Sevgili arkadaslar,
Diyet tecrubelerinizden faydalanmak, kendime bir diyet arkadasi edinmek amacli forumun ilgili kisimlarina giriyorum. Ozellikle benim de grubum olan 70-79 kg zayiflama grubuna bakiyorum. Asiri mesaj yogunlugu var. 13300 kusur sayfa. Oku oku bitemez mumkun degil. İcine girip bakinca diyetle ilgisiz konular goruyorum. Oysa benim diyet deneyimlerinizi okumaya ihtiyacim var.
Yari soru yari sikayet olarak degerlendirebilirsiniz yazdiklarimi.
Yalnizca diyetin konusuldugu, ozel ikili uclu sohbetlerin olmadigi bir diyet arkadasligi grubu ariyorum. Yazilanlarin herkesin bilgisine sunuldugu bilinciyle ozele girecek konularin ozel mesajlasma ile yapilmasi gerek diye dusunuyorum. Boyle bir grup var mi yoksa burdan kisisel bir cagri yapip yalnizca diyetin konusulup herkesin bilgilendirildigi yeni bir grup mu kuralim?
Sevgili arkadaslar,
Diyet tecrubelerinizden faydalanmak, kendime bir diyet arkadasi edinmek amacli forumun ilgili kisimlarina giriyorum. Ozellikle benim de grubum olan 70-79 kg zayiflama grubuna bakiyorum. Asiri mesaj yogunlugu var. 13300 kusur sayfa. Oku oku bitemez mumkun degil. İcine girip bakinca diyetle ilgisiz konular goruyorum. Oysa benim diyet deneyimlerinizi okumaya ihtiyacim var.
Yari soru yari sikayet olarak degerlendirebilirsiniz yazdiklarimi.
Yalnizca diyetin konusuldugu, ozel ikili uclu sohbetlerin olmadigi bir diyet arkadasligi grubu ariyorum. Yazilanlarin herkesin bilgisine sunuldugu bilinciyle ozele girecek konularin ozel mesajlasma ile yapilmasi gerek diye dusunuyorum. Boyle bir grup var mi yoksa burdan kisisel bir cagri yapip yalnizca diyetin konusulup herkesin bilgilendirildigi yeni bir grup mu kuralim?
bu bütün konularda var :) çoğu mesaj kalabalığı. bu topikler genellikle bilgi almak için değil de aynı şeyi yaşayan insanların her konuda sohbet etmesi için. bu yüzden ben pek takılmıyorum artık
bu tarz topikler, başta bir diyet listesi ya da diyetle ilgili şeyler paylaşmak için açılıyor ama sonra yorum yapanlarla anlaşılıp toplu bir diyet serüveni başlıyor herkes hem menüsünü paylaşıyor hem içini döküyor ve hem sohbet hem zayıflama topiği gibi oluyor ve zamanla herkes arkadaş oluyor yoksa kimse başta tanışmıyor mesela ben bir topik açtım sırf günlüğüme devamlı giren ve benim de takibimde olan günlüklerdeki arkadaşlarla... tek tek günlüklere girip yorum yapmakla uğraşıp vakit harcamayalım toplu bir şekilde devam edelim dedik ve ortak topikte daha da kaynaştık ama biz dışarıdan kimseyi almadık tabii takipçilerimize açık isteyen okur...
yani olay bu şekilde gelişiyor toplu diyet topiklerinde, ama şu da var, misal 3 ay sonra kilo veren ayrılıyor başkası geliyor bişr bakmışsınız, 1 yıl sonra topik bambaşka kişilerle devam ediyor
yani daha önceki mesajımda dediğim gibi, eğer o konudaki diyet hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız, ilk 5 hadi en fazla 10 sayfayı okumanız yeterli sonrasında da direkt bodoslama dalıp ben de katılıyorum deyin hemen aralarına alırlar sizi emin olun, aklınıza takılanları da sorabilirsiniz, hem güzel de oluyor en azından soru sorduğunuzda size cevap veren kişiler oluyor
yani eğer ki sadece diyet paylaşımı diyorsanız, hem kendi günlüğünüzü açın hem de diyet listelerinden uygulamak istediğiniz varsa ona bakın ya da herhangi bir grup varsa katılın ama kendi günlüğünüze de yazın en azından kendinizin kontrolünde bir topiğiniz olur ve ne yiyip içtiğinizi de kaydetmiş olursunuz zaten ziyaretçileriniz de yazar şunu şöyle yapsan daha iyi şeklinde... şahsen ben ilk öyle başladım sonra birkaç günlük takip ettim belki başka şeyler de öğrenirim diye artı bildiklerimi paylaştım ve şimdi editörüm...
yani bir adım atın gerisi gelir bence
istediğiniz her şey için bana sorabilirsiniz, elimden geldiğince bilgim yettiğince yardımcı olmaya çalışırım özelden yazarsanız, en kısa zamanda cevap yazarım
sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?