Bir sorum var

wassermeloneblume

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
22 Mart 2019
1.032
1.116
83
32
Kizlar bebegimin dogdugundan beri vajinasinin icinde beyaz kalintilat var.Doktora sordum ellemeyin cok ustunden silin dedi.Ama bebegim elli gunluk olacak hala var.simdi benim anlamadigim o beyaz kalintilar kendiliginden gidiyor mu yoksa ben onlari temizlemelimiyim ?

Kremsi yapışkan bir tabakadan bahsediyorsunuz. Temizlemeye uğraşırsanız muhtemelen cildini tahriş edersiniz. Çok kalın bir tabaka ise üstünden alın ama tertemiz olması için uğraşmayın. Doğal zeytinyağını dumanı çıkacak kadar kızdırıp soğutun, bu yağa parmağınızı batırıp bununla temizlemeyi deneyin, en kolay ve acısız böyle çıkar. Doktor gördüğüne göre sorunun bu olmadığını düşünüyorum ama yine de aklınızda bulunsun, vajinal enfeksiyonlarda da beyaz akıntı olabilir. Akıntıya kızarıklık, koku, huysuzluk eşlik ederse yeniden doktora danışın.

Parmagmla alablrmiym rahatca bzim kizda,cok hareketli.Burde kokuda var sanki Sagolun bir deneyeyim oyleyse .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…