Bir sorunum var

AsiNaz

Huzurum; İ&E
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.715
304
36
Acil yardımınıza ihtiyacım var kızlar. Bugün harç paramın son günüymüş ve ben kaç günden beri hastaydım, unutmuşum
Napıcam bilmiyorum

canım her üniversitenin işleyişi aynımıdır bilemeyeceğim ama bizim okulda zamanında yatıramayanlar arkadaşlarımız için mazaret ödeme günleri belirlenmişti o arkadaşlarımız daha sonra ödedi..
inşallah sizin okulda da vardır böyle bir uygulamaa.s.

Ayrıca ikinci öğretimlerin, harç parasını örgün öğretimlerle aynı yatırma imkanı nasıl oluyordu kızlar?

bölümdeki ilk 3.sıradaki başarılı öğrencilerin öle bi hakkı oluo die biliyorum ben canım

Ayrıca ikinci öğretimlerin, harç parasını örgün öğretimlerle aynı yatırma imkanı nasıl oluyordu kızlar?

ikinci öğretimde okuyanlarda örgün öğrentim oluyo. Bölümünde %10'luk başarılı olursan ikinci öğretim parası yerine birinci öğretim parası ödüyosun.

canim hangi bankaya yatiriliyorsa hemen internetten odeme yaparsan gec sayilmayabilir

Bölmümde mi sınıfta mı :s

Bir de hesap numarası bilmediğim için mecburen pazartesiyi bekliycem arkadaşlar...sağolun bu arada.

Örneğin okulumuzda benim bölümümden bir tane 2. öğretim bir tane 1. öğretim ve bir de 2. sınıf var.
1. öğretimleri de sayıyor muyum?
Kusura bakmayın, Uzun oldu:s

Örneğin okulumuzda benim bölümümden bir tane 2. öğretim bir tane 1. öğretim ve bir de 2. sınıf var.
1. öğretimleri de sayıyor muyum?
Kusura bakmayın, Uzun oldu:s

Birinci öğretim parasından bahsediyosan evet sayılıyor. Keşke daha anlaşılır yazsaydın

Arkadaşım üniversitenizde işler nasıl yürüyor bilmiyorum ama bizde unutan bir iki arkadaş olmuştu daha önce önce danışmana söyledik, ardından öğrenci işlerine gittiler orada dilekçe yazdırdılar onlara gidip para yatırıp kayıt yaptırdılar. Danışmanına bir sor, bilmiyorum derse öğrenci işlerine başvur ama her üniversitede bir telafi yolu var korkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…