Yaklaşık 1.5 ay önce 5 ekim tarihi reglimin ilk günü üzerim giyinikken sevgilim sadece penisini açmıştı ve 2-3 dakika oral yapmıştım. Boşalma olmadı. Elimle doğrudan da bir temas olmadı penisine fakat ben arkasından vajinamı yıkmaya ve ped değiştirmeye gittim. Sonradan içimde bir korku oldu ben fark etmeden ufacık bir zevk suyu elime geldiyse vajinamı yıkarken beni gebe bırakır mı? diye. Arkasından diğer ay ki reglimi bekleyeyim dedim normal gününden bir gün önce 1 ayın sonunda test yaptım negatif. Sonra da 2 kasımda normal tarihimde kasım ayı reglimi pıhtılı koyu kırmızı şeklinde oldum. Ben yine dayanamadım regl bitince yine test yaptım yine negatif. Kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakıldı hiçbir şey yok kan testi alınmasına bile gerek yok olsaydı 6-7 haftalık kese olması gerekirdi dedi. Aralık ayı reglime de yaklaşık 8-9 gün var ve kasıklarım bir kaç gündür ağrıyor. İnternete bakıyorum gebe olan hanımefendilerde kasık ağrısı oluyormuş. O kadar çok korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım doktora bile güvenemiyorum. Bilen görmüş geçirmiş ablalarıma sesleniyorum böyle bir gebelik söz konusu olamaz değil mi ya?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bir süre önce yine yazmıştım ama içimdeki korkuyu bir türlü dindiremiyorum. Gebe olabilme ihtimalim var mıdır yoksa ben saçmalıyor muyum?
- Konu Sahibi gokce_33
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik gebelik korkusu korku
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Haziran 2020
- 4.445
- 9.920
- 108
- 28
Siz saçmalıyorsnz. İnanmaniz için daha ne olması lazm rahminizin dile gelip içim boş hamile değilsin mi demesi lazımYaklaşık 1.5 ay önce 5 ekim tarihi reglimin ilk günü üzerim giyinikken sevgilim sadece penisini açmıştı ve 2-3 dakika oral yapmıştım. Boşalma olmadı. Elimle doğrudan da bir temas olmadı penisine fakat ben arkasından vajinamı yıkmaya ve ped değiştirmeye gittim. Sonradan içimde bir korku oldu ben fark etmeden ufacık bir zevk suyu elime geldiyse vajinamı yıkarken beni gebe bırakır mı? diye. Arkasından diğer ay ki reglimi bekleyeyim dedim normal gününden bir gün önce 1 ayın sonunda test yaptım negatif. Sonra da 2 kasımda normal tarihimde kasım ayı reglimi pıhtılı koyu kırmızı şeklinde oldum. Ben yine dayanamadım regl bitince yine test yaptım yine negatif. Kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakıldı hiçbir şey yok kan testi alınmasına bile gerek yok olsaydı 6-7 haftalık kese olması gerekirdi dedi. Aralık ayı reglime de yaklaşık 8-9 gün var ve kasıklarım bir kaç gündür ağrıyor. İnternete bakıyorum gebe olan hanımefendilerde kasık ağrısı oluyormuş. O kadar çok korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım doktora bile güvenemiyorum. Bilen görmüş geçirmiş ablalarıma sesleniyorum böyle bir gebelik söz konusu olamaz değil mi ya?
- 26 Temmuz 2020
- 1.452
- 4.614
- 88
- 27
Koskoca doktora inanmiyorsunuz ama şeyinize değmemiş spermlerin ışınlanıp,sizi gebe bırakacağına inaniyorsunuz vayyss be.doktora bile güvenemiyorum
psikolojik tedavi görüyorum. çok çok şiddetli anksiyetem var her şeyi gebeliğe bağlıyorum. Kasıklarım ağrıyor diye de inanılmaz korktum açıkçasıKendi mental sağlığınız için bir uzmanla görüşün lütfen bu ileri derecede bir anksiyete olabilir daha önce de açtığınız topiklere insanlar açıklayıcı cevaplar yazdılar.
