- 17 Mart 2021
- 132
- 67
- 13
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyinize bakıldı hiçbir sorunumuz yoktu ama hamile kalamıyordum preseedle hamile kaldım kullandığım ayMerhaba sorun olmadığı halde hamile kalamayanlar, bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilke defa 15.gün negatif regl de yok, hiç zannetmem ama acaba testide çıkmama ihtimali var mı başına gelen var o? (iki gün sonra doktora gidicem.)
Çekildi evet hiçbir sorun yok eşimde aynı şekilde sonuçları güzel çıktı.Hsg çekildi mi? Eşinizin değerleri nasıl?
Bi kaç kez daha klomenle çatlatma iğnesi deneyin olmazsa aşılama olmazsa tüp bebekÇekildi evet hiçbir sorun yok eşimde aynı şekilde sonuçları güzel çıktı.
Ne güzel darısı başıma açıkçası umudum baya kırıldı... Peki Preeseedle nedir? Ne işe yarıyor?Herşeyinize bakıldı hiçbir sorunumuz yoktu ama hamile kalamıyordum preseedle hamile kaldım kullandığım ay
Bi kaç kez daha klomenle çatlatma iğnesi deneyin olmazsa aşılama olmazsa tüp bebek
Benimde ilk aklıma gelen hep bu sorular bazen diyorum ki ya herkes testlerini yaptırmıştır son çare buraya yazıyordur ya da tüp bebek merkezine her yolu denemiş olmamış en son bu yol kalmıştır öyle gelmiştir diyordum ta ki tüp bebek merkezinde 5 ve daha fazla yıllık evlilik ve istemesine rağmen o d kadar doktora gitmesine rağmen rahim filmi çektirmeyen kadınları görene kadar hangi doktor bu ayrıntıyı atlar kiHsg çekildi mi? Eşinizin değerleri nasıl?
Ben gider gitmez ilk iş hsf çekilecek dediler, tedaviye başlamadan önce. Birşey de çıkmadı ama açıkçası kistleri, sorunları olan tanıdıklarım bile gebe kaldı. Bi sorun olmadığı halde olmamasına üzülüyorum. Bekarken bile bebekleri çocukları çok severdim , kendi çocuğum olmasını çok istedim.Benimde ilk aklıma gelen hep bu sorular bazen diyorum ki ya herkes testlerini yaptırmıştır son çare buraya yazıyordur ya da tüp bebek merkezine her yolu denemiş olmamış en son bu yol kalmıştır öyle gelmiştir diyordum ta ki tüp bebek merkezinde 5 ve daha fazla yıllık evlilik ve istemesine rağmen o d kadar doktora gitmesine rağmen rahim filmi çektirmeyen kadınları görene kadar hangi doktor bu ayrıntıyı atlar ki
Ben de şeye deliriyorum kadın defalarca düşük yapıyo genetik test istemiyolar. Nasıl olsa gebe kalıyo diye önemsemiyolar. Psikoloji filan hiç mühim değil. Ben ısrarla eşi soruyorum. Değerler az düşük olsa bile doktor bazen gebelik olmaz diyemeyiz ama zor diyo ya mesela. Tamam doktor gebelik olmaz demedi sorun yok kabul ediyolar.Benimde ilk aklıma gelen hep bu sorular bazen diyorum ki ya herkes testlerini yaptırmıştır son çare buraya yazıyordur ya da tüp bebek merkezine her yolu denemiş olmamış en son bu yol kalmıştır öyle gelmiştir diyordum ta ki tüp bebek merkezinde 5 ve daha fazla yıllık evlilik ve istemesine rağmen o d kadar doktora gitmesine rağmen rahim filmi çektirmeyen kadınları görene kadar hangi doktor bu ayrıntıyı atlar ki
Hem kadın hem de erkek için herşey yolunda ve yumurtlama zamanı olsa bile aylık gebe kalabilme şansı sadece yüzde 20-25. Bu oran bir yılın sonunda yüzde 85’e kadar çıkabiliyor. 2 yılın sonunda oran yüzde 90’a ulaşıyor. Hamile kalmada ilişki sayısının azlığı ya da çokluğu değil, yeterliliği önemli. Ama ideali nedir diye soracak olursanız, haftada 3 kez cinsel ilişki kurmak diyor uzmanlar. Normal yolla gebe kalmayı kolaylaştıran bazı taktikler de yok değil! ABD’de FDA (Gıda ve İlaç Dairesi) onayı alan bir jel, doğal yolla hamile kalmayı destekliyor. Türkiye’de de Sağlık Bakanlığı onayı alan bu vajinal jel, sperm dostu.Ne güzel darısı başıma açıkçası umudum baya kırıldı... Peki Preeseedle nedir? Ne işe yarıyor?
