Bir sorum var

Kaynananiz hakli bence. 1 Hafta hadi neyse ama 20 gün gercekten cok fazla, ben sahsen sanirim okadar uzun süre ayri kalamazdim .
Esiniz Annesine bu durumdan rahatsiz oldugunu söylemis olabilirmi?

Kaynananiz hakli bence. 1 Hafta hadi neyse ama 20 gün gercekten cok fazla, ben sahsen sanirim okadar uzun süre ayri kalamazdim .
Esiniz Annesine bu durumdan rahatsiz oldugunu söylemis olabilirmi?

Zannetmiyorum. İletişim konusunda bir sıkıntı yok aramızda. söyleyecek olsa bana söyler direkt.

Senede 1 kere gidiyorsanız çok değil.
Kocalar da 20 güncük kendilerine hakim olabilsinler bir zahmet.
Aynı annemin mantığı, koca olmadan bir yere gidilmez, koca evde bırakılmaz diye diye rezil bir hayat sürdü. Şimdi çok kıymetli sanki, babam onu bırakıp tatile gitti.

annem gelmiş 55 yaşına babam neredeyse 60 olacak hala birbirlerinden o kadar uzun süre ayrı kalmazlar. annem memlekete önden gider babam da arkasından sonra ya birlikte dönerler ya da annem iş güç gereği biraz daha kalır. eşim zaten benim ayrı tatile memlekete gitme fikrime sıcak bakmaz hiç ama ben 1 hafta 10 gün olabilir diye düşünüyorum. Kayınvalideniz de güzel bir dille anlatmış size. bu sizin eşinizle ilişkinizin dinamiklerine bağlı. Benim eşim mıçmıç olmayı seven bir insandır. Bensiz bir yere gitmek istemez. Bensiz evde yalnız kalmak istemez. İşim gereği 3-5 gün şehir dışına gitmem gerekir bazen, söylenir durur. Eşinize bu durumu annen böyle söylüyor diye de yansıtmayın bence, kayınvalideniz bu tavrı hak eden biri değil..

Kayınvalideniz haklı, bu sene gidip 20 gün kalmışsınız zaten anladığım kadarınca tekrar gitmek istiyorsunuz. 20 gün bile fazlayken siz tekrar gitmek isteyince sanırım kendi düşüncelerini söylemiş size.

dogru laf etmiş millletin kocası sisme kadınla aldatıyo

kv haklı bence de
20 gün de çok fazla max 10 gün olmalı
o bile çok da.. yine ailenizle özlem gidermek için

Bir kadının yeri kocasının yanidir. Muvekkile hep aynı durumu anlatıyor. Tatilde annemler gidiyordum şu kadar kalıyorum ben kocama çok güveniyorum ama adam beni şu kadar senedir aldatiyormus.... diye.

Sizce bu konuyu eşimle konuşmalı mıyım? Ben ikna oldum aslında kv min bana anlattıklarından. Tabiki buraya yazamadığım bir çok şey daha söyledi.

Ben öyle düşünmüyorum yeni evliyken uzun süre ayrı kalmamak lazım evet ama 3-5 senwyi geçince sıkıntı yok, hatta iyi bile gelir iki tarafa da. 20 gün abartı bi süre değil ki. Bende gidiyorum max 20 gün. Dönünce ikimiz de birbirimizi çok özlemiş oluyoruz.

Ama arkadaşımız bi yirmi gün gitmiş bu sene zaten şimdi ikinci bir yirmi gün gitmek istiyor sanırım..
Bencede 20 gün çok bir süre değil ama zaten gitmiş iseniz ikinci kez gitme istediğiniz fazla olabilir.

Bencede gereksiz fazla 20 gun. Hemen hemen bi ay ayri kaliyosunuz ve mecburi bi durum degil. Elbette ozluyosunuzdur ailenizi gidin bi hafta kalin . 2-3 gunde kv de de kalin tamam iste 10 gunu asmasin bencede biyerden sonra sogukluga doner yani. Kv nizi tebrik ediyorum guzellikle anlatmis :)

Oo eli opulesi kaynana. Seni kirmadan incitmeden cok dogru konusmus. Kocanin bi isler cevirmesinden ziyade ben de kocadan o kadar ayri kalinmamasi taraftariyim. Bi yere gidilecekse kocayla gidilmesi taraftariyim. Cunku evlendikten sonra biz olmali insanlar sen ben degil. Gozden irak olan gonulden de irak olur diye bi soz var. Bence Cok dogru surekli beranerken biranda gunlerce ayri kaalmak arayi sogutur. Bi de ben kocam tatil yapamiyoken kendim de yapamazdim heralde. O calisiyoken ben gunumu gun edemezdim

büyük bir ihtimal birşeyler sezinledi, yada oğlu annesine dert yandı.Yoksa durduk yere bu konuşmayı bukadar içten bir şekilde yapmazdı..

Ben hamişliğimde mecburi sebeplerden eşimden 7 ay uzak kaldım hem de canım k.v ile bişey olmadı. İlişkinin sağlamlığıyla ilgisi var. Yani eşim ailem ama beni büyütenlerde ailem. O bir yere gidemiyor diye bende mi gidemeyeceğim, ailemi göremeyecek miyim? Zaten adam çalışıyorsa tüm gün evde tek oturacağım. Akşamları da yorgun geliyorlar bişey yapamıyorsun. Aynı şekilde ben çalışsam eşimin izni olsa dakka düşünmem git gez derim, annene git, tatile git. Yani evlilik demek 365 gün 24 saat beraber olmak değil. Kim çiftlerde eşlerden biri işlerinden dolayı yurt dışına gidip günlerce orada kalıyor. Hemen öteki ulan hazırda gitmişken bi boynuzlayayım yada bak yine gitti boşayayım mı diyor. Bu olgunluk meselesi belkide.. Hem arada ayrı kalmak özlettirir.

Bence k.v'lerin bazısı gelinlerinin ailelerine sıkça gitmesine ifrit oluyor. Hani biz gelini oğlana baksın diye aldık gezsin diye değil hele de anasına gitsin sürekli olcak iş değil. Belki seninki değil ama buna sinir olan k.v'ler çok. Hatta torunlarını diğer tarafla paylaşmak bile istemeyen var. Hani 20 gün orada 2 gün onda kalmana da bozulup içten içe kıskançlıkla demiş olabilir mi? Yani ben mantık yürüttüm, günah almak değil. K.v'ni sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…