Söz Kesimi Bir Söz Hikayesi... :) 03.02.2013 :)

nilesss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2012
1.809
431
163
36
İstanbul
Aylarca buradaki konuları okuduktan ve faydalandıktan sonra bizde sözümüzü kestik:) Tanışma ve söz bir arada olacağı için benim karın ağrılarım 1 hafta öncesinden başlamıştı:) neyseki kafamda kurduğum o kötü seneryoların hiçbiri olmadı şükürler olsunki:)

Diğer adaylara yol göstermek amaçlı bende resimlerimi koymayı kendime borç bildim :)

Ben İstanbul'da onlar Ankara'da olduğu için Sözümüz gündüz oldu:) Saat 12:30da bizdelerdi:) tabi ben daha 11 de kuaförde olduğum için küçük çaplı bir telaş oldu:) neyseki yolu kaybettiklerinden biraz ge geldiler:))

Sözümün en komik yeri babamın damadının elinden tuzlu kahveyi alıp içmesi ve siz çocuğu öldürcekmisiniz yanlışlıkla tuz koymuşsunuz demesiydi:))) babam pek adetleri bilmezde:))

Annem ve komşular süper bir menü çıkarmışlardı onuda paylaşım sizinle yol göstermek amaçlı:) uzun yoldan geldikleri için birazcık abartıldı:)

1- kıymalı börek
2- patatesli börek
3- ıspanaklı börek
4- zeytinli poğaça
5- damat bohçası şeklinde kurabiye
6- baklava
7- meksika salatası
8- kabak salatası
9- mercimek köftesi
10- içli köfte
11- mahlepli tuzlu kurabiye
12- halep dolma
13- yaprak sarma
24- pasta

Öncelikle farklı olan söz çiçeğim :) sevgili sözlümün fikri balıklı çiçeklerimiz:))

Söz Yüzüklerimizin olduğu tepsi:)

Söz Çikolatam :)

Söz Pastam :) elbisem kırmızı olduğu için bu pastayı tercih ettim :)

Saçım ve yüzükler:)

Söz elbisemin önden ve arkadan modeli :))

Gelenlere anı niyetine dağıttığımız Söz Magnetimiz :) bunların köşelerine kırmızı kurdale ve nazar boncuğu yapıştırdım:)

Ve mutlu son :))

Tütütütü masallahhh elbisen harika. Allah mutlu etsn hersey süper görünüyor.
benimde haftaya cumartesi sözüm. bende hazirlicam kücük seyler simdiden seviniyorumm ve heyecanlaniyorumm
cnm cuma günü söz yüzüklerimizi secicez. senin altin mi?
ben celik yada gümüs alicam. nisan/evlilik alyansimiz zaten pahali olcak gerek duymadik :)
ama seninkine benzicek benimde

:) canım altın bizimkiler :) nişanımız eylülde olcak ozamana kadar sıkılırsak değişiriz dedik sıkılmazsak yine aynıları kalır dedik:) heyecan çok güzel :))) inş seninkide gönlüne göre geçer:))

Canımm maşallah, Allah tamamına erdirsin, bir ömür mutlu olun inşallah.

canım masallah cok guzel olmus hersey darısı nısanına düğününe yüzüklerinizde cok güzelmiş

Canım maşallah herşey çok güzel olmuş
Bir ömür boyu mutlu olmanız dileğiyle

Son düzenleme:
çiçeğine bayıldım yaa hayırlı olsun canım, mutluluklar :)

her şey çok güze gözüküyor ömür boyu mutluluklarrr... benm de nisan ayında sözüm olucak inş yaptırdığını zsöz magnetlerinizin nerden olduğunu öğrenebilir miyim acaba?

hepinize çok teşekkür ederim :) Daha iyileri sizlerin olur inşş :))

Canım magnetleri fotomagnet.com dan sipariş ettim ertesi gün elimde oldu :) cidden servislerini çok beğendim :) çok başarılılar:)

canım herşey çok güzel görünüyor allah tamamına erdirsin

Allah tamamına erdirsin canım, gayet güzel söz olmuş. Elbisende çok şık, tam bir hanımefendi olmuşsun. Bu arada yüzükleriniz Altınbaş mı? Alyaslarımız aynıymışta Çok zevklisiniz

Maşallah canım Allah tamamına erdirsin :)

Allah tamamına erdirsin, bir ömür mutlu, huzurlu olun İnşallah Bu arada yaptırdığınız magnet çok hoşuma gitti, hoş bir anı olmuş bence

Allah tamamına erdirsin canım, gayet güzel söz olmuş. Elbisende çok şık, tam bir hanımefendi olmuşsun. Bu arada yüzükleriniz Altınbaş mı? Alyaslarımız aynıymışta Çok zevklisiniz

evet canım altınbaş:) zevklerimiz aynıymış demekki:)) çok teşekkür ederim:)

Allah tamamına erdirsin, bir ömür mutlu, huzurlu olun İnşallah Bu arada yaptırdığınız magnet çok hoşuma gitti, hoş bir anı olmuş bence

çok sağolunnn :) evet ogünün anısı olsun dedim... sonuçta sözde yakınların oluyor :) resmimizi buzdolabında görmekten çekinmicek kişiler sonuçta:) nişanda ve düğünde böyle bişi yapamazdım herkeste olmasına gerek yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…