- 27 Ağustos 2014
- 70
- 44
- 88
- 28
- 31 Mart 2022
- 4.868
- 15.245
- 138
Saçmalıyorsunuz artık yani. Temas yok boşalma yok eliniz bile değmemiş geçtim birleşmeyi adet olmuşsunuz Dr gitmişsiniz defalarca test yapmışsınız. Bilmeden yapmayın böyle şeyler. Ya da öğrenin illa yapacaksanız bilinçli yapın.Yaklaşık 1.5 ay önce 5 ekim tarihi reglimin ilk günü üzerim giyinikken sevgilim sadece penisini açmıştı ve 2-3 dakika oral yapmıştım. Boşalma olmadı. Elimle doğrudan da bir temas olmadı penisine fakat ben arkasından vajinamı yıkmaya ve ped değiştirmeye gittim. Sonradan içimde bir korku oldu ben fark etmeden ufacık bir zevk suyu elime geldiyse vajinamı yıkarken beni gebe bırakır mı? diye. Arkasından diğer ay ki reglimi bekleyeyim dedim normal gününden bir gün önce 1 ayın sonunda test yaptım negatif. Sonra da 2 kasımda normal tarihimde kasım ayı reglimi pıhtılı koyu kırmızı şeklinde oldum. Ben yine dayanamadım regl bitince yine test yaptım yine negatif. Kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakıldı hiçbir şey yok kan testi alınmasına bile gerek yok olsaydı 6-7 haftalık kese olması gerekirdi dedi. Aralık ayı reglime de yaklaşık 8-9 gün var ve kasıklarım bir kaç gündür ağrıyor. İnternete bakıyorum gebe olan hanımefendilerde kasık ağrısı oluyormuş. O kadar çok korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım doktora bile güvenemiyorum. Bilen görmüş geçirmiş ablalarıma sesleniyorum böyle bir gebelik söz konusu olamaz değil mi ya?
- 14 Ağustos 2018
- 19.647
- 2
- 73.827
- 598
- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 38.016
- 598
- 9 Aralık 2017
- 690
- 315
- 103
- 34
Anlamayacak bir şey yok tebrikler hamile siniz kan verinKızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz
- 6 Nisan 2022
- 2.753
- 3.601
- 63
Oooo cok cilginca.baby is comingYaklaşık 1.5 ay önce 5 ekim tarihi reglimin ilk günü üzerim giyinikken sevgilim sadece penisini açmıştı ve 2-3 dakika oral yapmıştım. Boşalma olmadı. Elimle doğrudan da bir temas olmadı penisine fakat ben arkasından vajinamı yıkmaya ve ped değiştirmeye gittim. Sonradan içimde bir korku oldu ben fark etmeden ufacık bir zevk suyu elime geldiyse vajinamı yıkarken beni gebe bırakır mı? diye. Arkasından diğer ay ki reglimi bekleyeyim dedim normal gününden bir gün önce 1 ayın sonunda test yaptım negatif. Sonra da 2 kasımda normal tarihimde kasım ayı reglimi pıhtılı koyu kırmızı şeklinde oldum. Ben yine dayanamadım regl bitince yine test yaptım yine negatif. Kadın doğumcuya gittim ultrasonla bakıldı hiçbir şey yok kan testi alınmasına bile gerek yok olsaydı 6-7 haftalık kese olması gerekirdi dedi. Aralık ayı reglime de yaklaşık 8-9 gün var ve kasıklarım bir kaç gündür ağrıyor. İnternete bakıyorum gebe olan hanımefendilerde kasık ağrısı oluyormuş. O kadar çok korkuyorum ki ne yapacağımı şaşırdım doktora bile güvenemiyorum. Bilen görmüş geçirmiş ablalarıma sesleniyorum böyle bir gebelik söz konusu olamaz değil mi ya?