Çok iyi olmuş. Beim gerizekalı doktorum klomenden sonraya bırakmıştı hsgyi.Ben gider gitmez ilk iş hsf çekilecek dediler, tedaviye başlamadan önce. Birşey de çıkmadı ama açıkçası kistleri, sorunları olan tanıdıklarım bile gebe kaldı. Bi sorun olmadığı halde olmamasına üzülüyorum. Bekarken bile bebekleri çocukları çok severdim , kendi çocuğum olmasını çok istedim.
Hepimiz az çok aynı durumdayız kimler kimler ne sorunlarla hamile kalıyor bu iş nasip işi işte. Rızkı geldiği gün kendisi de gelecek inşallah aşılamaya geçmeni tavsiye ederim onun öncesinde bir kez de femarayla tedavi isteyebilirsinBen gider gitmez ilk iş hsf çekilecek dediler, tedaviye başlamadan önce. Birşey de çıkmadı ama açıkçası kistleri, sorunları olan tanıdıklarım bile gebe kaldı. Bi sorun olmadığı halde olmamasına üzülüyorum. Bekarken bile bebekleri çocukları çok severdim , kendi çocuğum olmasını çok istedim.
SizinÇok iyi olmuş. Beim gerizekalı doktorum klomenden sonraya bırakmıştı hsgyi.
Çok üzülüyorum... Kimseyle paylaşamıyorum. Bir de insanlar sorunca kötü niyetle değil tabi sorulması ama daha da üzülüyorum. Bu konuları pek bilmiyorum femera nedir?Hepimiz az çok aynı durumdayız kimler kimler ne sorunlarla hamile kalıyor bu iş nasip işi işte. Rızkı geldiği gün kendisi de gelecek inşallah aşılamaya geçmeni tavsiye ederim onun öncesinde bir kez de femarayla tedavi isteyebilirsin
Doktorlar da bi acayip işte. Ya amh bakmayan tüp bebek merkezleri var. Daha nicesi bizler bilinçli olalım herşeyi yaptıralım bari biz sperm dna testi yaptırmıştık doktora dedim işte biz yaptırdık başka merkezde problem yokmuş olsa da mühim değildi diyor böyle bişey olabilir miBen de şeye deliriyorum kadın defalarca düşük yapıyo genetik test istemiyolar. Nasıl olsa gebe kalıyo diye önemsemiyolar. Psikoloji filan hiç mühim değil. Ben ısrarla eşi soruyorum. Değerler az düşük olsa bile doktor bazen gebelik olmaz diyemeyiz ama zor diyo ya mesela. Tamam doktor gebelik olmaz demedi sorun yok kabul ediyolar.
Siz ne aşamadasınız kolmene devam mı?Çok iyi olmuş. Beim gerizekalı doktorum klomenden sonraya bırakmıştı hsgyi.
Femara klomen gibi devlet karşılamıyor 100 lira gibi bir ücreti var daha kaliteli yumurta oluşturuyorSizin
Çok üzülüyorum... Kimseyle paylaşamıyorum. Bir de insanlar sorunca kötü niyetle değil tabi sorulması ama daha da üzülüyorum. Bu konuları pek bilmiyorum femera nedir?
Benim histerekopi işini de biliyon. Kimse bi şey demedi şimdiki doktorum dedi de oldum.Doktorlar da bi acayip işte. Ya amh bakmayan tüp bebek merkezleri var. Daha nicesi bizler bilinçli olalım herşeyi yaptıralım bari biz sperm dna testi yaptırmıştık doktora dedim işte biz yaptırdık başka merkezde problem yokmuş olsa da mühim değildi diyor böyle bişey olabilir mi
Yok canım ben 2. Tüp tedavime hazırlanıyorum benim amh düşük.Siz ne aşamadasınız kolmene devam mı?
Yeter ki iyi gelsin , hiç önemli değil. Birşey soracağım ovitrelle olduktan bir gün sonra karnımın altında bayaca ağrı oldu saatlerce devam etti sizde de benzer durumlar olmuş muydu?Femara klomen gibi devlet karşılamıyor 100 lira gibi bir ücreti var daha kaliteli yumurta oluşturuyor