Ben hamişliğimde mecburi sebeplerden eşimden 7 ay uzak kaldım hem de canım k.v ile bişey olmadı. İlişkinin sağlamlığıyla ilgisi var. Yani eşim ailem ama beni büyütenlerde ailem. O bir yere gidemiyor diye bende mi gidemeyeceğim, ailemi göremeyecek miyim? Zaten adam çalışıyorsa tüm gün evde tek oturacağım. Akşamları da yorgun geliyorlar bişey yapamıyorsun. Aynı şekilde ben çalışsam eşimin izni olsa dakka düşünmem git gez derim, annene git, tatile git. Yani evlilik demek 365 gün 24 saat beraber olmak değil. Kim çiftlerde eşlerden biri işlerinden dolayı yurt dışına gidip günlerce orada kalıyor. Hemen öteki ulan hazırda gitmişken bi boynuzlayayım yada bak yine gitti boşayayım mı diyor. Bu olgunluk meselesi belkide.. Hem arada ayrı kalmak özlettirir.
Bence k.v'lerin bazısı gelinlerinin ailelerine sıkça gitmesine ifrit oluyor. Hani biz gelini oğlana baksın diye aldık gezsin diye değil hele de anasına gitsin sürekli olcak iş değil. Belki seninki değil ama buna sinir olan k.v'ler çok. Hatta torunlarını diğer tarafla paylaşmak bile istemeyen var. Hani 20 gün orada 2 gün onda kalmana da bozulup içten içe kıskançlıkla demiş olabilir mi? Yani ben mantık yürüttüm, günah almak değil. K.v'ni sen bilirsin.