tamamen saçmalık. kimden duydunuz Allah aşkına?
bebeğib cinsiyeti eşinizden gelecek kromozomun cinsine bağlıdır sadece. X gelirse kızınız olur, Y gelirse erkek olur. bu kadar yani.
Vücut phını nasıl ayarlıyor acaba çok merak ettim..
tamamen yanlış bir bilgi.o su filtresini satanların pazarlama politikası olmasın sakın.
ben şey duymuştum kadınların kanı 3 yılda bir doğduğu gün erkeklerin kanı 4 yılda bir doğduğu gün yenilenir bu sebeple en son hangisinin kanı yenilenmiş ve tazelenmişse onun hücreleri daha baskın ve sağlıklı olduğundan bebeğin cinsiyetini de o belirliyor. Biz kuzenlerle doğum tarihlerinden emin olduğumuz anne babalarınkini hesapladık ve sonuç doğru çıktı bana mantıklıda geldi böyle bişeyi sizde kendi ailenizde deneyin ama doğduğunuz ayın günün bile önemi var mesela;
Anne 1985 16 mayıs doğumlu baba 1983 18 temmuz doğumlu
annenin kanı 2012 mayıs 16 da yenilenecek,
babanın kanı 2011 de yenilenmiş oluyor birdahaki tarih 2015 18 temmuzda yenilenecek
bu durumda anne bu sene mayıs ayından sonra hamile kalırsa bebeği kız oluyor ama 2015 temmuz 18 i beklerlerse bebek erkek oluyor böylece denerseniz sizde doğruluğu konusunda sağlama yapmış olursunuz .
kanın belli bir tarihte hop diye yenilenmesi gibi birşey sözkonusu değil doktorlarla da konuşabilirsiniz bunu.kan hücreleri sürekli olarak üretilir ve eski hücreler vücut tarafından sürekli olarak yok edilir.yani bu devam eden bir süreç.
lakin bebeğin cinsiyetini belirlemek kesin olmasa dahi olasılığı artırmak mümkün.şöyle ki.
bebeğin cinsiyeti üzerine annenin yani yumurtanın hiç bir etkisi yoktur tamamen sperme bağlı bir durum.yumurtayı dölleyen sperm X kromozomu taşıyorsa bebek kız Y kromozomu taşıyorsa bebek erkek olur. X kromozomları Y kromozomlarına göre daha ağır olur yani X taşıyan spermler Y taşıyan spermlere göre daha ağır olur ve yavaş hareket ederler. Y ler daha hafif ve hızlı hareketlidirler. o yüzden yumurtladığınız günü kesin olarak biliyorsanız olasılığı artırmanız mümkün.
spermler kadın vücudunda 2-3 gün canlı kalabilirken yumurtanın ömrü 24 saattir. X ler uzun ömürlü Y ler kısa ömürlü spermlerdir.tam yumurtlayacağınız dönemde ilişkiye girerseniz y ler hızlı olacağından erkek olma olasılığı yüksektir ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinden ilişkiye girerseniz y ler öleceğinden ve x ler ağır ilerleyeceğinden bebeğin kız olma ihtimali artar.
valla tebrikler, şimdiye kadar duyduğum en mantıklı yöntem budur :)
kan yenileme işini birçok kişiye yaptım doğru çıkmadı. oğlu olması gereken bir bayanın 3 tane kızı var.tesadüf olmalı.ben şey duymuştum kadınların kanı 3 yılda bir doğduğu gün erkeklerin kanı 4 yılda bir doğduğu gün yenilenir bu sebeple en son hangisinin kanı yenilenmiş ve tazelenmişse onun hücreleri daha baskın ve sağlıklı olduğundan bebeğin cinsiyetini de o belirliyor. Biz kuzenlerle doğum tarihlerinden emin olduğumuz anne babalarınkini hesapladık ve sonuç doğru çıktı bana mantıklıda geldi böyle bişeyi sizde kendi ailenizde deneyin ama doğduğunuz ayın günün bile önemi var mesela;
Anne 1985 16 mayıs doğumlu baba 1983 18 temmuz doğumlu
annenin kanı 2012 mayıs 16 da yenilenecek,
babanın kanı 2011 de yenilenmiş oluyor birdahaki tarih 2015 18 temmuzda yenilenecek
bu durumda anne bu sene mayıs ayından sonra hamile kalırsa bebeği kız oluyor ama 2015 temmuz 18 i beklerlerse bebek erkek oluyor böylece denerseniz sizde doğruluğu konusunda sağlama yapmış olursunuz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?