terleme oldu beni uyandiracak derecede. Sabah hicbirsey yoktu, bugün de karnimin ayni yeri sanki daha sıcak gibi bir his var, sanki yangı var orda. Bu neyden kaynaklanabilir acil birsey midir? Yani korona nedeniyle hastaneye gitmek istemiyorum pek, benmi evham yapiyorum ama korkmadim da diyemem abdominal anevrizma tarzi birseyleri isaret ediyor ama gencim? Yani ne sigara icerim, ne tansiyonum yükselir, aksine hep düşüktur. Bilgisi olan varmi?
Canım altarnatif tıbbı kullanmalısın.

Dahiliyeye randevu alın. Daha da beklerseniz daha fazla hastalık kapma riskiniz var. Bir de böyle düşünün. Bir an önce randevu alın.

MAske takarak hastaneye gidin. Kolon enfeksiyonu gibi bişey olabilir. Karnın içinde görülebilecek çok hastalık var. O yüzden direk şu demek yanlış olur.
şimdi hastaneden 2 yıl önce zaten hastayken influenza kapmıştım. Çok kötüydü. Çünkü zaten hastayım ben. Kronik hastalıklarım var. Keşke o gün maske taksaydım diyorum. O yüzden bişey bulaşmaz demiyorum. Ama gençsiniz sağlıklısınız coronadan çok korkmanıza gerek yok. Maske takar elinizi sık yakarsınız. Çok kötüyseniz acile gidin. Değilseniz gastroenterolojiden randevu alın. Bence kesin doktora gidin. Bu virüs meselesi daha uzun aylar devam etme ihtimali var. Oraya gitme buraya gitme. Daha ne kadar devam edecek mecbur gideceğiz. Geçmiş olsun. İhmal etmeyin sakın.

Şiddeti gittikçe artan bir yakınmanız yoksa muhtemelen pskolojik.
Ancak yinede uzman görüşü önemli.

Back