Aylarca buradaki konuları okuduktan ve faydalandıktan sonra bizde sözümüzü kestik:) Tanışma ve söz bir arada olacağı için benim karın ağrılarım 1 hafta öncesinden başlamıştı:) neyseki kafamda kurduğum o kötü seneryoların hiçbiri olmadı şükürler olsunki:)
Diğer adaylara yol göstermek amaçlı bende resimlerimi koymayı kendime borç bildim :)
Ben İstanbul'da onlar Ankara'da olduğu için Sözümüz gündüz oldu:) Saat 12:30da bizdelerdi:) tabi ben daha 11 de kuaförde olduğum için küçük çaplı bir telaş oldu:) neyseki yolu kaybettiklerinden biraz ge geldiler:))
Sözümün en komik yeri babamın damadının elinden tuzlu kahveyi alıp içmesi ve siz çocuğu öldürcekmisiniz yanlışlıkla tuz koymuşsunuz demesiydi:))) babam pek adetleri bilmezde:))
Annem ve komşular süper bir menü çıkarmışlardı onuda paylaşım sizinle yol göstermek amaçlı:) uzun yoldan geldikleri için birazcık abartıldı:)
1- kıymalı börek
2- patatesli börek
3- ıspanaklı börek
4- zeytinli poğaça
5- damat bohçası şeklinde kurabiye
6- baklava
7- meksika salatası
8- kabak salatası
9- mercimek köftesi
10- içli köfte
11- mahlepli tuzlu kurabiye
12- halep dolma
13- yaprak sarma
24- pasta
Öncelikle farklı olan söz çiçeğim :) sevgili sözlümün fikri balıklı çiçeklerimiz:))
Söz Yüzüklerimizin olduğu tepsi:)
Söz Çikolatam :)
Söz Pastam :) elbisem kırmızı olduğu için bu pastayı tercih ettim :)
Saçım ve yüzükler:)
Söz elbisemin önden ve arkadan modeli :))
Gelenlere anı niyetine dağıttığımız Söz Magnetimiz :) bunların köşelerine kırmızı kurdale ve nazar boncuğu yapıştırdım:)
Ve mutlu son :))