• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir sorunum var :(

azemi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
74
30
103
34
Arkadaşlar kusuruma bakmayın nedense doktora gitmeye utanıyorum :( Vajinamda ağrı ve yanma var bir anda başladı ve 3 gündür devam ediyor temizlikte gerekli özeni gösterdiğimi düşünüyorum fakat bir çözüm bulamadım daha önce böyle bir sorunu olan oldu mu?

vajinit ya da sistit olmuşsundur antibiyotik kullanman gerebilir o yüzden de doktora gitmelisin. sadece temizlikten değil üşütmekten ya da tahrişten de olur. vakit kaybetmeden doktora git derim çünkü özellikle sistit denen illet ilerledi mi geçmek bilmiyo. utanıyosan bayan doktora git.zaten gittiğin zaman utanacak bişey olmadığını anlayacaksın çünkü onlar artık ruhsuzlaşmış ha senin yüzünü görmüş ha afedersin vajinanı :)

Arkadaşlar kusuruma bakmayın nedense doktora gitmeye utanıyorum :( Vajinamda ağrı ve yanma var bir anda başladı ve 3 gündür devam ediyor temizlikte gerekli özeni gösterdiğimi düşünüyorum fakat bir çözüm bulamadım daha önce böyle bir sorunu olan oldu mu?

Canım aynı dert bende de var. Uzun süre cinsel ilişkiye girmediysen ve ya ilk cinsel ilişkinse balayı sistiti denen bir illlet var ondan oluyor. Benim doktorum antibiyotik yerine antiseptik tedavisi verdi. Geçirdi. Ama ağrı ve yanmayı takip edenb ir akıntı ve kaşıntı da oluyor, o zaman cinsel yolla bulaşanbir hastalık söz konusu. Bu durumda senin kullandığın ilaçları eşinin de kullanması lazım. Utanıp doktora tüm şikayetlerini söylemezsen eksik tedavi olursun. Bu tip hastalıklar zamanla belirtilerini yok ediyor ama içten ilerliyor belirti vermeden. Tüplerin bile tıkanabilir o zaman normal doğum şansını kaybedersin. Bir de eşinin penisine dikkat et, üzerinde siğil vb. benzeri şeyler varsa mutlaka doktora gitmesi temizletmesi lazım. Erkekler nedense doktora gitmemekte ısrar ediyor bunu sanki suçlanıyormuş gibi algılıyorlar halbuki bize acı veriyor. Eğer o iyileşmezse her iliki kurduğunda yeniden sana geçecek çünkü erkek taşıyıcı oluyor hiç şikayeti olmasa da. Geçmiş olsun canım. Doktorundna utanma her şeyi açık açık konuş, yoksa eksik tedavi olursun, içten ilerler.

Back