Gebeliğe Hazırlık Bir sorun olabilir mi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mor seven biri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2019
2
0
1
32
Hanımlar merhaba. Buralarda çok yeniyim. Aslında bu konularda da yeniyim. Size danışmak istedim. 4 aylık evliyim, hiç korunmadık ve hamile kalmadım. Belki erkendir bilmiyorum fakat bir sorun var mıdır ya da bir önlem almam gerekir mi? Doktora gitmeli miyim.? Fikirlerinizi alabilir miyim ? 🙋

Hanımlar merhaba. Buralarda çok yeniyim. Aslında bu konularda da yeniyim. Size danışmak istedim. 4 aylık evliyim, hiç korunmadık ve hamile kalmadım. Belki erkendir bilmiyorum fakat bir sorun var mıdır ya da bir önlem almam gerekir mi? Doktora gitmeli miyim.? Fikirlerinizi alabilir miyim ? 🙋
Henüz yenisin ama yinede git bende 9 aylık evliyim ama bende bi kaç ufak sorun çıkmıştı.

Gitmelisiniz, korunma yöntemlerinin hepsiyle hamile kalanlar varken hatta menopoza girenler bile hamile kalırken sizin hiç korunmadan hamile kalmamanız normal değil.

Canım ben evlenmeden önce de kontrole gittim evlendikten sonra da daha detaylı kontroller yaptırdık çocuk dusunmuyorduk üzerinden bir yıl geçti çocuk istediğimize karar verdik korunmayı bırakmadan tekrar gidip kontrollerimi yaptırdım sorun yok dedi şükür şuan hamileyim. Burada size bunun cevabını verebilecek kimse yok siz kesinlikle Dr gitmelisiniz ben her hanımın belli aralıklarla kontrole gitmesini öneriyorum dışarıya açılan ve çok hassas bir uzvumuz var . Lütfen hafife almayın gidin smear testi yaptirin vajinal ultrasonla yumurtaliklariniza baktırın vitamin mineral hormon tahlikleri yaptırın sonra ona göre ilerleyin .
Ayrıca naçizane tavsiyem kontrollerinizi yaptırın ama bebek için erken evliliğin oturması için erken kime ne diyebilirsiniz ama gerçek boşanan çiftlerde ya da mutsuz evliliklerde en çok çocuklar için kahroluyorum . Rabbim evliliginizde huzur mutluluk nasip etsin inşallah aratmasin doğru zamanda da hayırlı sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inşallah.

Back