Bir Sorunum var Bakarmısınız?

zeynet52

HERDAİM
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2009
32
0
86
İstanbul
ıyi günler hanımlar ben koltukaltı bölgeme ilk lazer epilasyon ile başladım 4 seansta bitti koltukaltım ama çok aşırı zayıf çıktığı için tüyler (bakınca gözükmüo çok dikkatli bakınca anlaşılıyor) gittiğim yer en son iğneli yapalım bitsin dedi 13 gün önce iğneli yaptırdım şimdi 2 gün sonra kontrole gidicem şöyle birşey oldu iğne batırılan yerlerden simsiyah kıl çıkmaya başladı sanki jiletle alınmış gibi yani bitmiş şey yeniden başladı sizce bu normal mi? sorucam ama doğru yanıt verirler mi bilmiorum boş boşuna uzamasın seanslar istiyorum az para deil yani eyvahedigeldismile

yardımcı olabilirmisiniz?

cnmmmm keşke lazere 2 seasn daha gitseydin..benimde 3.seasnım bitit..dedigin gibi tüyler var uzaktan belli olmuyor ama yakından anlaşılıyor..ben 6 seasn gitcem tamamen bitsin diye..kiiiii bitiyor cnm gördüm yani biteniii...bence sen iki seasn daha lazere git cnmmm ...yani ben olsam öyle yapardım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…