Bir su filteri ile, erkek bebek sahibi olunur mu? Duyan bilen var mı?

yalel

Begüm'ün Annesi...
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2009
5.494
45
363
İstanbul
merhaba arkadaşlar,
ben bişey sorucam.

1 kızım var, allah bağışlarsa, büyüyor... 2 yaşına geldi.
2. bebek düşünüyoruz, ancak erkek olsun istiyoruz.

Bununla ilgili bilgisi olan var mı? Cinsiyetini önceden belirlemek gibi bi yöntem var mı acaba?

Ben bi su filtresi duydum. Bunu kulanınca evde, hem kadın hem erkek tüm su ihtiyaçlarını (yemeye, içmeye, çaya, vb..) bu filtereden aldıkları suyla sağlarlarsa... vücudun ph dengeleri ayarlanıyormuş. Bu filtreyi kullananların %98'inin bebekleri erkek oluyormuş.
Markasını şimdi vermiyim filtrenin, sanırım yanlış bi durum olur. (YupiL... diye bi marka)

Bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı acaba??

Son düzenleme:
tamamen saçmalık. kimden duydunuz Allah aşkına?

bebeğib cinsiyeti eşinizden gelecek kromozomun cinsine bağlıdır sadece. X gelirse kızınız olur, Y gelirse erkek olur. bu kadar yani.

tamamen saçmalık. kimden duydunuz Allah aşkına?

bebeğib cinsiyeti eşinizden gelecek kromozomun cinsine bağlıdır sadece. X gelirse kızınız olur, Y gelirse erkek olur. bu kadar yani.

:) bu teoriyi elbette biliyorum.
google'a bi girin lütfen, yeni cinsiyet belirleme teorilerinden haberiniz olsun :))
baby choise yazın, karşınıza çıkacak sayfada, tanıtım filmini bi izleyin lütfen :))))
Bakın bakalım, sperm mi belirliyormuş.. yumurta mı??

Vücut phını nasıl ayarlıyor acaba çok merak ettim..

valla, filtreden geçen suyun ph seviyesi, yumurtayı da spermi de erkek olacak biçimde olgunlaştırıyormuş yanılmıyorsam.

tamamen yanlış bir bilgi.o su filtresini satanların pazarlama politikası olmasın sakın.

yok yok değil. hatta satan bi allahın kuluna denk gelemedim, araştırıyorum.
denemiş ve yanılmamış.. erkek bebek sahibi olmuş 4 aile biliyorum.
bir kadın doğum doktoru da onayladı, ''evet duymuştum, bunu kullanan herkes erkek doğuruyormuş.. denemekten bişey çıkmaz.'' dedi.

ama işte 2000 tl civarında bi bedeli var. acaba almaya değer mi diye araştırmak için, sordum sizlere...
daha önce duyan bilen var mı acaba?

işimiz su filtresine kaldıysa yandık vallahi yapma etme ya, Allahın işine filtre mi müdahale edecek... neyse tamam sustum ben

ben şey duymuştum kadınların kanı 3 yılda bir doğduğu gün erkeklerin kanı 4 yılda bir doğduğu gün yenilenir bu sebeple en son hangisinin kanı yenilenmiş ve tazelenmişse onun hücreleri daha baskın ve sağlıklı olduğundan bebeğin cinsiyetini de o belirliyor. Biz kuzenlerle doğum tarihlerinden emin olduğumuz anne babalarınkini hesapladık ve sonuç doğru çıktı bana mantıklıda geldi böyle bişeyi sizde kendi ailenizde deneyin ama doğduğunuz ayın günün bile önemi var mesela;
Anne 1985 16 mayıs doğumlu baba 1983 18 temmuz doğumlu
annenin kanı 2012 mayıs 16 da yenilenecek,
babanın kanı 2011 de yenilenmiş oluyor birdahaki tarih 2015 18 temmuzda yenilenecek
bu durumda anne bu sene mayıs ayından sonra hamile kalırsa bebeği kız oluyor ama 2015 temmuz 18 i beklerlerse bebek erkek oluyor böylece denerseniz sizde doğruluğu konusunda sağlama yapmış olursunuz .

Alla allaaaa... bu da enteresan :) Ben bi hesap yapıyım bakıyım. Mantıklı olabilir mi acaba :)

evet bana da çok enteresan geldi ama işlemleri yaptık biz doğru çıktı şok olduk :)

kanın belli bir tarihte hop diye yenilenmesi gibi birşey sözkonusu değil doktorlarla da konuşabilirsiniz bunu.kan hücreleri sürekli olarak üretilir ve eski hücreler vücut tarafından sürekli olarak yok edilir.yani bu devam eden bir süreç.
lakin bebeğin cinsiyetini belirlemek kesin olmasa dahi olasılığı artırmak mümkün.şöyle ki.
bebeğin cinsiyeti üzerine annenin yani yumurtanın hiç bir etkisi yoktur tamamen sperme bağlı bir durum.yumurtayı dölleyen sperm X kromozomu taşıyorsa bebek kız Y kromozomu taşıyorsa bebek erkek olur. X kromozomları Y kromozomlarına göre daha ağır olur yani X taşıyan spermler Y taşıyan spermlere göre daha ağır olur ve yavaş hareket ederler. Y ler daha hafif ve hızlı hareketlidirler. o yüzden yumurtladığınız günü kesin olarak biliyorsanız olasılığı artırmanız mümkün.
spermler kadın vücudunda 2-3 gün canlı kalabilirken yumurtanın ömrü 24 saattir. X ler uzun ömürlü Y ler kısa ömürlü spermlerdir.tam yumurtlayacağınız dönemde ilişkiye girerseniz y ler hızlı olacağından erkek olma olasılığı yüksektir ama yumurtlamadan 2-3 gün öncesinden ilişkiye girerseniz y ler öleceğinden ve x ler ağır ilerleyeceğinden bebeğin kız olma ihtimali artar.

valla tebrikler, şimdiye kadar duyduğum en mantıklı yöntem budur :)

valla tebrikler, şimdiye kadar duyduğum en mantıklı yöntem budur :)

en azından denemeye değer diye düşünüyorum=) yine de istediğiniz gibi olmazsa allahın takdiridir sağlıklı olsun da yeter ki..
yumurtlama gününü belirlemek için testler satılıyor diye biliyorum araştır derim..
inşallah hayırlısı olur..

ph'ı yüksek su içmek erkek bebek için avantaj olabilir. y'ler yüksek ph'ta yarışı daha rahat kazanacaklardır. Yalnız bunun için o cihazdan almaktansa son 1-1,5 ay ph yüksek su marketten almak daha mantıklı bence. saka su veya pınar akçaağaç gibi.
ama ovulasyon günü ilişki bence en önemli faktör..

kan yenileme işini birçok kişiye yaptım doğru çıkmadı. oğlu olması gereken bir bayanın 3 tane kızı var.tesadüf olmalı.

ya kusura bakmayın da burada o kadar çokkk bebiş sahibi olmak isteyen arkadaşlar var ve size Allah size bir tane vermiş inşalllah 2. 3. de versin ama siz oturmuş cinsiyet tartışması yapıyorsunuz...Allah ın işine karışılmaz...

.............................................

Son düzenleme:
Canım ben o aleti vs bilmem ama gazetede okumuştum pH 7 ve üzerinde su içilirse erkek bebek 6 civarı ve daha düşük phlı su içilirse kız bebek oluyormuş.

ya böyle şeylerle uğraşmayın hayırlı evlat olsun da ben evli değilim ama konuştuklarınız saçmalık.. Allahın işine karışılır mı.. hayırlısı neyse o olsun de geç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…