• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir sorun mu var

Kalimero123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2020
21
6
1
35
Selam kızlar
1 ay önce resimlerimi cektim diyet yapmaya çalışıyorum daha dogrusu dengeli beslenmeye dün tekrar aynı kiyafetlerle cektim fark gördüm belli yanı ama tartıda hiç fark yok ben Plank yapıyorum akşamlarıda Leslie tartılıyorum ayni sinir oluyorum bu duruma sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz kilo vermek istiyorum çünkü bu beni etkiliyor

Selam kızlar
1 ay önce resimlerimi cektim diyet yapmaya çalışıyorum daha dogrusu dengeli beslenmeye dün tekrar aynı kiyafetlerle cektim fark gördüm belli yanı ama tartıda hiç fark yok ben Plank yapıyorum akşamlarıda Leslie tartılıyorum ayni sinir oluyorum bu duruma sizde aynı şeyleri yaşıyormusunuz kilo vermek istiyorum çünkü bu beni etkiliyor

Demek ki daha az yemeniz lazım. Muhtemelen sadece biraz sıkılaştınız

Bendede aynı sorun var. Düğünüme kadar zayıflamam gerekiyor ama oruç tutuyorum ama aynıyım kilo olarak 😭 inşaAllah hepimiz zayıflarız

Inceliyorsunuz kas kütleniz artıyordur bu çok daha iyi birşey. Kiloda zamanla gider merak etmeyin

Back
X